Soema Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='evl']ja tak cichaczem zaglądam co jakiś czas :oops: To specjalnie dla Ciebie :loveu: Nancunia / Mini z rodziną :) Quote
Soema Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Z kociakiem :) Patrzcie jaka uśmiechnięta :) Jak ja za nią tęsknię.. Szaleniec :) Quote
evel Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jaki uśmiechnięty psi ryjek... :loveu: takich domków to ze świecą szukać... Quote
Soema Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 evl napisał(a):jaki uśmiechnięty psi ryjek... :loveu: takich domków to ze świecą szukać... To fakt.. jak ją zobaczyłam widzę jak mi jej brakuje nadal.. :oops: Ale pychol uśmiechnięty, sierść lśni.. :) Super.. :) Quote
salibinka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Piękna, szczęśliwa sunia:loveu:. Zupełnie inna niż ten mały, przestraszony "korniszonek", którego widziałam kiedyś, kiedyś na początku poczatku;). Soema:cool2:;). Quote
RIVER Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Soema się "zapytowuje" na pw, czy zdjęcia widziałam :evil_lol: Napisała w tytule "Moja Nancy..." i poszła ratować benki, a na zdjęcia niech sobie ciotki czekają :mad: No widzę i :multi: Quote
Soema Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 RIVER napisał(a):Soema się "zapytowuje" na pw, czy zdjęcia widziałam :evil_lol: Napisała w tytule "Moja Nancy..." i poszła ratować benki, a na zdjęcia niech sobie ciotki czekają :mad: No widzę i :multi: Chociaż tytuł mi został..:oops: bo bez Waszej pomocy i wsparcia, byłoby duuużo ciężej :shake: zdjęcia są cudowne i przypominają, że WARTO ! Quote
zaginiona sara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale super sie trafilo futerkowi i pomyslec ze na wsi jakby zostala to by rodzila co cieczke albo by ja zabil samochod albo jakis czlowiek super ze udalo sie wykastrowac 3 suczki zawsze to mniej nowych futrzakow Quote
Soema Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Tęsknię Nancuniu.. zdjęcia uwielbiam oglądać :loveu: Quote
zulugula Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Soema, zdjęcia są cudowne. Nancy ma na prawdę cudowny domek! :loveu: Quote
Soema Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 zulugula napisał(a):Soema, zdjęcia są cudowne. Nancy ma na prawdę cudowny domek! :loveu: Tak, domek jest wyjątkowy..:) Dzięki Tobie :) swoją drogą, najwyższa pora ich o nowe foty poprosić ;) Quote
Soema Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 u Nancuni wszystko w porządku :) niestety nadal potrafi nawiać i "ogłuchnąć", ale jest o niebo lepiej niż wcześniej. Dom zakochany, sąsiedzi i znajomi również.. Ideał kochany... Quote
Soema Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Nie ma chyba dnia, żebym nie myślała o Nancy.. Kochana suńka. Mimo roku, nadal tęsknię. Po sterylce niunia czuje się dobrze, kiedyś zwiała z domu i mało jej pan pod samochód nie wpadł przez nią, ale mimo to jest oczkiem w głowie wszystkich.. Quote
karusiap Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Oj ta mala mordecza,ucieczek sie zachciewa..... Dobrze,ze jest szczesliwa:) Quote
Soema Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='evl']To super, że wszystko w porządku :) Buuu... ale ja tęsknię :( teraz mam takie cudo, też aniołek. Ale Loli wcale nie planowałam i nie chciałam. http://www.dogomania.pl/threads/187097-LOLCIA-uratowana-z-powodzi-ma-nu%C5%BCyc%C4%99-i-nie-ma-DT!-Cudna-sunia-prosi-o-pomoc?p=14846537#post14846537 Quote
zaginiona sara Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ojej nie wiedziałam, że są nowe wiadomości. Oj Nancy troszkę niegrzeczna była jak widzę. Sama mam znajdkę i też czasem próbuje ucieczek jak nadarzy się okazja, ale pracujemy nad tym już ponad rok i są już widoczne efekty. Quote
zaginiona sara Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jak psiak? Nie tak dawno widziałam jej mamusię. Nadal chyba mnie poznaje mimo, że jej nie odwiedzam często. Quote
Soema Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 zaginiona sara napisał(a):Jak psiak? Nie tak dawno widziałam jej mamusię. Nadal chyba mnie poznaje mimo, że jej nie odwiedzam często. Dawno nie dzwoniłam. Nadal Nancy boi się mężczyzn, ale w domu to oczko w głowie. Wśród znajomych rodziny też :) poproszę o zdjęcia.. może coś znajdą. Quote
zaginiona sara Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Są jakieś nowe wiadomości albo zdjęcia? Zaglądam co jakiś czas ale nic :( Quote
evel Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Co tak u dziewczyneczki? Tak poza tym, to widziałam, że Mandragora zaglądnęła ostatnio na dogo, może się ujawni też tutaj i napisze, co tam u mamy Nancy, Neli :) Quote
Recommended Posts