Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']A ja myślę że z takich programów ludzie czerpią jakąś tam wiedzę i osobiście nie chciałabym spotkać takich ludzi z takimi pieseczkami.

Moon_light nie czepiam się Ciebie, po prostu jakoś nie mogę zrozumieć ideii easywalków wraz z flexi.[/quote]
Znaczy jakich ?
Skad wiesz jakie psy ma pani trenerka z ww programu? :niewiem:

• Replies 919
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akurat miałam na myśli 'odpicowane' psy przez panią trenerkę, a nie jej własne.
Wątpie aby kastracja i easywalki+flexi coś zmieniły, albo zmieniły te dwa laby w idealne stworzonka - a tylko takie migawki były.

Za to ten fragment o schroniskach był bardzo sensowny i skłaniający do myślenia.

Posted

[quote name='Marysia B.']W niedzielę o 15.00 jest nowy odcinek, potem we wtorek o 12.00 powtórka i w środę o 20.30 powtórka :)[/quote]
[B][I] dziękuję :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote]:icon_roc: W sukni balowej? ........Aż mnie zatkało... [/quote]tacy niektórzy ludzie co maja dużo kasy chodzą w takich oto wynalazkach na ,,wielkie bale"....:eviltong:
A mi nie chodziło o to że się z psem w takim wynalazku wychodzi na spacer tylko, że pies sobie uciekł, a nasz pupil jest nie dokształcony i nie przychodzi na zawołanie, to się mamy tez tak kłaść, czy puścić sobie psa, może wróci, a może nie

Posted

ok a więc;)
-pani właścicielka ma ostro w czubie
-źle użyte klatki, brak wyjaśnienia prawidłowo użytych klatek tylko że to ogromny stres i bla bla bla. Dobrze użyta klatka nie generuje stresu tylko go obniży
-pomysł z resztkami mnie powalił, ale i tak uważam za lepszy niż robienie psom herbaty
-więcej o aktywnościach z psem powinno być
A teraz pani szkoleniowiec.
Plusy
-pięknie ochrzaniła właścicielkę
-terapia szokowa z tym schroniskiem też dobry pomysł
Minusy
-ja wciąż nie widzę nic złego w siedzeniu z psem na kanapie, nie wierzę że to wpływa na mój 'autorytet'
-jedzenie - mieszanie gotowanego i karmy to moim zdaniem średni pomysł

chyba tyle.

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']
-ja wciąż nie widzę nic złego w siedzeniu z psem na kanapie, nie wierzę że to wpływa na mój 'autorytet'
[/quote]
ja myślę, że przy tym stopniu opsienia, kłótni miedzy nimi i warczeniem na innych członków rodziny to nie jest taki zły pomysł ;) bo tu głównie o to chodziło chyba, a nie o autorytet

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']ee ale ona wtedy mówi o tym że przewodnik bla bla bla nie siedzi z podwładnymi na kanapie, oraz że należy okazać dominację postawą.
Jak dla mnie bez sensu, ale ja lubię psy w łóżku czy na kanapie. A żreć się prawa nie mają - ja ustalam reguły gry:mad: jak nie pasuje mogą spakować tobołek i się wynieść.[/quote]
no nie wiem, akurat tutaj uważam to za trafiony pomysł ;) chociaż Gram siedzi na kanapie/łóżku/ czymkolwiek innym tylko ze mną i to mnie najbardziej szanuje ;)

Posted

ee ale ona wtedy mówi o tym że przewodnik bla bla bla nie siedzi z podwładnymi na kanapie, oraz że należy okazać dominację postawą.
Jak dla mnie bez sensu, ale ja lubię psy w łóżku czy na kanapie. A żreć się prawa nie mają - ja ustalam reguły gry:mad: jak nie pasuje mogą spakować tobołek i się wynieść.

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']W tym wypadku tak bo psy nie dawały się przytulić synowi, ale inaczej bez sens bo nie do końca o kanapę tu chodzi, tak jak nie o kolejność spożywania posiłków czy wychodzenia przez drzwi.[/quote]
no dokładnie ;)

Posted

W tym wypadku tak bo psy nie dawały się przytulić synowi, ale inaczej bez sens bo nie do końca o kanapę tu chodzi, tak jak nie o kolejność spożywania posiłków czy wychodzenia przez drzwi.

• 3 weeks later...
Posted

Ja jestem ciekawa jak sobie poradzi z tym huskym ;) Dzisiaj o 15.00 premiera.
Też chciałam zobaczyć odcinek z tą rozszarpującą pocztę sunią, niestety już chyba nie ma powtórek :shake:

Posted

Z tą sunią postąpili tak jak z tym psem co kradł jedzenie ze stołu, czyli sygnałem dźwiękowym a na dodatek ta Victoria zagradzała jej drogę do drzwi, a potem jeszcze właścicielka tej suni aż straciła zainteresowanie.
P.S.: Po drugiej stronie drzwi stał mąż właścicielki suni i wrzucał pocztę.
Dzięki za przypomnienie że dziś jest niedziela :P