Saga200 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 INFORMACJE PODSTAWOWE Termin wystawy - 19 kwiecień 2009 r. Miejsce wystawy - Stadion "START", Al. Piłsudskiego 22, LUBLIN -> mapka OBSADA SĘDZIOWSKA GRUPA I Marek Czerniakowski owczarki niemieckie Edyta Sweklej pozostałe rasy grupy I GRUPA II Bożena Kowalska-Malitka sznaucery i pinczery Iwona Matuszewska molosy krótkowłose Anna Nalazek molosy typ górski Monika Kuriata-Okarmus boksery i pozostałe rasy grupy II GRUPA VI Zbigniew Nocoń wszystkie rasy grupy VI UWAGA: Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmiany obsady sędziowskiej. OPŁATY Za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł, za każdego następnego po 60 zł za psa do klasy szczeniąt (bez katalogu) 30 zł weterany, rasy polskie oraz interchampiony bezpłatnie (pod warunkiem doprowadzenia psa do oceny) Zgłoszenie opłacane w dniu wystawy 100 zł OGŁOSZENIA REKLAMOWE w katalogu (czarno-białe) 70 zł (cała strona) 40 zł (1/2 strony) TERMIN DOSTARCZENIA ZGŁOSZEŃ Wypełnione zgłoszenie prosimy wysyłać w terminie zapewniającym wpływ do dnia 02.04.2009 Do zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię rodowodu oraz kserokopię dowodu wpłaty! ORGANIZATOR Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Lublinie ul. Dolna Panny Marii 53, 20-010 Lublin, Polska tel./fax (+48 ) 81 532 75 50 e-mail: [email protected] KONTO: PKO II O/Lublin - 35 1020 3150 0000 3702 0002 8795 informacje wzięte z zk.lublin.pl Quote
Saga200 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ja chyba będę... w kwietniu wypadałaby cieczka Bridy (mojej dalmatynki) i sama nie wiem x/ Może będę tylko "gościnnie".... Jeszcze się zobaczy x) Quote
Musiałek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 co roku na ta wystawe przyjezdzalam - mam bardzo mile z nia wspomnienia i po raz pierwszy sie waham - czy ktos wie kto to jest Edyta Sweklej ???? Quote
Tascha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Musiałek napisał(a):co roku na ta wystawe przyjezdzalam - mam bardzo mile z nia wspomnienia i po raz pierwszy sie waham - czy ktos wie kto to jest Edyta Sweklej ???? Tak- sedzia krajowy I gr (bez Owczarków niemieckich), ale nic blizej nie powiem niestety bo ja mam II i V gr :eviltong: My zapewne tez bedziemy -mamy tzw."rzut beretem" od domu do wystawy :eviltong: Quote
Musiałek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hmmmmmmmmmm a od kiedy jest sędziną I grupy ?? nigdzie nie znalazłam aby ta pani sędziowała I grupę a szczególnie aussie czy ktos moze był już pzez tą pania sędziowany ?? Quote
Tascha Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Musiałek']hmmmmmmmmmm a od kiedy jest sędziną I grupy ?? nigdzie nie znalazłam aby ta pani sędziowała I grupę a szczególnie aussie czy ktos moze był już pzez tą pania sędziowany ?? od kiedy niestety nie wiem... prowadzi hodowlę husky i goldenów "Dwie korony" Quote
Musiałek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ach!!! ja nie jestem pewna poniewaz mało zdjec z bliska aby dokładnie twarz zobaczyc ale wydaje mi sie ze ta Pani zdawała u mnie na ringu egzamin I grupy kiedy sędziował Pan Król w Legionowie. Jeśli to ta sama osoba to kojarze jej sedziowanie. dzieki Quote
.Agata. Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja prawdopodobnie będę jako widz z aparatem :razz: Quote
evel Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Agata_Roki napisał(a):Ja prawdopodobnie będę jako widz z aparatem :razz: jeśli wszystko wypali to też się będę do wystawiających podkradać po fotki :lol: Quote
Saga200 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Widzę, że będziemy mieć sporo Dogomaniackich Reporterów :lol: Jeżeli można to ja bym chciała nawet najmniejszą stawkę dalmatyńczyków w kl. szczeniąt (ja będę z moją sucz. xD). Quote
