evel Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 na wszystkie pytania na pewno chętnie odpowiedzą w Oddziale :cool3: [quote]Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Lublinie ul. Dolna Panny Marii 53, 20-010 Lublin, Polska tel/fax: ( +48 ) 81 532 75 50 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Quote
Ola18 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Bardzo dziękuje właśnie wczoraj zadzwoniłam .Dowiedziałam się.że wystawa zaczyna się o dziesiątej Quote
.Agata. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Napisałam do ZK Lublin w sprawie niewystawianych psów i otrzymałam taką wiadomość : [QUOTE]Generalnie nie wolno, ale myślę, że nikt nie będzie protestował jeżeli tylko będzie świadectwo szczepienia. Sam wielokrotnie na innych wystawach wprowadzałem swoje psy. Niestety, tym razem nie będzie mnie w Lublinie w czasie wystawy i nie będę mógł interweniować. Niemniej przekażę osobom odpowiedzialnym swoją decyzję. [/QUOTE] Czekam na jeszcze jedną,która powie 100% czy będzie można bo nie wiem czy jest sens kundla swojego zabrać ale porozmawiam z mamą i może moje rude też będzie ;) Quote
.Agata. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wiecie może +/- o której się impreza skończy ? :eviltong: W tamtym roku jak było ? ? I zaczyna się o 10,tak ? z tego co słyszałam. Oby do 17 się skończyło :cool3: Przepraszam za tyle pytań ale tak to jest jak się pierwszy raz samemu jedzie z kundlem w świat :lol: Quote
Saga200 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 W tamtym roku zakończyła się gdzieś o 16-17. Jakoś tak. A ten... ile dni przed wystawą powinno dojść to wszystko na potrzebne wystawę? Quote
McDzik Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Czy ktoś z fotografujących mógłby ufocić mastify tybetańskie - suki -klasa młodzieży ??? Bardzo mi zależy :modla: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [URL="http://www.zk.lublin.pl/wystawy/plan.htm"]Krajowa Wystawa Psw I, II i VI Grupy FCI[/URL] - plan sędziowania [URL="http://www.zk.lublin.pl/wystawy/indeks_w.htm"]Krajowa Wystawa Psw I, II i VI Grupy FCI[/URL] - wykaz wystawców Quote
evel Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='moon_light']Jade z moim Figaro :multi:[/quote] moon! absolutnie chcę zrobić zdjęcie Figaro! :loveu: da radę? :cool3: Quote
moon_light Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='evl']moon! absolutnie chcę zrobić zdjęcie Figaro! :loveu: da radę? :cool3:[/quote] Jestesmy do dyspozycji ;) hihi Quote
Saga200 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Będę jedyna na ringu?! O.o Tzn... w klasie! XDD Chyba mam gwarantowane NSZwR. O ile Brida się nie spłoszy (Dalmatyńczyk). Dobra biorę, się ostro za przyzwyczajanie, do dotykania przez obcych (w sumie, to już se radzi, ale trzeba poćwiczyć). Quote
panbazyl Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Saga200']Będę jedyna na ringu?! O.o Tzn... w klasie! XDD Chyba mam gwarantowane NSZwR. O ile Brida się nie spłoszy (Dalmatyńczyk). Dobra biorę, się ostro za przyzwyczajanie, do dotykania przez obcych (w sumie, to już se radzi, ale trzeba poćwiczyć).[/quote] szczęściara!!!!! ja się cieszę jak na naszym ringu jest 8 futer, bo uważam, ze to wtedy już nie jest dużo.... (labradory), ale na tej nas nie będzie, będę sama bez psów. Quote
Aziza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Sprawdźcie pocztę elektroniczną! Do mnie na adres podany w zgłoszeniu dotarło potwierdzenia przyjęcia psa, tylko wydrukować i jedziemy! Uważam, że to super pomysł! Quote
