takatuka Posted November 7, 2004 Author Posted November 7, 2004 świetne fotki :angel: :angel: :angel: Może Manu masz ich więcej - bardzo proszę na email :modla: A co do sklerozy to (jak wiele razy wspominałam na tym temacie) mam nadzieję, że w styczniu mnie rozpozna ta wredota :evilbat: Quote
ewaka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Manu, super fotki ;-) :lol: Ale z tym to przesadziłaś :lol: i dostał ode mnie kilka psich smakołyków Rozsypałas przed nim cale pudełko dropsików jogurtowych ;-) Niby, ze, przez przypadek, hę??? :wink: Quote
Manu Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 No jasne, że przez przypadek 8) ...hę ? :lol: I jeszcze taka niedobra byłam, że mu nie pozwoliłam wszystkich zjeźć :evilbat: Quote
Manu Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Może Manu masz ich więcej - bardzo proszę na email :modla: Nie tam... :roll: reszta jest za ciemna (pochmurno było) i bardzo podobna :roll: Zdjęcia robiłam w wiekszej ilości, aby wyłapać najfajniejsze minki. 8) Quote
Agappe Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 coraz bardziej mi sie maluch podoba :) kapitalny :) Quote
anabelka Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 jestem pelna podziwu dla Ewaki i Dominika! GRATULUJE IM I PSIAKOWI,lepiej nie mogl trafic..to co Ewaka robicie z Dominikiemdlatego psa jest po prostu PIEKNE, inaczej nie da sie tego ujac...gdy czytalam o tym w jakim bylstanie gdy braliscie go ze schroniska lza mi sie w oku krecila, to ze ten pies zyje,a na dodatek jest szczesliwy jest wielka wasza zasluga i mysle, ze widzac tak szczesliwego psa, macie z niego radosc! ja w kazdym razie mam wielka radosc, ze trafiaja sie ludzie tacy jak WY! USCISKI! i dla WAS i dla LANCELOTA Dokładnie. JA też od początku śledziłam losy Lancelota i strasznie się cieszę, że miał tyle szczęścia i trafił na ludzi takich jak Wy. Zawsze wzrusza mnie świadomość, że są ludzie, którzy psy traktują po psiemu i zapewniają im to czego najbardziej im potrzeba. Szczególnie tyczy się to ras północnych. Na moim osiedlu co jakiś czas przybywa młody haszczak, malamut lub inny i szlag mnie trafia jak widze, że paniusia w butach na obcasach wychodzi z malym husky na spacerek i każe cały czas równać przy nodze, zeby nie wszedł na trawę i się nie pobrudził. Jak tak można? Quote
takatuka Posted November 24, 2004 Author Posted November 24, 2004 I co tam u niebieskiego hokki - wredotki 8) i gdzie nowe fotki? :roll: :wink: Quote
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 u niebieskiego? kiedy T jedziesz Go zobaczyc? Quote
takatuka Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 Ostatnio jak go widziałam na foce to był niebieski 8) :lol: - Ewaka wyhodowała nową maść :wink: A zobaczę go mam nadzieję w Sopocie na zawodach stycznowych - do Łodzi mam trochę daleko :roll: Quote
ewaka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Przeprasza wszystkie zatroskane rybki, ktore czekają na wiesci od Lanciego, ale zawody gonią zawody - i jestem ciągle " w plecaku". W dodatku neta mam dopiero od wtorku, bo bylam zasypana wirusami od TP S.A. Generalnie Lanci struł się 10 dni temu tabletkami na robale, i starsznie to przeżył... Zrzucił wszystko to, co u nas do tej pory przytył .... ALe juz jest znowu dobrze ;-) Co do jego nowej maści, to sie smiałam, ze chciałabym miec hokkę - pręgusa, a wyszedł mi błękitny. ;-) Oczywiście, znowu wlazł pod samochód za DOminikiem i umorusał się tyle ze teraz, (bo wcześniej widocznie było za mało) - z obu stron. Brudny jest do dzisiaj ;-) Jak sie uda Takatuce, to niech wrzuci tu e fotki, bo dostała jest w zesłym tygodniu ;-) papatki Quote
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 szybciutko tu prosimy fotki niebieskiego!!! :) Quote
ewaka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 NO TO JA MIGUSIEM WSTAWIĘ ;-) OTO BŁĘKITNY HOKKAIDO - JEDYNY TAKI NA SWIECIE ;-) i... Quote
Matagi Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Cha cha :P :P :P On nawet na pysku ma urajro :wink: :wink: :wink: EWAKA!!!Czy macie samochód made in Japan?Może on mechanik i chce Dominikowi coś podpowiedzieć ,bo wie lepiej? :wink: :wink: :wink: Quote
Gosia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ewaka- padam do stóp i kłaniam się nisko. Jakbym widziała swego HARWEYa. (kiedyś opowiem). HARWEY to shiba inu. Zrobiliście świetną robotę i należą Wam się fanfary. A tak naprawdę myślę, że Św. Franciszek bardzo ciepło o Was myśli. :P Gosia Quote
takatuka Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 :oops: przepraszam ale nie miałam internetu i nie mogłam wkleić fotki niebieskiego hokki... Świetnie wygąda na tych fotkach - zwróccie uwagę na uszy - czarne :o :sweetCyb: Quote
Agappe Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 orginalne umaszczenie.. nie powiem :) hehe Quote
Agnieszka_ Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Znalazłam jedno zdjęcie, ktore zrobiłam Lancelotowi na zawodach w Sobótce :D http://img.photobucket.com/albums/v484/dogolandia/lancelot.jpg Quote
ewaka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 EEEEEEE, Agniecha, wyjątkowo widać był zrelaksowany ;-) Nie pokazywał ci ząbków? ;-) Niemożliwe... 8) Właśnie teraz urzeduje bandyta pod moim biurkiem ;-) No i faaaajny jest cały czas, a nawet coraz bardziej ;-) No i chłopaki z Rowerlandu uszyli mu praaawdziwe szorki do biegania, bo żadne hasiorowe na niego nie pasowały! Teraz to bedzie szał! Quote
Agnieszka_ Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Jak dobrze pamiętam to był bardzo spokojny i nie pokazywał mi ząbków, ale głaskać go nie próbowałam :wink: Quote
takatuka Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 Widocznie Agnieszka musiała się tak sprytnie skradać, że jej nie zuważył :wink: Quote
musia Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 A może by tak jakieś nowe fotki Lanciego?? Quote
SH Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Acha, przydały by się nowe fotki :) Czekamy :B-fly: Quote
Recommended Posts