effa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 III miejsce na BIS szczeniąt - Dogo Canario YERBA de Presa Awangada (Dogo Canario) :D Synek mojego psa BOB :D Robusto Temple of Presa Quote
evel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 może czyjeś maleństwo jest tutaj? ;) Wierni medaliści :: Polska Kurier Lubelski :: Najlepsza gazeta na Lubelszczyźnie Lublin: Wystawa psów w Lublinie (wideo) Quote
margo001 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='rabbitcom']Czy ma ktoś może jakieś fotki buldogów angielskich!? :placz: Ja mam sporo były cudne :multi: ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić, bo wszystkich fotek mam około 400 :evil_lol: Ja się pochwalę moimi sharpkami ;) SCOTTI SHADOW LONGTAIL Ortega dosk,I CWC NEMO NAUTILLIUS CAPTAIN Ortega dosk,I CWC,NDPwR,BOB :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AngelikaXD Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 I ja byłam :lol: moon_light Widziałam cie :cool3: Tylko nie wiedziałam że to ty :eviltong: Stałam koło was jak taka dziewczynka podchodziła z innym dogiem i nie wiedziała czy go utrzyma. Może mnie widziałaś :lol: Quote
WeronikaM Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ja mam tu zdjęcia Picasa Web Albums - Weronika - wystawa psów ... Quote
evel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='margo001']Ja mam sporo były cudne :multi: ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić, bo wszystkich fotek mam około 400 :evil_lol: Ja się pochwalę moimi sharpkami ;) SCOTTI SHADOW LONGTAIL Ortega dosk,I CWC NEMO NAUTILLIUS CAPTAIN Ortega dosk,I CWC,NDPwR,BOB :multi::multi::multi::multi::multi: te piękne prosiaczki były Twoje, margo? :loveu: dlaczego ja dowiaduję się o tym TERAZ? :mad: do schrupania, faflaki :loveu: i chciałam powiedzieć, że prawdziwe sharpiki dużo różnią się od tych, co chadzają zwykle po naszych ulicach :shake: a taki shar pei, co miał dziwny kolor... jakby przydymiony brąz... to jest maść "kokosowa"? :lol: Quote
KarolGalek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 http://lh6.ggpht.com/_Dgfl61cxytc/SeuXs-HvgUI/AAAAAAAAAEY/z4VktAZ8ZPI/s912/DSC_2795.JPG co to za hodowca? Quote
evel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 aa, to ten mityczny hodowca w czerwonej koszulce? :lol: czy ktoś ma więcej zdjęć dobermanów? albo chociaż tego psa? Quote
WeronikaM Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='evl'] :lol: czy ktoś ma więcej zdjęć dobermanów? albo chociaż tego psa? ja mam 1 :eviltong: Picasa Web Albums - Weronika - wystawa psów ... Quote
Saga200 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='evl']może czyjeś maleństwo jest tutaj? ;) Wierni medaliści :: Polska Kurier Lubelski :: Najlepsza gazeta na Lubelszczyźnie Moja Brida na ostatnim (dalmatyńczyk), widać też moją twarz i kawałek plecaka XD i koleżankę obok ;) Quote
rabbitcom Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='margo001']Ja mam sporo były cudne :multi: ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić, bo wszystkich fotek mam około 400 :evil_lol: Ja się pochwalę moimi sharpkami ;) SCOTTI SHADOW LONGTAIL Ortega dosk,I CWC NEMO NAUTILLIUS CAPTAIN Ortega dosk,I CWC,NDPwR,BOB :multi::multi::multi::multi::multi: :multi: super, będę w takim razie cierpliwie czekać!!! dzięki! :multi: Quote
panbazyl Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='margo001'] Ja się pochwalę moimi sharpkami ;) SCOTTI SHADOW LONGTAIL Ortega dosk,I CWC NEMO NAUTILLIUS CAPTAIN Ortega dosk,I CWC,NDPwR,BOB :multi::multi::multi::multi::multi: wiem, wiem, sama pisałam.... Sorry, że czasem niezbyt ładnym charakterem, ale tak zmarzłam rano przed wystawą, że długopisu nie mogłam w garści trzymać.... Quote
margo001 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='evl']te piękne prosiaczki były Twoje, margo? :loveu: dlaczego ja dowiaduję się o tym TERAZ? :mad: do schrupania, faflaki :loveu: i chciałam powiedzieć, że prawdziwe sharpiki dużo różnią się od tych, co chadzają zwykle po naszych ulicach :shake: a taki shar pei, co miał dziwny kolor... jakby przydymiony brąz... to jest maść "kokosowa"? :lol: Tak to były moje prosiaki ;) ten jak to piszesz przydymiony brąz to czekolada :evil_lol: kokos to ten czarny co był ze mną :evil_lol: Szkoda że nie skojażyłaś mojego psa z awatarka ;) przy następnej okazji trzeba się oznakować jakoś :evil_lol: Quote
margo001 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 panbazyl napisał(a):wiem, wiem, sama pisałam.... Sorry, że czasem niezbyt ładnym charakterem, ale tak zmarzłam rano przed wystawą, że długopisu nie mogłam w garści trzymać.... Ale numer :loveu: zaraz popatrzę czy Cię uwieczniłam :evil_lol: Mam Cię :multi:na jednym jesteś w całości :multi: Quote
McDzik Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Uchwycił mi ktoś w końcu te mastify tybetańskie? :razz: Albo leonki? Quote
evel Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='margo001']Tak to były moje prosiaki ;) ten jak to piszesz przydymiony brąz to czekolada :evil_lol: kokos to ten czarny co był ze mną :evil_lol: Szkoda że nie skojażyłaś mojego psa z awatarka ;) przy następnej okazji trzeba się oznakować jakoś :evil_lol: o rety... ja skojarzyłam kokos z delikatnym brązem, a tu niespodzianka :evil_lol: a czarna dozia z kopiowanymi uszami była mniam :loveu: (powtarzam się :eviltong:) z ciekawych rzeczy, mało mi oczy nie wypadły, jak zobaczyłam błękitne podpalane mastify tybetańskie... niestety zdjęć już nie mamy, bo aparat kaputnął był... :shake: Quote
Saga200 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 ZK LUBLIN - WYSTAWY - THE KENNEL C... Są zdjęcia/wyniki z ringu honorowego ;) Quote
margo001 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Mastify Tybetańskie też mam tylko musicie poczekać aż do wieczorka :evil_lol: tą błękitkę też mam ;) Quote
Recommended Posts