Jump to content
Dogomania

Bardzo mini Kajko znalazł dom trzymamy kciuki za opiekunów i psiaka! Kajko za TM

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][COLOR=black][B]Nie mogę uwierzyć, że go już nie ma.
Pamiętam jak malca Małgosia przyniosła do mnie do domu w torebce, jak potem ochoczo do niej wskoczył

Kajko[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=black][SIZE=4][B] co się stało?[/B][/SIZE][/COLOR] [SIZE=4][B]Dlaczego się tak pospieszyłeś?[/B][/SIZE]

[CENTER][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg80/scaled.php?server=80&filename=rainbowbridgei.jpg&res=medium[/IMG]

[img]http://desmond.imageshack.us/Himg200/scaled.php?server=200&filename=swiece1.png&res=medium[/img]
[/CENTER]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi tak trochę wydaje, że mógł dostać np zawału, udaru, na tyle silnego, że choć nie było żadnych objawów (nie czuł się gorzej, wszystko było normalnie ponoć), a go zabiło...

kajka oglądało kilku wetów w wawie, w tym wielki "prufesór" i każdy co do jego wieku mówił to samo. niemniej jednak pamiętajcie, że on został znaleziony w stanie skrajnego i długotrwałego wyczerpania organizmu z głodu - jak to wpłyneło na stan jego organów, nie wiemy. i te podejrzenia o chów wsobny (no, ale tylko podejrzenia).

kondolencje należą się opiekunom, w końcu niezależnie od tego, czy nas rozumieli, to taki dom, który kajka zaakceptował i pokochał, musi być wyjątkowy. to był naprawdę cud, że kajko znalazł swoje miejsce na ziemi.

tak mi strasznie żal - moim zdaniem to przedwczesna śmierć.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='sleepingbyday']Marta - smutne. pocieszamy się, ze ostatnie dwa lata zycia miał spokój, który sobie cenił.[/QUOTE]
Najwazniejsze, ze umarl w kochajacym domku...ale pamietamy o Kajku...

• 2 weeks later...