Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikadominika1 napisał(a):
Ludzie na allegro bardzo się poruszyli. Na razie jak się doliczyłam z cegiełek będzie 215 zł

niestety w każdej aukcji cegiełkowej jest przynajmniej 1 osoba, która nie zapłaci...

ale Ada-jeje jak zwykle każdą wpłatę wypiszę na wątku, to będziemy prowadzić rozliczenie w 1 poście, jak zawsze (ale dopiero od niedzieli lub poniedziałku, bo przez weekend nie ma mnie).

Posted

43 cegiełki teraz już zostały. mam nadzieje że ludzie powpłacają. Biedne te zwierzęta są, przyzwyczaiłam się już do takich widoków przez te kilka miesięcy to już tak nie wyje bez przerwy jak tylko coś zobaczę :-(.

Posted

Mamy juz pierwsze wplaty, DZIEKUJEMY
Ula bede podawac po kolei, darczyncow, Allegrowiczow, i nie znanych darczyncow
Darczyncy: Natalia Z. z Zar 30 zl, Beata G. z Krakowa 200 zl, saganka 100 zl, Mikadominika 100 zl, Malgorzata Cz. z Kamiennej Gory 100 zl. :loveu:

Allegrowicze: Piegusek 20 zl, OA 10 zl, Slaughterhouse 5 zl, ambrozja567 8 zl, Renata Sz. z Rzeszowa 50 zl, Maciaszek3 5 zl, Kamila K. z Grudziadza 5 zl, dudex-gsm 5 zl. :loveu:

Nieznani darczyncy: ( nie wiem czy z Allegro?)
Agnieszka P, z Pyskowic 25 zl, Karolina P. z Lipna 10 zl,Aleksandra K, z Pruszcz Gdanski 35 zl. :loveu:

Posted

Przed chwila zostały już 33 cegiełki, a to pierwszy dzień. Sama kupiłam niestety tylko kilka, ale najpóźniej w poniedziałek wypłata, więc będzie więcej. Ustawiłam też na nk odnośnik do aukcji i poleciłam zdjęcie. Ustawiłam też link w opisie na gg. Małemu musi sie udać!!!!! Nie mogę przestać o nim myśleć:placz:. Dziewczyny, wielkie dzięki dla was za to, ze nie dałyście go uśpić. Razem damy rade. Mam jeszcze tylko prośbe o pomoc, jak wstawic banerek (podlinkowany) udało mi sie wstawić Depiego ale jest nieaktywny, help!!!1 3maj sie Kochany

Posted

[quote name='Ada-jeje']Mamy juz pierwsze wplaty, DZIEKUJEMY
Ula dla bede podawac po kolei, darczyncow, Allegrowiczow, i nie znanych darczyncow
Darczyncy: Natalia Z. z Zar 30 zl, Beata G. z Krakowa 200 zl, saganka 100 zl, Mikadominika 100 zl, Malgorzata Cz. z Kamiennej Gory 100 zl. :loveu:

Allegrowicze: Piegusek 20 zl, OA 10 zl, Slaughterhouse 5 zl, ambrozja567 8 zl, Renata Sz. z Rzeszowa 50 zl, Maciaszek3 5 zl, Kamila K. z Grudziadza 5 zl, dudex-gsm 5 zl. :loveu:

Nieznani darczyncy: ( nie wiem czy z Allegro?)
Agnieszka P, z Pyskowic 25 zl, Karolina P. z Lipna 10 zl,Aleksandra K, z Pruszcz Gdanski 35 zl. :loveu:

o rany :loveu: DZIĘKUJEMY!!!!!

już daje na 1 posta!

Posted

Opałek wciąż nie był operowany, ponieważ wciąż go diagnozują. I jeszcze nie skończyli, mają mieć gotowe wszystkie badania jutro. Ale nie jest dobrze. Okazało się, że oprócz przepukliny i tego okropnego złamania jest jeszcze problem ze stawem biodrowym i pęknięty ostatni krąg lędźwiowy, czyli praktycznie złamany kręgosłup. Nie wiem co będzie. Lekarz się wyraził, że coraz to gorsze rzeczy mu znajdują i że nie jest pewien co robić. I że my też mamy się zastanowić. Ale pełny obraz będziemy znali dopiero jutro.

Posted

jeśli już w Arce kazali rozważyć eutanazję, to jest już bardzo wymowne....:placz:

w takich momentach wpadam w histerio-depresjo-rozpacz, wyłącza się myślenie racjonalne, że przed nim całe miesiące bolesnego leczenia... że może być już na zawsze kaleką :placz:

bo dzielność tego malutkiego staruszka jest niezwykła...

...niech stanie się cud.

:-(

Posted

On dzielnie walczy-zawalczmy i my o niego!!!:placz:
Niech go chociaż otworzą i zobaczą "na żywo" jak się sprawa w środku ciałka przedstawia.Jeżeli lekarze uznają,że w środku jest miazga i psiaka nie da się poskładać,to wtedy niech go nie wybudzają z narkozy...Ale niech chociaż spróbują go ratować...:placz:.Eutanazję zawsze zdążą przeprowadzić,ale odwrotu już nie ma...
Pieniążki są,niech więc próbują chociaż...

Posted

Jeśli jest jakakolwiek szansa, to nie wolno mu jej odbierać.
To jego życie, o które tak dzielnie walczy, a my jesteśmy od tego, aby mu pomóc w tej walce.

Nie jesteś sam maluszku... Bądź dzielny!!!!!!!!

Wznowione allegro:
CIĘŻKI WYPADEK - zlituj sie nad kundelkiem...5zl (493867415) - Aukcje internetowe Allegro

Hanek powiedziała mi coś, czego nie napisała: że wetom ciężko nawet oszacować koszty leczenia. :smhair2:
Cenę życia trudno oszacować. Zgadza się.
Malutkiego, przeciętnego życia.

Posted

Mikadominika1 napisał(a):
Kostuś też przecież jest kaleką. Niech zrobią co tylko mogą by go ratować. Wszyscy modlą się o niego :-(.

No właśnie.
Kostek jest kaleką, którego nikt nie chce.
Ludzie widzą tylko wózek, a kochanego psa na nim już nie.

:-(

oszaleję do jutra i w tej szkole.