Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia w typie dobermana ,znajduje się w zamojskim schronisku od długiego czasu.Jest przecudowna,łagodna i bardzo przyjacielska.

Niestety ,sunia jest w bardzo dużej depresji schroniskowej ,ożywia sie tylko kiedy zawołam ją i jest to jej jedyny upragniony kontakt z człowiekiem.Podejrzewam u niej chorobe uszu, skóry ,jest ospała ale to może być wynikiem całkowitego pogodzenia sie z losem. A jej oczy ,Boże jakie smutne ,jakieś takie nieobecne .....

proszę ,jeśli ktoś może dać jej szansę ....

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):
Hej, baaardzo mi zalezy na zdjeciu calej suni :p dacie dziewczyny rade? Ona mi wyglada na beauceronke. Jaki ma charakter? spokojna? lękliwa? oswojona z ludzmi i innymi psami?
Bylaby szansa abyscie zorganizowaly transport jej do Warszawy? :razz:

Jesli tylko jest taka potrzeba i sunia miałaby gdzie jechać - będziemy szukac transportu.
Funia w piątek bedzie w schronie, na pewno postara się dowiedziec czegos wiecej o suni

Posted

sunia jest przekochana i bardzo łagodna , w piątek będą zdjęcia ładne obiecuję .Musimy działać szybko bo jej stan nie jest dobry ,wszystkim pśom w boksie schodzi z drogi .Poza\boksem nie wiem ,bo u nas nie można wyprowadzać pśów....

Posted

,Dam jej na imię Zosia ,bo ona taka nieśmiała i zrezygnowana. Aż się boje ,spotkania z nią bo wydaje mi się że zastanę coś gorszego niż wcześniej , przeraża mnie ten zimny mokry beton na którym leża psy i Zosia razem z nimi........Bo szanse na wejście do budy ma zerowe ,z jej poddańczym charakterem

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Funia, pamiętaj o podaniu wymiarów klatki, żeby na koniec klops nie wyszedł, że klatka się nie zmieści.. :-( ja już dziś na dogo nie będę, kładę się, jutro sprawdzę i wymierzymy czy wejdzie.
To wymiay klatki wys. 70, szer.60. dl. 80
Mamy nadzieję, ze wejdzie... Klatke widac tutaj - http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-w-lesie-roczna-sunia-w-typie-125932/
Aza jest chyba podobnej wielkosci...

Posted

Lara napisał(a):
Funia, to w takim razie szukajcie na weekend transportu do WARSZAWY dla Zosi :p i czekam na zdjecia.
Aha, a moze w schronie jest jakis wet co ogladal suni i powie Wam jak jej skora i uszy - chodzi mi o to aby nie bylo to nic zarazliwego, bo pojedzie do hoteliku gdzie sa inne psy :p

Mamy transport na niedzielę wieczorem ,jak dogramy szczegóły ??Aha jeszcze jutro Rodzice Maciusia wymierzą ,czy klatka zmieści się do auta i wtedy będziemy już na 100% pewni,trzymajcie kciuki za Zosieńkę ,to jej wielka szansa:multi::multi: