asika5 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 1 lipca (środa) obchodzimy światowy dzień psa z tej okazji zapraszam wszystkich którzy chcieli by poznać osobiście Bursztynka oraz inne pieski szukając domu do galerii Alfa do sklepu Kakadu w godz.10:00 - 18:00 - Bursztynek będzie tam ok 16. Zara tez się wybiera;) Zapraszamy Quote
asika5 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Ostatnia niedziela z Zarą:loveu: PRZYPOMINAM JUTRO W GALERII ALFA SKLEP KAKADU GODZ. 16 BURSZTYN CZEKA NA SWEGO NOWEGO WŁAŚCICIELA, KTÓRY ZAPEWNI MU GODNA EMERYTURKĘ Quote
asika5 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Bursztynek miał dziś zabieg ... na jądrze miał guza:shake: dobrze zniósł narkozę (mimo wieku) czuje się dobrze na razie smacznie śpi Quote
asika5 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 właśnie byliśmy na siku zniosłam Bursztynka na rękach ( całe 12 kg:mad:) zrobił co trzeba i do domku lulu Quote
asika5 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Co słychać... a wszystko ok . Bursztynek przespał spokojnie noc w ogóle nie wymiotował. Ale do majtek się dobrał (może dlatego, że to damskie:cool3:) i nosi ten o to homont:evil_lol: średni zadowolony z tego powodu, ale nie ma wyjścia Zapomniałam dodać, że ząbki (te które jeszcze mu zostały)ma wypucowane:lol: Bursztynek ma od dziś dwa małe kotki a jutro dołapie pozostałe dwa:) Quote
zachary Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ale ma "zabójcze" spojrzenie;):evil_lol: jakby mówił : zachary - ratunku, asika5 mnie dręczy!!! Quote
Guest monia3a Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jak się miewa Bursztynek po kastracji?? Doszedł już do siebie?? Quote
terra Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Biedactwo kochane, tyle przeszedł, ale teraz już będzie tylko lepiej. Quote
asika5 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Dziadeczek bez jajek ale za suką wczoraj poleciał:evil_lol: Bursztynek ma istne utrapienie z kotami maluchy uwielbiają się bawić jego pędzelkami na łapkach. Zjeść spokojnie nie może, bo koty siedzą mu w miskach, ale za to Bursztyn zabawki im zabiera :cool3: Quote
terra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Niech się dziadzio porusza, dzieci z tego nie będzie:evil_lol: To ma Bursztyn utrapienie z tymi kocimi maliznami :roll: Quote
asika5 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 oj terra żebyś wiedziała 6 maluchów, które wogóle nie boją się Bursztyna włażą mu do miski, ciągają za ogon, gryza za łapki :evil_lol: No czasami jak już ostro mu zajdą za skórę to szczeknie, ale kociaki nic sobie z tego nie robią. I pomyśleć, że na początku syczały i fuczały na niego. On wręcz z nimi sie bawi , zabiera im zabawki ... no i wyjada jedzenie:mad: Ogólnie jest wesoło:cool3: Quote
terra Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Wyobrażam sobie te zabawy. U mnie odwrotnie, szczeniaki 'napadały' na kota.:evil_lol: Tyle, że kot zmęczony swawolami uciekał na meble. Domek dla Bursztynka potrzebny, może być z koteczkiem. Quote
Guest monia3a Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jest jedna Pani szukająca starszego, spokojnego pieska. Po niedzieli przyjedziemy do Ciebie Asiu w odwiedziny i zobaczymy moze zaiskrzy ?? Quote
asika5 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 zapraszam serdecznie ale domek musi być najlepszy na świecie;) kocham Bursztynka i trudno będzie mi z nim się rozstać:placz: Quote
asika5 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Kocia niania :cool3::cool3::cool3: Kociaki (jest ich 4) robią z nim wszystko bawią się ogonem gryzą za łapki łącznie z ssaniem cycy:) no i oczywiście włażą mu do miski i razem jedzą. Gdyby nie Bursztyn pewnie bym sobie nie poradziła z tym kocim przedszkolem Quote
terra Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jakie słodkie zdjęcie:loveu: Bursztynek to cudowny psiak, kto go pokocha i przygarnie będzie miał wielką pociechę. A ten domek wspomniany wyżej nie wypalił? Quote
asika5 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Czekam na telefon od Pani Moniki zainteresowanej Bursztynkiem mamy w ten weekend się poznać. A co dalej ... zobaczymy Quote
jaanna019 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 oby.. trzymam kciuki, Moniki to ogólnie fajne dziewczyny, może będzie ok. Quote
terra Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Oby się udało. Bursztynkowi należy się super domek. Trzymam kciuki. Quote
Guest monia3a Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Trzymam kciuki aby zaiskrzyło od pierwszego spojrzenia :) Quote
Monday Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Czy już wizyta była? Jak oddasz Bursztynka? Przecież już tyle czsu razem jesteście...ja wiem, że to tylko tymczas, ale czas robi swoje. Quote
Recommended Posts