Tascha Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szkoda,ze w tym roku mamy VI, a nie jak w zeszłym V gr Quote
McDzik Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja też będę jako widz :lol: Dużo czasu, to i aparat zabiorę :lol: Quote
Frytela Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Może i ja sie zjawie, ale raczej na 100% jako widz... Quote
Saga200 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 to już za nie cały miesiąc! :multi: Przy jakich ringach będziecie? Mogłybyśmy się spotkać ;) Quote
kredka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ja też będę:multi: i też jako widz z aparatem;) to będzie pierwsza wystawa na której będę wogóle:cool3: mam nadzieje że będę miała miłe wspomnienia;) i co najważniejsze będzie moja ulubiona rasa!ONki :loveu: Quote
Toros Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Musiałek napisał(a):ach!!! ja nie jestem pewna poniewaz mało zdjec z bliska aby dokładnie twarz zobaczyc ale wydaje mi sie ze ta Pani zdawała u mnie na ringu egzamin I grupy kiedy sędziował Pan Król w Legionowie. Jeśli to ta sama osoba to kojarze jej sedziowanie. dzieki tak, pani Sweklej zdawała egzamin właśnie tam :p Quote
panbazyl Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a co mi tam - przyjdę, szkoda tylko, ze bez psów, nie ma naszej grupy :placz: Quote
.Agata. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kredka,to Cię będę wypatrywać :diabloti: A wiadome będzie bliżej wystawy jakie rasy o której wchodzą na ring bo nie wiem jakiego busa mam szukać coby zdążyć na te co trzeba :eviltong: To będzie na dworze tak ? A co roku są jakieś pokazy agility czy frisbee ? [w tamtym roku widziałam z udziałem hodowli NNL i frisbee z czarno białą bcową sunią] i nie wiem czy to co roku czy tylko w tamtym bo bardzo bym chciała zobaczyć :loveu: Quote
Saga200 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Teraz w kwietniu ma być podobnież pokaz agility i frisbee... Ale nie wiem... może mi się przesłyszało i będzie dopiero w czerwcu.. Quote
MA&NF Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A czy ktoś wie czy można będzie wprowadzać psy niezgłoszone? Quote
Saga200 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Chyba nie można, ale nie jestem pewna... W tedy trzeba podobnież płacić 120zł przy wejściu... ale jak wcześniej napisałam, nie jestem pewna :shake: Quote
Ola18 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Mógłby mi ktoś powiedzieć o której się wszystko zaczyna?Będę jako widz i nie chciałabym niczego przegapić. Quote
evel Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 na wszystkie pytania na pewno chętnie odpowiedzą w Oddziale :cool3: Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Lublinie ul. Dolna Panny Marii 53, 20-010 Lublin, Polska tel/fax: ( +48 ) 81 532 75 50 e-mail: [email protected] Quote
Ola18 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Bardzo dziękuje właśnie wczoraj zadzwoniłam .Dowiedziałam się.że wystawa zaczyna się o dziesiątej Quote
.Agata. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Napisałam do ZK Lublin w sprawie niewystawianych psów i otrzymałam taką wiadomość : Generalnie nie wolno, ale myślę, że nikt nie będzie protestował jeżeli tylko będzie świadectwo szczepienia. Sam wielokrotnie na innych wystawach wprowadzałem swoje psy. Niestety, tym razem nie będzie mnie w Lublinie w czasie wystawy i nie będę mógł interweniować. Niemniej przekażę osobom odpowiedzialnym swoją decyzję. Czekam na jeszcze jedną,która powie 100% czy będzie można bo nie wiem czy jest sens kundla swojego zabrać ale porozmawiam z mamą i może moje rude też będzie ;) Quote
Recommended Posts