Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
ale super!
A moze ma ktoś domek dla szczeniat z Różana, maleńkie będą i takie rożne...Szkoda ich, bo siedzą między samochodami przed blokiem... :shake:
to taki off, sorki, ale dzis byłam w Różanie...

Małgoniu o jaki maleństwach piszesz ? Oby nie bylo nastepnej tragiedii ?

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest juz u mnie. Została odrobaczona, odpchlona, wycieliśmy jej z wetem wszystkie "dziady", czyli kołtuny i rzepy. Sterylka w poniedziałek. Sunia jest w wysokiej ciąży.

A do mnie wraca po miesiącu sunia z adopcji. Nie mam gdzie jej zabrać.

Posted

Mila grzecznie przespała noc, nie nabrudziła, kupka i siku na dworze. Je jak smok.
Niestety standardowo gryzie ją moja Mysza, więc w domu żyjemy na zasadzie mijanek.

Aha, Mila poczęstowała wszystkie moje psy swoimi pchłami.

Posted

basia0607 napisał(a):
Agatko , pchły jakoś wytępisz, trudno, stało się. Moja sunia urodziła jednego zdrowego chlopczyka , oby tylko jeden ....

jaka sunia, Basiu?

Posted

Małogoniu, ta sunia jest u nas b. kró tko, zabralam ją z pola z wielkim brzuchem. Wczoraj była b. chora, leżąca, b. niska temp. rano urodziła jedno,za 5 godz. następne 2 dziewczynki. Obie urodziły się z peknietymi powlokani brzusznymi, jelita na wierzchu. Zadzwonilam po weterynarza, przed chwilką je uspił a ja z nessca placzemy. Oby ten jedyny co przeżył pozostal, sunia bardzo nim się opiekuje. Prawdopodobnie jest to sprawa genetyczna o nazwie wynicowiec.

Posted

[quote name='Kasia']sorry, że akurat tu wklejam ale Kama która wraca do Agaty z adopcji nie ma już swojego wątku.
Agata, zrobiłam jej allegro:
Maleńka 3 m-czna KAMA. Pręgowana ślicznotka. (495064778) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiu tu jest watek kamy;
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=11336513
Ten pies dostanie kołowacizny, najpierw jedno Dt, potem adopcja, drugie Dt, druga adopcja. Co teraz?

Basiu, może stało sie lepiej, że jest tylko jeden szczeniak?

Posted

Tak Agata , masz racje tak mówi zdrowy rozsądek , ale nie masz pojęcia co ja czulam zabierając suce ssące ja szczenie aby podać wetowi do uśpenia. To jest ponad moje siły !!!!