Agata69 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 MUSIAŁAM WALCZYĆ O TO ZDJECIE, BO CHCIELI MNIE WYCIĄĆ! Skrzywdzić mnie chcieli! Wysłałam juz zdjecia małej jednej pani z Wawy. Trzymajcie kciuki! Quote
Agata69 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wyczesałam z niej reklamówkę kudłów i rzepów. zniosła to godnie. Jak sie ja wykapie to normalnie cudo. Basia, dużo masz jeszcze takich slicznotek? Quote
Agata69 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']Agata, to nie jest wątek Kamy. Link jakiś nie ten teges.... Kasiu, tu jest ten teges: http://www.dogomania.pl/forum/f85/figa-jej-szostka-dzieci-juz-w-swoich-domach-wygralismy-te-batalie-117597/index40.html Quote
malagos Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Zdjęcia jak z jakiejś wystwy psów rasowych :crazyeye: :loveu: Quote
basia0607 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Agata69 napisał(a):Wyczesałam z niej reklamówkę kudłów i rzepów. zniosła to godnie. Jak sie ja wykapie to normalnie cudo. Basia, dużo masz jeszcze takich slicznotek? Mam , Agatko, mam ! Sunia wyczesana , szczęsliwa, dziekuje ! Quote
Rybc!a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ależ ona cudna. To zdjęcie pozwoliłam sobie przywłaszczyć i jest na mojej tapecie .:loveu: Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ok. 40 cm w kłębie ? Można ją podpiąć pod owczarka pirenejskiego. Nie mylić z pirenejskim psem górskim. ;) Agata, jak na nią wołasz ? Quote
Agata69 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='ElzaMilicz'] Ok. 40 cm w kłębie ? Można ją podpiąć pod owczarka pirenejskiego. Nie mylić z pirenejskim psem górskim. ;) Agata, jak na nią wołasz ? Tak, około 40 cm w kłebie, czyli mam owczarka pirenejskiego. mówię na nia Mila, Milka albo Miluś. Jest strasznie namolna. Chodzi za mną, piszczy jak znikam za drzwiami. Teraz leży pod nogami. Mysza ja gryzie, więc siedzi zamknieta w łazience albo w sypialni. Mysza a nie Mila. Quote
basia0607 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Mila to imie , ktore jej nadal poprzedni dom, ten co stworzyl jej pieklo na ziemi. Ci ludzie są okrooni, baba do mnie wydzwania, szantażuje, chce aby zabrala też drugiego psa. Chcą wziąśc nastepnego, dużego, grożnego !!!!:placz: Quote
Agata69 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mila chodzi za mna wszędzie. Jak ja zamknęłam w pokoju syna, żeby umyć podłogę to przegryzła drewniane drzwi. Hałasował odkurzacz i nie słyszałam. Chce wychodzić tylko ze mną. Synowi uciekła na spacerze i piszczała jak obrywana ze skóry pod klatką. Jak wychodzimy na trawkę, to Mila szybko siku, potem kupka i juz jest pod drzwiami. Musi szybko znaleźć dom, bo sie szybko przywiązuje. Niestety pani z Wawy jej nie chce, bo... za kudłata. Nie to nie. Nie dostanie ode mnie żadnego. Wysłałam zdjecia jeszcze w dwa miejsca, zobaczymy. Quote
Reno2001 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Znalazłam wątek :cool3:. Takie kudłacze powalaja mnie z nóg. To skrzywienie po mojej Maszy ;). Boska, boska, boska. Dom znajdzie szybko, na pewno. A ci poprzedni ...tfu, tfu "właściciele", niech sobie sprawiają dużego, groźnego psa. Najlepiej takiego, który ich zje. Banda degeneratów. Quote
Roma i Dino Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 To jest bardzo piękna sunia.Jestem pewna,że do końca tygodnia będzie miała swój dom. Quote
Agata69 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Milady juz po sterylce. Ciąża była juz bardzo wysoka. 4 szczeniaki, baaardzo duże. mała zniosła zabieg bardzo dobrze, od razu wstała i biegała po lecznicy. poniewaz zawioazłam ja przed pracą, poczekałam aż zasnie i wróciłam dopiero po pracy, Milka spędziła w lecznicy 5 godzin. wszyscy byli zachwyceni, że taka grzeczna i miła. Teraz leży w legowisku i patrzy na mnie. Jest jeszcze osowiała, ale jutro juz wszystko wróci do normy. dzisiaj dostałam maila od pani która chce adoptować Milę! Musze a tylko sprawdzić. Quote
Reno2001 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Agato, jak dobrze, że w czas ją wzięłaś. UFFFF Quote
malagos Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Będzie dobrze. Kochana sunia! Niech szybciutko zdrowieje! Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wyróżniona aukcja Mili na allegro: Pies IDEAŁ. Przepiękna 10 m-czna KUDŁATA Mila. (495064778) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Agata69 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Kasia']Wyróżniona aukcja Mili na allegro: Pies IDEAŁ. Przepiękna 10 m-czna KUDŁATA Mila. (495064778) - Aukcje internetowe Allegro Kasiu, jak zwykle rewelacja. Myślałam, żew Mila pójdzie mi od ręki, jednak jakoś nie ma szału. A u mnie nie ma tak łatwo: Mysza ja gryzie a Bej, jak to Bej, potrafi i powarczeć jak Mila na niego przez nieuwage wlezie. Quote
Agata69 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kochani, rachunek u weta za Mila wynosi 280 zł, w tym: 200zł sterylka aborcyjna, 80 zł to odrobaczenie, preparat na pchły i leczenie antybiotykiem stanu zapalnego w mordce. Dlatego mam prosbę o wspólne poprycie tego długu. Idą swieta a a mam jedna pensje na rodzinę. Bardzo prosze o wsparcie finansowe, bo to dużo pieniedzy a przecież Mila nie jest jedynym psem na moim utrzymaniu. Chętnym podam namiary na konto na priv. Basia, zmień tytuł i umieść prośbe o zbiórkę w pierwszym poscie. Quote
Kasia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Agata, dostałam na maila zapytanie o Milę. Wysyłam Ci PW, skontaktuj sie z Nimi proszę bo napisałam im że sie odezwiesz i odpowiesz na Ich pytania :lol: Quote
Kasia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Agata, dostałam kolejne zapytanie o Milkę. Wysłałam Ci PM ;) Quote
Agata69 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mila wykapana i piekna. Okazało sie ze od spodu jest pomarańczowo morelowa. w czwartek jedziemy do Lidzbarka poznać potencjalna pania i nowy dom suni. Wsparcie nadal mile widziane. Quote
Agata69 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mila zamieszkała w nowym domu. Na razie siedzi pod drzwiami i płacze. a mi ciężko na sercu. Quote
Agata69 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dziekuję za wsparcie w opresji: Wellinkton - 150 zł Monna - 50 zł. Bardzo dziękuję. Quote
Recommended Posts