andzia69 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kolejny nieszczęśnik bullowaty...a raczej bullowata sunia zabrana z tego samego miejsca co Ogryź i Szakal:-( Kopiuję z niebieskiego: Znaleziona w lesie przez grzybiarzy jakieś 2 miesiące temu i odprowadzona do wiadomego schroniska.W dniu 29 listopada suka została zabrana ze schroniska.Po dobie spędzonej razem mogę powiedzieć tyle: suka 100% domowa,nie brudzi,ładnie zostaje sama,leży posłusznie na wskazanym miejscu,nie włazi do łóżka.Pięknie aportuje i ciągle by jadła.Merda ogonem na widok każdego w domu,nie skacze.Jest super sunią i pilnie potrzebuje domu.Do innych psów nie paja miłością. Sunia zostanie odtransportowana po konsultacji wet. do hoteliku - a to wiadomo...niestety wiąże się z tą cholerna kasą....wiec gdyby ktoś zaoferował suni kawałek podłogi w swoim domu za karmę byłoby lżej... Gdyby ktoś chciał wesprzeć sunię byłaby na pewno bardzo wdzieczna... Quote
pędzelopka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Sunia w weekend pojedzie na tymczas do kojca. Musi biedaczka nabrać trochę ciałka , ale już ruszamy z ogłoszeniami. Gdyby ktoś miał ochotę poogłaszać trochę Zochę poniżej zamieszczam przykładowy tekst do ogłoszeń. ZOSIA - 2 letnia sunia w typie bull szuka kochającego domu !!! Została znaleziona w lesie i umieszczona w schronisku dla zwierząt. Tam powoli znikała z powodu stresu i depresji - w chwili obecnej waży 19 kilo i bardzo potrzebuje swojego człowieka. Sunia jest zdrowa , wymaga tylko podtuczenia i dużo miłości. Jest już wysterylizowana. To bardzo miła i spokojna sunia , przylepka. ładnie siada na komendę , podaje łapkę , lubi się przytulać. Pięknie chodzi na smyczy , nie ciągnie. Jest bardzo przyjaźnie nastawiona do każdego - nie nadaje się na stróża. Nie toleruje kotów , innych suczek. Co do psów - na razie możemy stwierdzić tylko to , że nie szuka zaczepki. Wręcz unika kontaktu. W domu zachowuje czystość , nie szczeka nie niszczy pozostawiona sama. Lubi jeździć samochodem i nie sprawia kłopotu w czasie jazdy. Psy tej rasy bardzo potrzebują stałego kontaktu z człowiekiem. Zuzia jest bardzo spragniona czułości i domowego ciepła , na pewno będzie wspaniałym członkiem rodziny. Nie wykazuje agresji w najmniejszym stopniu - ani do dzieci , ani do dorosłych. Nie nadaje się do kojca , musi mieszkać w mieszkaniu/domu - bardzo marznie podczas chłodów. W sprawie adopcji Zosi proszę dzwonić pod numer: *** 603 084 519 *** 501 386 101 *** Z nowymi właścicielami zostanie podpisana umowa adopcyjna. Przeprowadzimy również wizytę przed- i poadopcyjną - dla dobra tej skrzywdzonej przez człowieka suczki. Wszystkim dziękujemy za zaglądanie do naszej Zochy ;) Musimy się spieszyć bo idzie zima i ten chudzielec nie poradzi sobie w kojcu przy dużych mrozach. Quote
izys Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Oj biedactwo:(, jakis banerek by sie przydał. Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 czy ktoś pomoże w ogłaszaniu suni????? Quote
iwi10 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Mała do góry, bo nikt tu nie zagląda:shake: Potrzebna pomoc na wczoraj. Quote
danka1234 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='andzia69']czy ktoś pomoże w ogłaszaniu suni????? ogłoszenia dla suni; alegratka gumtre kokosy interpress oferty ojej kupie psa adopcja psa szukaj zwierzaka psy do adopcji aleokazja ogłoszenia olx giełda ogłoszen 24 polska agiato Quote
iwi10 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zrobiłam jeszcze allegro ZOSIA - 2 letnia sunia w typie bull szuka domku. (501866287) - Aukcje internetowe Allegro Quote
izys Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 nie wiem kto prowadzi ten profil ale moze tam trzeba umiescic historie tego biedactwa.... to jest link do tej stronki na naszej klasie Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
andzia69 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 bardzo dziekujemy za pomoc:loveu::loveu::loveu::loveu: a moze ktos suni założyłby profil na NK czy jakoś tak - Szakalkowi i Ogryziowi to pomogło...więc moze i ona znajdzie domek:-( Quote
izys Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 nie wiem czy sie wyswietli od razu ta stronka... to na wszelki wypadek podam ze nazwa uzytkownika to : psy do adopcji pitbull amstaff Quote
agaga21 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 melduję że na profilu "moich" bullków sunia juz jest od paru dni zamieszczona tylko chyba musiałam zapomnieć tutaj o tym napisać. Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
izys Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 no wlasnie przed chwilka zauwazylam, wielkie dzieki:) Quote
agaga21 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 no cos ty, jak znajduję tu bullka o którym coś wiadomo to go tam zamieszczam więc mi nie dziękuj...poza tym nie wiem czy to cos da-jakos jeszcze żaden dzięki nk nie trafił do nowego domku...ale warto próbować. Quote
andzia69 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 koszty rosną...zima idzie...co tu robić:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts