Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata69 napisał(a):
Wyczesałam z niej reklamówkę kudłów i rzepów. zniosła to godnie.
Jak sie ja wykapie to normalnie cudo.

Basia, dużo masz jeszcze takich slicznotek?

Mam , Agatko, mam ! Sunia wyczesana , szczęsliwa, dziekuje !

Posted

[quote name='ElzaMilicz']

Ok. 40 cm w kłębie ? Można ją podpiąć pod owczarka pirenejskiego.
Nie mylić z pirenejskim psem górskim. ;)
Agata, jak na nią wołasz ?

Tak, około 40 cm w kłebie, czyli mam owczarka pirenejskiego.
mówię na nia Mila, Milka albo Miluś.
Jest strasznie namolna. Chodzi za mną, piszczy jak znikam za drzwiami. Teraz leży pod nogami. Mysza ja gryzie, więc siedzi zamknieta w łazience albo w sypialni. Mysza a nie Mila.

Posted

Mila to imie , ktore jej nadal poprzedni dom, ten co stworzyl jej pieklo na ziemi. Ci ludzie są okrooni, baba do mnie wydzwania, szantażuje, chce aby zabrala też drugiego psa. Chcą wziąśc nastepnego, dużego, grożnego !!!!:placz:

Posted

Mila chodzi za mna wszędzie. Jak ja zamknęłam w pokoju syna, żeby umyć podłogę to przegryzła drewniane drzwi. Hałasował odkurzacz i nie słyszałam.
Chce wychodzić tylko ze mną. Synowi uciekła na spacerze i piszczała jak obrywana ze skóry pod klatką. Jak wychodzimy na trawkę, to Mila szybko siku, potem kupka i juz jest pod drzwiami.
Musi szybko znaleźć dom, bo sie szybko przywiązuje.
Niestety pani z Wawy jej nie chce, bo... za kudłata. Nie to nie. Nie dostanie ode mnie żadnego.

Wysłałam zdjecia jeszcze w dwa miejsca, zobaczymy.

Posted

Znalazłam wątek :cool3:. Takie kudłacze powalaja mnie z nóg. To skrzywienie po mojej Maszy ;). Boska, boska, boska. Dom znajdzie szybko, na pewno.

A ci poprzedni ...tfu, tfu "właściciele", niech sobie sprawiają dużego, groźnego psa. Najlepiej takiego, który ich zje. Banda degeneratów.

Posted

Milady juz po sterylce. Ciąża była juz bardzo wysoka. 4 szczeniaki, baaardzo duże.
mała zniosła zabieg bardzo dobrze, od razu wstała i biegała po lecznicy. poniewaz zawioazłam ja przed pracą, poczekałam aż zasnie i wróciłam dopiero po pracy, Milka spędziła w lecznicy 5 godzin. wszyscy byli zachwyceni, że taka grzeczna i miła. Teraz leży w legowisku i patrzy na mnie. Jest jeszcze osowiała, ale jutro juz wszystko wróci do normy.

dzisiaj dostałam maila od pani która chce adoptować Milę! Musze a tylko sprawdzić.

Posted

Kochani, rachunek u weta za Mila wynosi 280 zł, w tym: 200zł sterylka aborcyjna, 80 zł to odrobaczenie, preparat na pchły i leczenie antybiotykiem stanu zapalnego w mordce.

Dlatego mam prosbę o wspólne poprycie tego długu. Idą swieta a a mam jedna pensje na rodzinę.
Bardzo prosze o wsparcie finansowe, bo to dużo pieniedzy a przecież Mila nie jest jedynym psem na moim utrzymaniu.
Chętnym podam namiary na konto na priv.

Basia, zmień tytuł i umieść prośbe o zbiórkę w pierwszym poscie.

Posted

Agata, dostałam na maila zapytanie o Milę.
Wysyłam Ci PW, skontaktuj sie z Nimi proszę bo napisałam im że sie odezwiesz i odpowiesz na Ich pytania :lol:

Posted

Mila wykapana i piekna. Okazało sie ze od spodu jest pomarańczowo morelowa. w czwartek jedziemy do Lidzbarka poznać potencjalna pania i nowy dom suni.

Wsparcie nadal mile widziane.