Jump to content
Dogomania

Schronisko w BIAŁYMSTOKU !!! Szukamy DS i DT. Potrzebne ogłoszenia !!!

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Trzymajcie kciuki - jest DS dla suni do sprawdzenia. Oby się udało!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psi napisał(a):
Są 2 DS dla SARY plus jeszcze mnóstwo osób co rozpowiadają o niej :D wszystko jest w toku....

Może jeszcze jakiemuś staruszkowi uda się znaleźć domek. Pamiętaj o Garecie. On też jest staruszkiem już niestety :(

Posted

joanna83 napisał(a):
Może jeszcze jakiemuś staruszkowi uda się znaleźć domek. Pamiętaj o Garecie. On też jest staruszkiem już niestety :(

O właśnie;).

Guest monia3a
Posted

Super wieści :multi:
Wstawię te szczęśliwe zakończenie na pierwszą stronę :loveu:

Posted

Fazka przeszczęśliwa jest :D ludzia nie odstępowała na krok fotki niebawem :) Bardzo się cieszę,że udało się dziewczynie opuścić schronisko :multi:

Guest monia3a
Posted

Być może dziś się z nią spotkam :) wszystko okaże się po południu :)

Posted

monia3a napisał(a):
Być może dziś się z nią spotkam :) wszystko okaże się po południu :)

proszę weź aparat to pare foteczek zrobisz Fazuni ;)

Posted

joanna83 napisał(a):
Ula, a gdzie Fazka pojechała? Super, że się dziewczynce udało!!! Trzymam kciuki, żeby była szczęśliwa w nowym domku :)

Do Supraśla w niedzielę odwiedzę dziewczynę :)

Posted

No nie mam :( bo osobiście nie byłam bo SYN rozchorował mi się nie wiem na razie czy wirusówka czy cos zaszkodziło wczoraj w gościach byliśmy wybiorę się w którąś niedzielę poproszę jutro Pani,która adoptowała Fazkę może zrobi jej parę fotek.Dziś była moja koleżanak to powiedziała,że widać ,że jest szczęśliwa biega sobie swobodnie między końmi jedzonko i woda stały.Fazka sama zdecydowała,że czas na wolność podkop zrobiła i wylazła na łono natury :D trzyma się miejsca i sama nie wybiera się na wojaże widać,że wie ,że to jej skrawek zielonej trawki :D

Posted

Haker ma 13 lat jest ślepy :( do schroniska trafił 07.05.2010 żyje w zgodzie z suczkami do psiaków ma obojętny stosunek do puki któryś go nie zaczepi :mad:na spacerku czasem podszczypuje (iska) być może to jest spowodowane ślepotą psiaka :roll:.Jest nie wykastrowany ze względu na jego wiek.Stan zdrowia Hakera jest ok.Szukam mu skrawka "zielonej trawki" by mógł dożyć swoich dni w spokoju i szczęściu z człowiekiem :loveu:

Posted

Udostępnię znajomym i poogłaszam troszkę chłopaka :)

Posted

Fazka z DS "na swojej zielonej trawce" :multi:

Fazka "Pani na włościach" :lol:

Cudowny widok :loveu: Fazka szczęśliwa ma swoje miejsce na ziemi :loveu:

• 2 weeks later...