dziewcze Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 dziekujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :* Quote
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 moglabym...ale nie dzisiaj:)))bo katalogas juz doma:(((sorry chyba, ze popoludniu bede u kolezanki,ale nie wiem...no i suka jakby mi sie szczenic zaczela to przez nastepnych kilka dni mnie tu nie bedzie, wiec jak cos to cierpliwie czekajcie:))))) Quote
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Ha, macie fuksa jeszcze go do domku nie zabralam))wiec zaraz Wam wkleje conieco:))))))))))))) Quote
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Welsh Corgi Cardigan Dogs: Kl.open: IMAGO’S LIONEL Kl.championow: IMAGO’S DUSKY CAVALIER Suki Kl.otwarta: IMAGO’S DANCING MATILDA Welsh Corgi Pembroke Dogs: Juniory: PAPAY MON SAD PASHTET MON SAD (zdecydowanie mój faworyt-jeśli wyglada tak jak się nazywa-pasztet cool Kl. Otwarta ANDREW BUGI WUGI Suki: Juniory: KARAMELKA DJENESTRA Posrednia IMAGO’S XTRA VIVID Otwarta FAIRY’S GIFT QUEEN OF HEART CHAMPIONY ALBA OD CHRUDIMKY Quote
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 and the last one...husky tu mila niespodzianka jeden piesek, a wlasciwie suczka w klasie szczeniat HUSKY HEAVEN VIRGIN GOLD ATABASKA,po psie TRILLIUM BLUE'S BE MY AKELA i matce Z-WOUNDED KNEE Z LODICE Quote
dziewcze Posted October 8, 2004 Author Posted October 8, 2004 orsini wiec mowisz ze teraz nie zabardzo oplaca sie jechac do kijowa. a jak to z tym championatem jest. wiesz cos wiecej. ja slyszalam ze to na tej samej zasadzie co w polsce. a jak moj psiur jest championem np. polski to moze dostac tytul innego kraju zdobywajac cos tam cos tam na jednej wystawie,? tak tylko pytam/ jeszcze raz ci dziekuje orsini . a mowisz ze w innym dniu moglo byc wiecej malamutow Quote
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 tak, tam jest jak u ruskich, bo to w koncu ruski:))))jak masz polski championat to jeden CAC daje Ci ichni championat, tylko cos dlugo sie na niego czeka:)))moze zakosili cash a championatu sie nie doczekam?:)))) Mi sie wydaje, ze jak juz jechac 1000km to na podwojna, bo jak Ci w jeden dzien nie pojdzie to w drugi kto wie.no i wtedy jest o zwyciestwo ukrainy:)))wiec chyba lepiej?i nie jedzie sie w zimie, a to tez wazne. W niedziele bylo wiecej psow,ale nie duzo wiecej sadze, ze moze 20-30 wszystkich,wiec mogl dojsc jakis malamucik,ale nie musial:))) Quote
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 dziewcze pisz tu jakbys cos chciala wiedziec wiecej:)))bo ja mam problem z mailem a te wiadomosci to najpierw przychodza tam wlasnie Quote
sh_maniak Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 and the last one...huskytu mila niespodzianka jeden piesek, a wlasciwie suczka w klasie szczeniat HUSKY HEAVEN VIRGIN GOLD ATABASKA,po psie TRILLIUM BLUE'S BE MY AKELA i matce Z-WOUNDED KNEE Z LODICE Qrcze ale się tych husky najechało :wink: Dzieki Orsini :D Quote
dziewcze Posted October 8, 2004 Author Posted October 8, 2004 dziekuje ci orsini, wiec wybieramy sie do kijowa ? a moze ktos mego psa moze zabrac ;) - ja bym sama chciala jechac Quote
karto Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 powiedzcie mi jeszcze raz czy teraz ta wystawa na ukrainie w kijowie / grudniwa/ to jest miedzynarodówka jedna ? a ta w kwietniu to jest 2*CACIB? Ja sie juz pogubiłam! i jeszcze jedno na której zdobywa sie zwyc. ukrainy? i jeszcze drobniutkie pytanko - czy gdzies jest rozpiska sędziów dzieki serdeczne Quote
nice_girl Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Orisni, Serdeczne dziękuje :wink: :wink: :wink: Quote
Zabka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Orsini a mogłabyś jeszcze mi napisać yorki? Quote
BarbeSale Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 dzieki orsini a co do sms`sa to gg cos zawalilo :) bo wsylalem ci sms ale nie doszedl w takim razie ;/ Quote
karto Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 czy nikt mi nie odpowie jak to jest z tym kijowem w grudniu i w kwietniu? jestem początkującym wystawcą i niebardzo wiem jak wyglądają wystawy na ukrainie. Quote
orsini Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Boze jakie to niecierpliwe...:)))))))))))))) sluchajcie ja mam net w pracy...wiec czasem nie odpisuje dluuuuuuugo i odpisze Wam jak wroce do pracy, bo teraz juz musze spadac:)))) jorki podam po weekendzie, ale nie wiem kiedy bo jak mi sie suka oszczeni to pewnie do czwartku mni enie bedzie tu Z tego co wiem ta grudniowa jest 1 raz CACiB ale moge sie mylic. 2XCACiB jest ta wiosenna:)))))wiec mowie:zbierajcie kase, wynajmiemy znowu busika i bedzie super:)))))))))))))))))))))tylko juz zacznijcie odkladac, bo to niestety kosztuje taki weekend, ale warto:)))kraj jest obledny:))))))))))))DZIKI DO BOLU:)))))))))))))) Quote
orsini Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 tylko szybko jeszzce: jak masz championa polski to za 1 CACa tam masz ichni championat:))o ile sie go doczekasz bo ja juz czekaaaaaaaaaaaaaaam od kwietnia:)))))ale sobie pisze, ze mam , a czasem dopisuje w zatwierdzeniu:))))))))))))))))))))))))))))tylko,ze to moze trwac latami:)))))))))))))))))))))))))))) Quote
karto Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 dzieki serdeczne za informacje!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze jedno drobne pytanko- jaki jest koszt wynajecia busika tzn. jak dobrze wyczytałam to byłas na ukrainie - podaj koszty takiej wyprawy oczywiscie w przybliżeniu. jeszcze raz wielkie dzieki Quote
Chimera Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 jaki jest koszt wynajecia busika tzn. jak dobrze wyczytałam to byłas na ukrainie - podaj koszty takiej wyprawy oczywiscie w przybliżeniu. Jakieś 2,3 strony wcześniej były podane takie koszty 8) . Czasem warto przeczytać dokładnie, cały temat! Quote
BarbeSale Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 czyli jak moja sunia jest championem polski to wystarczu jej jeden cac na ukrainie i jest championka Ukrainy ? :P fajnie Quote
Magik Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 czyli jak moja sunia jest championem polski to wystarczu jej jeden cac na ukrainie i jest championka Ukrainy ? :P fajnie To dotyczy też Łotwy, Rosji, Estonii i kilku innych... (podobno Litwa się nie łapie) Quote
nice_girl Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Ja własnie słyszałam, ze Litwa się łapie. Dlatego też byćmoze wybiorę sie na dwie litewskie Cacibówki w marcu. :) :) Quote
Magik Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Nie wiem jak to jest z polskimi championami. Jeśli pies jest championem Rosji, Ukrainy, Białorusi, Rumunii, Estonii, Litwy, Łotwy, Mołdawii czy Bułgarii - to wystarcza mu jeden CAC w pozostałych państwach i jest ichnim championem Quote
BarbeSale Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Magik tez to slyszalem ale o polsce to pierwszy raz ale jezeli tak jest to fajnie :P a popytm sie jeszcze w zwiazku moze cos mi powiedza Quote
Recommended Posts