Jump to content
Dogomania

Lublin, 19.04.2009 - Krajowa Wystawa Psów 1,2 i 6 grupy FCI

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rabbitcom']Czy ma ktoś może jakieś fotki buldogów angielskich!? :placz:
Ja mam sporo były cudne :multi: ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić, bo wszystkich fotek mam około 400 :evil_lol:

Ja się pochwalę moimi sharpkami ;)

SCOTTI SHADOW LONGTAIL Ortega dosk,I CWC
NEMO NAUTILLIUS CAPTAIN Ortega dosk,I CWC,NDPwR,BOB :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

I ja byłam :lol:
moon_light Widziałam cie :cool3: Tylko nie wiedziałam że to ty :eviltong: Stałam koło was jak taka dziewczynka podchodziła z innym dogiem i nie wiedziała czy go utrzyma. Może mnie widziałaś :lol:

Posted

[quote name='margo001']Ja mam sporo były cudne :multi: ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić, bo wszystkich fotek mam około 400 :evil_lol:

NEMO NAUTILLIUS CAPTAIN Ortega dosk,I CWC,NDPwR,BOB :multi::multi::multi::multi::multi:

te piękne prosiaczki były Twoje, margo? :loveu: dlaczego ja dowiaduję się o tym TERAZ? :mad: do schrupania, faflaki :loveu: i chciałam powiedzieć, że prawdziwe sharpiki dużo różnią się od tych, co chadzają zwykle po naszych ulicach :shake: a taki shar pei, co miał dziwny kolor... jakby przydymiony brąz... to jest maść "kokosowa"? :lol:

Posted

[quote name='margo001']Ja mam sporo były cudne :multi: ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić, bo wszystkich fotek mam około 400 :evil_lol:

:multi: super, będę w takim razie cierpliwie czekać!!! dzięki! :multi:

Posted

[quote name='margo001']

wiem, wiem, sama pisałam.... Sorry, że czasem niezbyt ładnym charakterem, ale tak zmarzłam rano przed wystawą, że długopisu nie mogłam w garści trzymać....

Posted

[quote name='evl']te piękne prosiaczki były Twoje, margo? :loveu: dlaczego ja dowiaduję się o tym TERAZ? :mad: do schrupania, faflaki :loveu: i chciałam powiedzieć, że prawdziwe sharpiki dużo różnią się od tych, co chadzają zwykle po naszych ulicach :shake: a taki shar pei, co miał dziwny kolor... jakby przydymiony brąz... to jest maść "kokosowa"? :lol:
Tak to były moje prosiaki ;) ten jak to piszesz przydymiony brąz to czekolada :evil_lol: kokos to ten czarny co był ze mną :evil_lol:
Szkoda że nie skojażyłaś mojego psa z awatarka ;) przy następnej okazji trzeba się oznakować jakoś :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
wiem, wiem, sama pisałam.... Sorry, że czasem niezbyt ładnym charakterem, ale tak zmarzłam rano przed wystawą, że długopisu nie mogłam w garści trzymać....

Ale numer :loveu: zaraz popatrzę czy Cię uwieczniłam :evil_lol:
Mam Cię :multi:na jednym jesteś w całości :multi:

Posted

[quote name='margo001']Tak to były moje prosiaki ;) ten jak to piszesz przydymiony brąz to czekolada :evil_lol: kokos to ten czarny co był ze mną :evil_lol:
Szkoda że nie skojażyłaś mojego psa z awatarka ;) przy następnej okazji trzeba się oznakować jakoś :evil_lol:

o rety... ja skojarzyłam kokos z delikatnym brązem, a tu niespodzianka :evil_lol:
a czarna dozia z kopiowanymi uszami była mniam :loveu: (powtarzam się :eviltong:)

z ciekawych rzeczy, mało mi oczy nie wypadły, jak zobaczyłam błękitne podpalane mastify tybetańskie... niestety zdjęć już nie mamy, bo aparat kaputnął był... :shake: