rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 majku33krakow napisał(a):co to za psiurek? informacje są na poprzednich stronach :cool3: Quote
majku33krakow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 oco chodzi z ta agresja szczylka?czy on jest zeczywiscie zły?moze cos go boli,no niby moj onek tez gryzł jak miał cztery miesiace ale nie ludzi Quote
andzia69 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 majku33krakow napisał(a):oco chodzi z ta agresja szczylka?czy on jest zeczywiscie zły?moze cos go boli,no niby moj onek tez gryzł jak miał cztery miesiace ale nie ludzi on był ponoć bity jak cos zbroił - jak to szczeniak...no i pewnie pokazywał zęby...nad nim trzeba popracować, ale jemu przede wszystkim potrzebny normalny dom...z cierpliwymi ludźmi o dużym sercu:-( Quote
majku33krakow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 andzia69 napisał(a):on był ponoć bity jak cos zbroił - jak to szczeniak...no i pewnie pokazywał zęby...nad nim trzeba popracować, ale jemu przede wszystkim potrzebny normalny dom...z cierpliwymi ludźmi o dużym sercu:-( szczylek jest dobry.wy go chcecie dac do domu?do srodka? Quote
ab-agnieszka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kako80 napisał(a):Agnieszka, a dasz rade w niedziele na 100% zabrac chlopaka do kielc? jezeli tak, to trzeba cos wymyslec, zeby go przenocowac w sobote. moge powiedziec ze na 90% jutro odbieram auto pod wieczor wiec najprawdopodobniej wyjade w sobote rano jesli oczywiscie wszystko pojdzie dobrze. Na 100% musicie poczekac jak juz bedzie odebrane z serwisu. Quote
kika22 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Zajrzyjcie i przeklejcie gdzie się da potrzebujemy pomocy http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/ Quote
ab-agnieszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A wiec autko naprawione teraz zmieniaja mi kola na zimowe wiec wyjezdzam jutro rano do Polski czyli w niedziele jedziemy do KIELC:lol: Quote
Tengusia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Agnieszka jesli twoj transport jest na 100% pewny to trzeba jutro zadzwonic do schroniska i zalatwic wydanie psa w niedziele, ja mysle ze ktos z pracownikow bedzie, rachunek za hotel bedzie na konto fundacji SOS (im bedzie trzeba te pieniazki zwrocic jak rowniez koszt wizyty u weta !!!) wiec nie powinno byc problemu zeby ktos wyprowadzil psa o ile glupol da sie zapiac :mad: Quote
rufusowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 trzymam kciuki! super Agnieszko ze Ci sie uda! tylko uwazaj prosze na siebie...to wiele godzin jazdy Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Tengusia']Agnieszka jesli twoj transport jest na 100% pewny to trzeba jutro zadzwonic do schroniska i zalatwic wydanie psa w niedziele, ja mysle ze ktos z pracownikow bedzie, rachunek za hotel bedzie na konto fundacji SOS (im bedzie trzeba te pieniazki zwrocic jak rowniez koszt wizyty u weta !!!) wiec nie powinno byc problemu zeby ktos wyprowadzil psa o ile glupol da sie zapiac :mad: transport pewny na 100% ja wlasnie wyjezdzam do Polski prosze zadzwon di schroniska ze tam jutro bede. Prosze mi wyslac na pw adres schroniska i gdzie mam go zawiesc. Odezwe sie wiedzorem Quote
Tengusia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ab-agnieszka napisał(a):transport pewny na 100% ja wlasnie wyjezdzam do Polski prosze zadzwon di schroniska ze tam jutro bede. Prosze mi wyslac na pw adres schroniska i gdzie mam go zawiesc. Odezwe sie wiedzorem wielkie dzieki :Rose: a wiec do schroniska dzwonilam i jutro pies zostanie ci wydany, pytali o ktorej bedziesz powiedzialam ze nie wiem ale mam nadzieje ze to nie bedzie problemem. faktem jest ze oni w niedziele nie pracuja wiec jakby nie otwierali odrazu to dzwon do skutku :thumbs: zaraz wysle ci na pw adres schroniska, telefon do Janki i do Anety z fundacji w razie gdybys potrzebowala pomocy, co prawda Janka dzwonila dzisiaj do schroniska potwierdzic ze pies ma byc ci wydany ale wiesz lepiej sie zabezpieczyc z kazdej strony. dam ci tez namiar na Andzie ktora mam nadzieje odbierze od ciebie psiaka juz w Kielcach !!! Faktura za hotel bedzie wystawiona na fundacje, jak tylko dostane informacje od dziewczyn jaka jest jej wysokosc to dam tutaj znac bo pieniazki te bedzie trzeba im zwrocic ;) Quote
kako80 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 super! bardzo sie ciesze, ze psiak zaraz wyjdzie z hotelowej klatki! Agnieszka!dzieki! Quote
andzia69 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Podaję nr tel. do siebie w razie co - 604 27 55 53 Czekam na wiadomosc:loveu: Agniesiu - dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
majku33krakow Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 do gory piesku nareszcie sie zbuntowałes Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No wiec ja wlasnie dojechalam do domku(do Gliwic). Musze sie rozpakowac i za godzine bede na necie:lol: Quote
andzia69 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 ab-agnieszka napisał(a):No wiec ja wlasnie dojechalam do domku(do Gliwic). Musze sie rozpakowac i za godzine bede na necie:lol: Agus - dzwoń jakby co;) Dzisiaj przyjechały na dodatek wszystkich kłopotów dzieci z Buboliną:diabloti: Jutro jestem umówiona na 11 z Eruane - naszą kielecką osobą z doswiadczeniem szkoleniowym coby powiedziała, jak odczulic ją na obcych:mad: Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Moj nr tel 888677433 Ja planuje wyjechac z domu ok 12-tej Z Katowic mysle ze uda mi sie wyjechac ok13-tej lub po Bedziemy na telefonie Quote
andzia69 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Moj nr tel 888677433 Ja planuje wyjechac z domu ok 12-tej Z Katowic mysle ze uda mi sie wyjechac ok13-tej lub po Bedziemy na telefonie Ok;) jeszcze raz dziekuję:loveu::loveu::loveu: a moze ktoś potrzebowałby transportu jeszcze po drodze - moze napisz na transportowym - jestes kochana!:loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wlasnie zamierzalam to zrobic :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 a ja trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo OK :thumbs: jakby co dalam ci wszelkie potrzebne namiary ;) Quote
ab-agnieszka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wszystko bedzie ok. Jade z kolezanka ktora zawsze ze soba ciagne ostatnio jechala ze mna do Krakowa ale jutro nie wie po co jedziemy do Kielc:lol: Quote
andzia69 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 kika22 napisał(a):Czy maluch dotarł juz do Kielc? jeszcze nie....mniej więcej za pół godziny jak liczę;) Quote
andzia69 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 maluch dotarł szczęśliwie:lol: jeszcze raz dziękuję bardzo Agnieszce za pomoc w transporcie:loveu::loveu::loveu: hmmm....powiem tak - oprócz tego, że ma adhd, chodiz i piska prawie bez przerwy...nie widziałam w nim cienia agresji..... po wyjsciu z samochodu rzucił sie do mnie...do dawania buziaków:evil_lol: przy tym skakał i skakał i skakał i skakał:crazyeye: adhd w pełnej krasie - ale naprawdę zero agresji:shake: po prostu niewyżyty, nicnieumiejący szczeniak:p to samo po wejsciu do domu - do każdego skok i buzi i tak od osoby do osoby;) oczywiście nie chciał sie odkleic od Agnieszki:loveu: zrobienie mu zdjecia też graniczy z cudem:mad: Quote
Recommended Posts