Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaaaaaaaa a ja dopiero teraz pomyślałam, że mogłam zobaczyć Jamesika :placz: za szybko się wszystko dzieje i mój mały móżdzek nie nadaża :angryy: :placz:

no własnie mój też coś za wolno pracował - ja wiedziałam, że chciałam zatrzymać Cię nie tylko na herbatę, ale po coś jeszcze... i wyleciało z głowy :roll:

Posted

WItam was me drogie:cool3: James jest przecuuuuuuudny.Widziałam coprawda tylko pierwsza strone watku bo mam nielada problem z netem(jedna strona otwiera sie 5 minut) i nie wiem co pisze dalej:( mogłby mi ktos napisac w jakim schronisku badz hotelu przeywa obecnie James?no i jak z jego łapka ,poruszaniem sie i dalszym leczeniem?a takze jak zachowuje sie na spacerkach np spuszczony ze smyczy przychodzi gdy sie go wola?
Mam go na oku jak tylko wprowadze sie na swoje wlasne włości to go cap.:evil_lol: choc strasznie interesuja mnie tez losy pewnego Fuksa.Moze kojarzycie:-(

Posted

James jest wspaniały pod każdym względem, dziewczyny same dobre rzeczy o nim piszą :)
mam nadzieję, że się wkrótce pojawią i odpowiedzą na Twoje pytania

Posted

[quote name='Ola la']WItam was me drogie:cool3: James jest przecuuuuuuudny.Widziałam coprawda tylko pierwsza strone watku bo mam nielada problem z netem(jedna strona otwiera sie 5 minut) i nie wiem co pisze dalej:( mogłby mi ktos napisac w jakim schronisku badz hotelu przeywa obecnie James?no i jak z jego łapka ,poruszaniem sie i dalszym leczeniem?a takze jak zachowuje sie na spacerkach np spuszczony ze smyczy przychodzi gdy sie go wola?
Mam go na oku jak tylko wprowadze sie na swoje wlasne włości to go cap.:evil_lol: choc strasznie interesuja mnie tez losy pewnego Fuksa.Moze kojarzycie:-(

Olu Jamesik jest w schronisku w Opolu. Wygląda o niebo lepiej i tak też się czuje. Łapka nie jest do końca sprawna, ale nie boli go i James używa jej.
Nie jest puszczany ze smyczy, ale chodzi na spacery na takiej dłuuugaśnej i wraca zawołany. Z resztą zapraszam na jego aukcję - tam pisze kilka słów o nim Uratowany przez allegrowiczów, szuka domu... (528015305) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

James:loveu: No pies ideał:lol: dziwie sie ,ze nikt go jeszcze nie zaadoptował:shake: gdybym miala juz mozliwosc to jutro bym sie po Jamesika wybrala nawet.No nic trzeba czekac.Trzymaj sie wągielku mały;)