Korenia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jak ma pomóc to będę nawet spac z kciukami i pracowac z zacisnietymi kciukami ;) co prawda w laboratorium moze byc trudno, ale jakoś dam radę ;)! Quote
taxelina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Trzymamy! A w wolnej chwili do nas skromnie zapraszamy :) Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Agnieszka, budujesz napięcie jak Hitchcock :diabloti: Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='pinkmoon']Agnieszka, budujesz napięcie jak Hitchcock :diabloti:[/QUOTE] jak Agatha Christie ;) Quote
Marta666 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Alicja']jak Agatha Christie ;)[/QUOTE] To kto pobawi się w Poirota i rozwiąże zagadkę Agnieszki? :cool3: Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ale bez żadnych poszlak to i Sherlock nie da rady :P Quote
agnieszka32 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Próbujcie, próbujcie :cool3::evil_lol: Ja siedzę sama jak na szpilkach, po 15 urywam się z pracy i jadę.... czekajcie na wieści, które jako pierwsza otrzyma agaga21 i na pewno je przekaże - dobre albo złe... Quote
ageralion Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Po 15?? Raaaaaany, z tego napiecia na zawal zejde :mdleje: Quote
Marta666 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='pinkmoon']ale bez żadnych poszlak to i Sherlock nie da rady :P[/QUOTE] No jak to bez poszlak?a nazwa tematu!! :cool3: [quote name='agnieszka32']czekajcie na wieści, które jako pierwsza otrzyma agaga21 i na pewno je przekaże - dobre albo złe... [/quote] Ja trzymam kciuki za te dobre ;) Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='pinkmoon']ale bez żadnych poszlak to i Sherlock nie da rady :P[/QUOTE] [B]wiem ....Kojak albo Colombo ;)[/B] Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote]No jak to bez poszlak?a nazwa tematu!! [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/cool3.gif[/IMG][/quote]Mnie zbiło z tropu to, że dotąd kiedy były jakieś nowe informacje, to zaraz było wiadomo o co chodzi... a teraz konspiracja :evil_lol: mam nadzieję że to dobry znak ;) Quote
Marta666 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To może nowy domownik bez tematu jeszcze :cool3: Chociaż ja i tak po cichu liczę na to,że dotyczy to Sarci i Fiodora....;) Quote
agnieszka32 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Marta666']To może nowy domownik bez tematu jeszcze :cool3: Chociaż ja i tak po cichu liczę na to,że dotyczy to Sarci i Fiodora....;)[/QUOTE] Nowego domownika to ja dopiero co wczoraj odwiozłam do domku :evil_lol: i raczej innego nie planuję, no chyba że ktoś życzliwy mi podrzuci pod drzwi :diabloti: Quote
Marta666 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agnieszka32']Nowego domownika to ja dopiero co wczoraj odwiozłam do domku :evil_lol: i raczej innego nie planuję, no chyba że ktoś życzliwy mi podrzuci pod drzwi :diabloti:[/QUOTE] Pewnie Cioteczki od astów miałyby kandydata więc ich nie korć :evil_lol: Czyli dotyczy to Sarci lub Fiodorka :multi: Trzymam kciuki!!!! Quote
Uru Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 czekam cierpliwie chociaż teraz o niczym nie będę mysleć tylko o tajemniczej informacji i mam nadzieje ze najlepszej z możliwych!!! :) Quote
agaga21 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agnieszka32']Próbujcie, próbujcie :cool3::evil_lol: Ja siedzę sama jak na szpilkach, po 15 urywam się z pracy i jadę.... czekajcie na wieści, które jako pierwsza otrzyma agaga21 i na pewno je przekaże - dobre albo złe...[/QUOTE] ja już paznokcie zjadłam z nerwów! aga, z całych sił trzymam kciuki...i WIERZĘ!!! Quote
MagdaNS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja też trzymam kciuki - i mam nadzieję, że to chodzi o Sarunię i Fioroda :) Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jeszcze tylko dwie godzin i Agnieszka będzie coś wiedziała. Dalej zaciskam palce:kciuki: Quote
magdola Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja juz palce obgryzam... bo paznokci juz niet....... Quote
agaciaaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja też zaciskam kciuki!!! Tyle osób już zacisnęło, że wieści muszą być dobre! Quote
magdola Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 aga chyba dopiero sie z pracy wyrwała.....czekam...... Quote
Recommended Posts