Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina po sterylce w porządku, ale okazała się za duża dla nowych właścicieli. Wszystko na to wskazuje,że po wyjęciu szwów zostanie krakowianką ;) :multi:

Posted

Tina miała być dla mamy , została zarezerwowana przez córkę. Podobno pani (mama) była nastawiona na mniejszego pieska i jak zobaczyła dziś Tinkę to zrezygnowała. A Tinka jest typowym średniaczkiem , tak twierdzi Pani ze schroniska , która zadała sobie trud odnalezienia mnie przez nr telefonu i zadzwoniła dziś do mnie.:lol:

Posted

neonka odpisałam - dzięki wielkie :loveu: :multi::multi::multi:

Tinka nie mogła lepiej trafić :loveu: dziewczynka już bezpieczna, zaopiekowana i trzymamy :kciuki: za aklimatyzację!!!!!! :multi:

Posted

Najpierw na spokojnie damy im czas, bo Neo zaczął odszczekiwać i po prostu muszą się dotrzeć, to wszystko jest na etapie demonstracji kłów i pazurów i nic złego się nie dzieje. A jak nie chce wpuścić mnie do mojego własnego łóżka to ja poprostu wchodzę do łóżka i już ,bo ja już większe psy widziałam .;) A i ma obsesję na punkcie Jasia, chyba miała takiego pana wcześniej . Jak Jaś wychodzi z domu to Tina lamentuje .Z wszystkim pomału sobie poradzimy. Neoś był wychudła , zrezygnowaną kupą psiego nieszczęścia bez przeszłości ,bo pół swojego młodego życia spędził samotnie w kojcu w schronie, a Tinka ma jakieś "wychowanie" i przyzwyczajenia, bo to już duża dziewczynka. A ,i dziś podjęłam próbę czesania Tiny ,tak przy okazji pieszczot i udało nam się z grzbiecikiem , udkami i głową , grzywkę i bródkę ciut skubnęłam grzebieniem i zobaczyłam cały garnitur Tinkowych zębów ,ale nic na siłę.
Nio i jest nietowarzyska, od Cioci Weszki z pracy uciekała zamiast pokonwersować;)