evel Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 powiedzcie mi, proszę, bo to moja pierwsza wystawa będzie... :oops: skąd ja mam wiedzieć o której mam przyjechać i gdzie się udać? te ringi będą oznaczone, tak? nawet ktoś trochę ślepy jak ja zauważy te oznaczenia? :oops: najbardziej interesują mnie wilczaki, dogi, [U]dobermany[/U], a moją siostrę rottki, chętnie rzuciłabym okiem także na pastuchy - aussie, collie i sheltie, bordery, malinki i BOSkie... kolejność jest taka, jak na ringach czy to jakoś równolegle się odbywa, czy jeszcze inaczej...? i może byśmy się jednak jakoś dogomaniakowo umówili [?], bo chyba się nie znajdziemy, biorąc pod uwagę to, że pogoda ma być dość ładna, a ogłoszenie o wystawie wisi prawie w każdym miejskim autobusie :evil_lol: ewentualnie możemy sobie zrobić transparenty, koszulki albo inne znaki charakterystyczne z nickami czy coś ;) Quote
.Agata. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja jednak będę bez kundla[zabiła bym normalnie :angryy:] bo nie dam rady się z nim szarpać,ma mnie kompletnie w nosie i nie ma mowy o nawet spuszczeniu go w tym parku naprzeciwko bo nie przyjdzie jak zawołam ale to nie o tym ;) evl,tu masz plan sędziowania : [url=http://zk.lublin.pl/wystawy/plansedziowania.php]ZK LUBLIN - WYSTAWY - THE KENNEL CLUB IN POLAND - LUBLIN DIVISON[/url] przy podanych rasach masz ,który to ring i myślę że trzeba kierować się w tym kierunku - tam jakaś informacja będzie. Całość zaczyna się o 10 podobno. Ja będę poruszać się w różowym bezrękawniku - małe i grubsze[jak prosie :lol:] i z wytrzeszczonymi ślepiami przyglądała borderom,ozzikom,boksiom,ONkom i BOSkom właśnie,chwilowo przycupnę przy każdej rasie i obfocę solidnie :cool3: Quote
panbazyl Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 a ja będę robić foty na wystawie - dla związku. Fajna fucha!!! Pewnie i Was gdzieś obfocę. :multi: Będziemy się poźniej poznawać na zdjęciach!!!!:evil_lol: Quote
Saga200 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Zajrzyj na ring dalmatów! Jedna fota z klasy szczeniąt mi wystarczy :evil_lol: Ja 13-latka będę łaziła z biało-czarnym dalmatem, w dżinsowych rybaczkach i morską (kolor XDD) bluzką z białą duszką (no kołnierzykiem :D), i białymi rękawkami :lol: Z czarnym pokrowcem od aparatu na szyji (oczywiście aparat w środku). Pies będzie na czerwonej smyczy i zaciskanym łańcuszku (w śród tylu psów obrożę, zaraz rozwali...). Mam nadzieję, że ktoś zapamięta... :lol: Quote
panbazyl Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 spróbuję - nie obiecuję, bo najpierw też mam pracę na i zmianę, czyli pisarz ringowy - kto wie, może akurat na Twoim ringu będę pisać????? I jak skończę I zmianę, to zaczynam II zmianę - jako paparazzi.:diabloti::diabloti: Quote
Madziorka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='panbazyl']a ja będę robić foty na wystawie - dla związku. Fajna fucha!!! Pewnie i Was gdzieś obfocę. :multi: Będziemy się poźniej poznawać na zdjęciach!!!!:evil_lol:[/quote] koniecznie , proszę zrób kilka fotek rottkom, zawsze rottki mają mało zdjęć albo w ogóle ich nie mają a to taka fajna rasa:lol:, tylko media przypieły im złą plakietkę:cool1: Quote
Saga200 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 A na jakich ringach będziesz pisać? :diabloti::razz: Quote
panbazyl Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Saga200']A na jakich ringach będziesz pisać? :diabloti::razz:[/quote] to ciekawe pytanie:diabloti::diabloti::diabloti:, nawet ja na nie nie znam odpowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dowiem się w niedzielę!!!!! Quote
Recommended Posts