Sybel Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ja chętnie, ale mama by mnie z domu wyprowadziła. Tzn ona sama już Filipa nam sprowadziła, jak w domu dwa psy były (sunia Fifi nam umarła rok temu na serce w wieku 13 lat). Sęk w tym, że Filip nie toleruje innych poza swoją sforą, więc mógłby Alfikowi krzywdę narobić. Swoją drogą idzie zima i jak znam zycie coś się u nas pojawi, bo mieszkam w punkcie, gdzie skurczybyki nawet nie zwlaniają, kiedy psy z samochodów wykopuja. Słychac tylko skowyt, trzask drzwi i pisk opon... Alf jest piękny, pasuje idealnie do poduszki pod głową i łapek na kołdrze. Jeszcze powinien spać na grzbiecie, brzucholem do góry. Jak ja żałuję... eh... Quote
Moria Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/DSC07494.jpg[/IMG] [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/DSC07500.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jeju...nasz Slodziaczek kochany....no kurcze..gdzie te domki????:roll: Quote
ihabe Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dzis robię dla tej pięknoty allegro wypasione.:loveu::loveu: Taki cudny misiek:loveu: Quote
t_kasiek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='ihabe']dzis robię dla tej pięknoty allegro wypasione.:loveu::loveu: Taki cudny misiek:loveu:[/quote] no to prosimy o linka do allegro :) Quote
gonia66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 No to pora na rozliczenia- bo przyszlo trochę wpłat:lol:STan konta na dzień 21. IX (po wpłacie asl z bazarku(16 zł) wynosił 199, 75 zł [U]Kolejne wpłaty to:[/U] [B]25 IX- Gonia13- 20 zł (za IX, X) 28 IX- Madcat- 10 zł 28 IX Malicja- 10 zł 5 X- Yana- 20 zł 5 X- Gonia66- 10 zł[/B] Na koncie Alfika mamy więc zebrane na dziś [B]269, 75 zł[/B] Wszystkim cioteczkom bardzo dziękujemy za wpłaty:loveu::loveu: Naprawdę zbliża sie kolejna zima w zyciu Alfika- teraz jest bezpieczny u Morii, ale powinien juz miec swoj domek...kilka cioteczek deklarujacych sie wycofaló z wpłat, chocoaz nie uprzedzalo nas na watku ani na PW:shake::shake:PIsalam do Nich ale bez odzewu i bje sie, ze pewnego dnia po prostu zabraknie nam na hotelik dla Malucha...a to byloby straszne....dlatego blagam wszystkie cioteczki umiejace robic ogloszenia o pomoc no i LidkęPark o uporzadkowanie pierwszej stronki- konkretnie o aktualizacje ogłoszeń.... Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gonia jak wyglada moj stan wplat na malucha? Bo ja sie gubie:oops: A Lidke chyba wolami tu sciagniem, to jest przykre, watek zalozony, pies bezpieczny i ja odbieram jak pocalujcie mnie w.... Mysle ze wiele osob to tak moze odbierac i po prostu znikaja, co rozumie, bo nikt mnie lubi byc lekcewazony Quote
gonia66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Erazm']Gonia jak wyglada moj stan wplat na malucha? Bo ja sie gubie:oops: A Lidke chyba wolami tu sciagniem, to jest przykre, watek zalozony, pies bezpieczny i ja odbieram jak pocalujcie mnie w.... Mysle ze wiele osob to tak moze odbierac i po prostu znikaja, co rozumie, bo nikt mnie lubi byc lekcewazony[/quote] KOchana- To Twoje wpłaty ostatnie tak cudnie zasilily konto Alfika- wpłaciłaś 150, 25 zł:loveu::loveu::loveu:..deklarowałaś na Alfika sporo- bo aż 40 zł miesięcznie, a ostatnia wpłata była w czerwcu, wiec masz prawie do października zapłacone:lol::lol:BArdzo dziękujemy za wpłatę, bo konto Alfisia robiło sie pstawe..teraz mamy na kolejny miesiac, ale jeszcze kilka wplat brakuje od "pewnych" cioteczek.., ktore wiem na 100% ze wpłacą..no ale tak czy siak- Alfiś musi miec ogloszenia..to śliczny psaik i powinein juz miec domek..bo czas nie dziala akurat w tym przypadku na Jego korzyść i ujtrwala pewne nawyki..a w domku jeszcze mozna nad nim popracować.... Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Goniu, mi chodzi o jedna prosta rzecz, kazdy kto tu jest ma napewno po kilka watkow, ja zasuwam na ogloszeniach, bo nic wiecej na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie robic, ale...no, wlasnie ... mam slabosc do Alfika, ale nie mam czasu zeby przeleciec po watku i zebrac wszystko do kupy, to powinno byc obowiazkiem osoby? osob zakladajacych watek? czy mozna poprosic o opis, fotki i dane konataktowe. Wtedy wklejamy w pierwszy watek oprocz tego liste portali, dzielimy miedzy siebie gdzie kto wkleja i tyle. Bedzie jasno i prosto, a teraz se hopamy i jeczymy. W jednym poscie wszystko o jego charakterze, pare fotek, sorry ale ...no sama wiesz , przykro mi ze to wyglada jakbys Ty zbierala ciegi za wszystko, absolutnie nie o to mi chodzi... Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nareszcie coś mi się udało wyskrobać:evil_lol: [url=http://allegro.pl/show_item.php?item=769744637]ALFIK psiaczek cudaczek UNIKATOWY mix (769744637) - Aukcje internetowe Allegro[/url] dajcie znac czy może byc? co dodać co ująć?:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='ihabe']nareszcie coś mi się udało wyskrobać:evil_lol: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=769744637"]ALFIK psiaczek cudaczek UNIKATOWY mix (769744637) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] dajcie znac czy może byc? co dodać co ująć?:loveu::loveu:[/quote] Cuuuudnie!Iwonko- dziękujemy:loveu::loveu::loveu:NApisz czy ta aukcja jest wyrozniona??Jesli nie to ja moze Ci wysle pieniazki z alfisiowej skarpetki na wyroznienie???Bo z praktyki wiem ze wyroznione aukcje daja duzo więcej odbiorców....cos mi sie zdaje ze tym razem sie uda chlopaku:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='gonia66']Cuuuudnie!Iwonko- dziękujemy:loveu::loveu::loveu:NApisz czy ta aukcja jest wyrozniona??Jesli nie to ja moze Ci wysle pieniazki z alfisiowej skarpetki na wyroznienie???Bo z praktyki wiem ze wyroznione aukcje daja duzo więcej odbiorców....cos mi sie zdaje ze tym razem sie uda chlopaku:loveu::loveu::loveu:[/quote] jest podświetlone i wyróżnione a skarpetę zostaw Alfika w spokoju:mad: To prezent od ciotki ihabe dla cudaczka:loveu: Ja nie wiedziałam, że on jest taki sliczny:loveu::loveu: Quote
lunarmermaid Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja wpłacę zaraz po wypłacie,w czwartek lub piątek. I nie wycofuję się,skoro się deklarowało to powinno się o tym pamiętać.Wiem,że bywają różne sytuacje ale można o tym chociaż poinformować...:shake: Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='lunarmermaid']Ja wpłacę zaraz po wypłacie,w czwartek lub piątek. I nie wycofuję się,skoro się deklarowało to powinno się o tym pamiętać.Wiem,że bywają różne sytuacje ale można o tym chociaż poinformować...:shake:[/quote] :loveu::loveu:KOchana cioteczko- Ty akurat nalezysz do tej 100% grupki wspaniałych:loveu::loveu:ale masz racje- mozna sie wycofac, bo sytuacje w zyciu sa rozne..nie mozna nikogo wtedy źle ocenic...ale powinno sie o tym poinformowac..tylko tyle..ale dla niektorycch AZ tyle...tym bardziej, ze się przypominalam a te osoby sa na dogo...no ale to nic- damy rade z takimi cioteczkami:loveu: Ihabe...kochana...TY to jak się sjawiasz- to "wiory lecą"...zobaczysz..to Allegro przyniesoe mu szczescie:loveu::loveu::loveu:( a jak nie to to następne:eviltong::eviltong:;))DZiękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Musi mu przynieść szczęście:loveu::loveu::loveu: Ja wiem, że mu dobrze w SPA u Morii ale inne psiaki tez chcą zasmakować w kąpielach solankowych w SPA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alfik Ty sie psiaku cudaku nie gniewaj ale czas Ci już przystojaniaku iść do swego jedynego kochającego ludzia:loveu::loveu: Jesteś cudny:loveu: Quote
Erazm Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ihabe, mozna wylkorzystac tekst z all winych ogloszeniach? Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Erazm']Ihabe, mozna wylkorzystac tekst z all winych ogloszeniach?[/quote] cały dochód z praw autorskich jest przekazany na utrzymanie Alfika:loveu::loveu::loveu: No jasne, ze można:diabloti: Quote
MyrkurDagur Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Goniu, wpłaciłam właśnie pieniążki dla Alfika. Przepraszam, że z małym opóźnieniem, ale byłam w trakcie przeprowadzi i bez dostępu do netu. A moje pieniążki za wrzesień dotarły ??? Bo nie pamiętam, abyś Goniu pisała, a wolę być pewna. Quote
Erazm Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wrzucilam malucha na Kupsprzedaj i na Kupie psa, na adopcjach czekamy na akceptacje, mam nadzieje, ze sie uda Quote
asl Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bardzo się tam Alfiś na allegro "prezentuje" :lol: Jutro (a właściwie powinnam napisać już "dziś") przeleję moją deklarację - 10 zł na październik. Quote
gonia66 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='asl']Bardzo się tam Alfiś na allegro "prezentuje" :lol: Jutro (a właściwie powinnam napisać już "dziś") przeleję moją deklarację - 10 zł na październik.[/quote] Cioteczko asl..od Ciebie to juz nawet nie mam sumienia "wołać" na Alfika kaski- zrobiłaś bazarki- a mialy byc na konto Twoich deklaracji..wpłynęło z nich "troszkę" kaski i podreperowalo budźet chlopaka...więc jeśli masz teraz krucho- to może wyslesz dopiero w nastepnym miesiacu(i tak zrobilas duzo większy zapas:loveu::loveu:)... Quote
asl Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='gonia66']Cioteczko asl..od Ciebie to juz nawet nie mam sumienia "wołać" na Alfika kaski- zrobiłaś bazarki- a mialy byc na konto Twoich deklaracji..wpłynęło z nich "troszkę" kaski i podreperowalo budźet chlopaka...więc jeśli masz teraz krucho- to może wyslesz dopiero w nastepnym miesiacu(i tak zrobilas duzo większy zapas:loveu::loveu:)...[/quote] Ciociu Goniu nie jest tak źle :) Byłam we wrześniu przez 10 dni w pracy i coś mi tam mój pracodawca musiał wypłacić :eviltong: Na Alfisia właśnie przelałam moją drobną deklarację. No i trzymam wciąż kciuki za tego chłopaka:loveu:. Zwłaszcza teraz, gdy ma swoje allegro, może coś ruszy :) Quote
Recommended Posts