Saga200 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [B]INFORMACJE PODSTAWOWE[/B] Termin wystawy - [B]19 kwiecień 2009[/B] r. Miejsce wystawy - [B]Stadion "START"[/B], Al. Piłsudskiego 22, LUBLIN -> [URL="http://www.zk.lublin.pl/wystawy/mapa.jpg"]mapka[/URL] [B]OBSADA SĘDZIOWSKA [/B] [B]GRUPA I[/B] [B]Marek Czerniakowski[/B] owczarki niemieckie [B]Edyta Sweklej[/B] pozostałe rasy grupy I [B]GRUPA II[/B] [B]Bożena Kowalska-Malitka[/B] sznaucery i pinczery [B]Iwona Matuszewska[/B] molosy krótkowłose [B]Anna Nalazek[/B] molosy typ górski [B]Monika Kuriata-Okarmus[/B] boksery i pozostałe rasy grupy II [B]GRUPA VI[/B] [B]Zbigniew Nocoń[/B] wszystkie rasy grupy VI UWAGA: Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmiany obsady sędziowskiej. [B]OPŁATY[/B] Za pierwszego psa (z katalogiem)[B] 70 zł[/B], za każdego następnego po [B]60 zł[/B] za psa do klasy szczeniąt (bez katalogu) [B]30 zł[/B] weterany, rasy polskie oraz interchampiony [B]bezpłatnie[/B] (pod warunkiem doprowadzenia psa do oceny) Zgłoszenie opłacane w dniu wystawy [B]100 zł[/B] [B]OGŁOSZENIA REKLAMOWE[/B] w katalogu (czarno-białe) [B]70 zł[/B] (cała strona) [B]40 zł[/B] (1/2 strony) [B]TERMIN DOSTARCZENIA ZGŁOSZEŃ[/B] Wypełnione [URL="http://www.zk.lublin.pl/wystawy/zgloszenie.pdf"]zgłoszenie[/URL] prosimy wysyłać w terminie zapewniającym wpływ do dnia [B]02.04.2009 [/B] Do zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię rodowodu oraz kserokopię dowodu wpłaty! [B]ORGANIZATOR[/B] Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Lublinie ul. Dolna Panny Marii 53, 20-010 Lublin, Polska tel./fax (+48 ) 81 532 75 50 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]KONTO[/B]: PKO II O/Lublin - [B]35 1020 3150 0000 3702 0002 8795[/B] [FONT=Arial Narrow][SIZE=1]informacje wzięte z zk.lublin.pl[/SIZE][/FONT] Quote
Saga200 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ja chyba będę... w kwietniu wypadałaby cieczka Bridy (mojej dalmatynki) i sama nie wiem x/ Może będę tylko "gościnnie".... Jeszcze się zobaczy x) Quote
Musiałek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 co roku na ta wystawe przyjezdzalam - mam bardzo mile z nia wspomnienia i po raz pierwszy sie waham - czy ktos wie kto to jest Edyta Sweklej ???? Quote
Tascha Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Musiałek']co roku na ta wystawe przyjezdzalam - mam bardzo mile z nia wspomnienia i po raz pierwszy sie waham - czy ktos wie kto to jest Edyta Sweklej ????[/quote] Tak- sedzia krajowy I gr (bez Owczarków niemieckich), ale nic blizej nie powiem niestety bo ja mam II i V gr :eviltong: My zapewne tez bedziemy -mamy tzw."rzut beretem" od domu do wystawy :eviltong: Quote
Musiałek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hmmmmmmmmmm a od kiedy jest sędziną I grupy ?? nigdzie nie znalazłam aby ta pani sędziowała I grupę a szczególnie aussie czy ktos moze był już pzez tą pania sędziowany ?? Quote
Tascha Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Musiałek']hmmmmmmmmmm a od kiedy jest sędziną I grupy ?? nigdzie nie znalazłam aby ta pani sędziowała I grupę a szczególnie aussie czy ktos moze był już pzez tą pania sędziowany ??[/quote] od kiedy niestety nie wiem... prowadzi hodowlę husky i goldenów [URL="http://www.dwiekorony.pl"]"Dwie korony" [/URL] Quote
Musiałek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ach!!! ja nie jestem pewna poniewaz mało zdjec z bliska aby dokładnie twarz zobaczyc ale wydaje mi sie ze ta Pani zdawała u mnie na ringu egzamin I grupy kiedy sędziował Pan Król w Legionowie. Jeśli to ta sama osoba to kojarze jej sedziowanie. dzieki Quote
