madziamn Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jak tam Tineczka po sterylce?? Aby ten domek był dobry. Quote
Neonka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Tina po sterylce w porządku, ale okazała się za duża dla nowych właścicieli. Wszystko na to wskazuje,że po wyjęciu szwów zostanie krakowianką ;) :multi: Quote
Neonka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Hmmm można tak powiedzieć. Zamieszkamy razem;) Quote
weszka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Oooo Neonko czy maczasz paluszki w domku dla Tinki ;) ???? Quote
Paulina87 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 W takin razie trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :multi:. Quote
malawaszka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Neonka WOW!!! cudnie!! :loveu: ale czemu okazała się za duża?? :crazyeye: Quote
Neonka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Tina miała być dla mamy , została zarezerwowana przez córkę. Podobno pani (mama) była nastawiona na mniejszego pieska i jak zobaczyła dziś Tinkę to zrezygnowała. A Tinka jest typowym średniaczkiem , tak twierdzi Pani ze schroniska , która zadała sobie trud odnalezienia mnie przez nr telefonu i zadzwoniła dziś do mnie.:lol: Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 jej jak cudnie!!!!! pisz pisz pisz jak zareagował Neo???? :loveu::multi: Quote
Neonka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Napisałam Moniko Ci na gmaila . Ogólnie rzecz ujmujmąc Neoś jest zafascynowany i zakochany po swoje kudłate uszy. Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 neonka odpisałam - dzięki wielkie :loveu: :multi::multi::multi: Tinka nie mogła lepiej trafić :loveu: dziewczynka już bezpieczna, zaopiekowana i trzymamy :kciuki: za aklimatyzację!!!!!! :multi: Quote
joanika Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :multi::multi::multi: lepiej być nie może. Quote
missy87 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 to może o jakieś zdjęcia z nowego domku byśmy poprosiły...:) Quote
gochna35 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 no właśnie - zdjęcia :) dobrze że biedna sunia miała tyle szczęścia i nie spędzi miesięcy ani lat za kratami schroniska :multi: Quote
madziamn Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja tez poproszę i o wymyzianie Tinulki i o fotki Quote
malawaszka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 będą fotki będą :loveu: Neonka obiecała:loveu: Quote
Neonka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Dziękuję Moniko. Na zdj od lewej Neo nasz ukochany sznupko-mopek, Oleńka , Jaś i Tina terrorystka. :) Quote
Neonka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bo wszystkich a zwłaszcza Neosia terroryzuje burczeniem Quote
malawaszka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 mam nadzieję, że szybko jej to przejdzie, a jak nie to może skonsultujecie jej zachowanie z P. Kłosińskim :razz: Quote
Neonka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Najpierw na spokojnie damy im czas, bo Neo zaczął odszczekiwać i po prostu muszą się dotrzeć, to wszystko jest na etapie demonstracji kłów i pazurów i nic złego się nie dzieje. A jak nie chce wpuścić mnie do mojego własnego łóżka to ja poprostu wchodzę do łóżka i już ,bo ja już większe psy widziałam .;) A i ma obsesję na punkcie Jasia, chyba miała takiego pana wcześniej . Jak Jaś wychodzi z domu to Tina lamentuje .Z wszystkim pomału sobie poradzimy. Neoś był wychudła , zrezygnowaną kupą psiego nieszczęścia bez przeszłości ,bo pół swojego młodego życia spędził samotnie w kojcu w schronie, a Tinka ma jakieś "wychowanie" i przyzwyczajenia, bo to już duża dziewczynka. A ,i dziś podjęłam próbę czesania Tiny ,tak przy okazji pieszczot i udało nam się z grzbiecikiem , udkami i głową , grzywkę i bródkę ciut skubnęłam grzebieniem i zobaczyłam cały garnitur Tinkowych zębów ,ale nic na siłę. Nio i jest nietowarzyska, od Cioci Weszki z pracy uciekała zamiast pokonwersować;) Quote
Recommended Posts