Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Próbujcie, próbujcie :cool3::evil_lol:

Ja siedzę sama jak na szpilkach, po 15 urywam się z pracy i jadę.... czekajcie na wieści, które jako pierwsza otrzyma agaga21 i na pewno je przekaże - dobre albo złe...

Posted

[quote name='pinkmoon']ale bez żadnych poszlak to i Sherlock nie da rady :P[/QUOTE]
No jak to bez poszlak?a nazwa tematu!! :cool3:

[quote name='agnieszka32']czekajcie na wieści, które jako pierwsza otrzyma agaga21 i na pewno je przekaże - dobre albo złe... [/quote]
Ja trzymam kciuki za te dobre ;)

Posted

[quote]No jak to bez poszlak?a nazwa tematu!! [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/cool3.gif[/IMG][/quote]Mnie zbiło z tropu to, że dotąd kiedy były jakieś nowe informacje, to zaraz było wiadomo o co chodzi... a teraz konspiracja :evil_lol: mam nadzieję że to dobry znak ;)

Posted

[quote name='Marta666']To może nowy domownik bez tematu jeszcze :cool3:

Chociaż ja i tak po cichu liczę na to,że dotyczy to Sarci i Fiodora....;)[/QUOTE]

Nowego domownika to ja dopiero co wczoraj odwiozłam do domku :evil_lol: i raczej innego nie planuję, no chyba że ktoś życzliwy mi podrzuci pod drzwi :diabloti:

Posted

[quote name='agnieszka32']Nowego domownika to ja dopiero co wczoraj odwiozłam do domku :evil_lol: i raczej innego nie planuję, no chyba że ktoś życzliwy mi podrzuci pod drzwi :diabloti:[/QUOTE]
Pewnie Cioteczki od astów miałyby kandydata więc ich nie korć :evil_lol:

Czyli dotyczy to Sarci lub Fiodorka :multi:
Trzymam kciuki!!!!

Posted

czekam cierpliwie chociaż teraz o niczym nie będę mysleć tylko o tajemniczej informacji i mam nadzieje ze najlepszej z możliwych!!!
:)

Posted

[quote name='agnieszka32']Próbujcie, próbujcie :cool3::evil_lol:

Ja siedzę sama jak na szpilkach, po 15 urywam się z pracy i jadę.... czekajcie na wieści, które jako pierwsza otrzyma agaga21 i na pewno je przekaże - dobre albo złe...[/QUOTE]
ja już paznokcie zjadłam z nerwów!
aga, z całych sił trzymam kciuki...i WIERZĘ!!!