.Agata. Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja prawdopodobnie będę jako widz z aparatem :razz: Quote
evel Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Agata_Roki']Ja prawdopodobnie będę jako widz z aparatem :razz:[/quote] jeśli wszystko wypali to też się będę do wystawiających podkradać po fotki :lol: Quote
Saga200 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Widzę, że będziemy mieć sporo Dogomaniackich Reporterów :lol: Jeżeli można to ja bym chciała nawet najmniejszą stawkę dalmatyńczyków w kl. szczeniąt (ja będę z moją sucz. xD). Quote
agnethka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jak nic mi nie wypadnie w tym czasie to pojawię się z córą gościnnie jako widz ;) Quote
Tascha Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szkoda,ze w tym roku mamy VI, a nie jak w zeszłym V gr Quote
agnethka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tascha']Szkoda,ze w tym roku mamy VI, a nie jak w zeszłym V gr[/quote] szkoda, że nie ma 3 :eviltong: Quote
McDzik Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja też będę jako widz :lol: Dużo czasu, to i aparat zabiorę :lol: Quote
Frytela Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Może i ja sie zjawie, ale raczej na 100% jako widz... Quote
Saga200 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 to już za nie cały miesiąc! :multi: Przy jakich ringach będziecie? Mogłybyśmy się spotkać ;) Quote
agnethka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 no to mi jednak wypadło....Częstochowa weekendowa w ringu :evil_lol: a chciałam pozwiedzać psiury w Lublinie :eviltong: Quote
kredka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ja też będę:multi: i też jako widz z aparatem;) to będzie pierwsza wystawa na której będę wogóle:cool3: mam nadzieje że będę miała miłe wspomnienia;) i co najważniejsze będzie moja ulubiona rasa!ONki :loveu: Quote
Toros Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Musiałek']ach!!! ja nie jestem pewna poniewaz mało zdjec z bliska aby dokładnie twarz zobaczyc ale wydaje mi sie ze ta Pani zdawała u mnie na ringu egzamin I grupy kiedy sędziował Pan Król w Legionowie. Jeśli to ta sama osoba to kojarze jej sedziowanie. dzieki[/quote] tak, pani Sweklej zdawała egzamin właśnie tam :p Quote
panbazyl Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a co mi tam - przyjdę, szkoda tylko, ze bez psów, nie ma naszej grupy :placz: Quote
.Agata. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kredka,to Cię będę wypatrywać :diabloti: A wiadome będzie bliżej wystawy jakie rasy o której wchodzą na ring bo nie wiem jakiego busa mam szukać coby zdążyć na te co trzeba :eviltong: To będzie na dworze tak ? A co roku są jakieś pokazy agility czy frisbee ? [w tamtym roku widziałam z udziałem hodowli NNL i frisbee z czarno białą bcową sunią] i nie wiem czy to co roku czy tylko w tamtym bo bardzo bym chciała zobaczyć :loveu: Quote
Saga200 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Teraz w kwietniu ma być podobnież pokaz agility i frisbee... Ale nie wiem... może mi się przesłyszało i będzie dopiero w czerwcu.. Quote
MA&NF Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A czy ktoś wie czy można będzie wprowadzać psy niezgłoszone? Quote
Saga200 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Chyba nie można, ale nie jestem pewna... W tedy trzeba podobnież płacić 120zł przy wejściu... ale jak wcześniej napisałam, nie jestem pewna :shake: Quote
Ola18 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Mógłby mi ktoś powiedzieć o której się wszystko zaczyna?Będę jako widz i nie chciałabym niczego przegapić. Quote
Recommended Posts