Sybel Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ja chętnie, ale mama by mnie z domu wyprowadziła. Tzn ona sama już Filipa nam sprowadziła, jak w domu dwa psy były (sunia Fifi nam umarła rok temu na serce w wieku 13 lat). Sęk w tym, że Filip nie toleruje innych poza swoją sforą, więc mógłby Alfikowi krzywdę narobić. Swoją drogą idzie zima i jak znam zycie coś się u nas pojawi, bo mieszkam w punkcie, gdzie skurczybyki nawet nie zwlaniają, kiedy psy z samochodów wykopuja. Słychac tylko skowyt, trzask drzwi i pisk opon... Alf jest piękny, pasuje idealnie do poduszki pod głową i łapek na kołdrze. Jeszcze powinien spać na grzbiecie, brzucholem do góry. Jak ja żałuję... eh... Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jeju...nasz Slodziaczek kochany....no kurcze..gdzie te domki????:roll: Quote
ihabe Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dzis robię dla tej pięknoty allegro wypasione.:loveu::loveu: Taki cudny misiek:loveu: Quote
t_kasiek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ihabe napisał(a):dzis robię dla tej pięknoty allegro wypasione.:loveu::loveu: Taki cudny misiek:loveu: no to prosimy o linka do allegro :) Quote
gonia66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 No to pora na rozliczenia- bo przyszlo trochę wpłat:lol:STan konta na dzień 21. IX (po wpłacie asl z bazarku(16 zł) wynosił 199, 75 zł Kolejne wpłaty to: 25 IX- Gonia13- 20 zł (za IX, X) 28 IX- Madcat- 10 zł 28 IX Malicja- 10 zł 5 X- Yana- 20 zł 5 X- Gonia66- 10 zł Na koncie Alfika mamy więc zebrane na dziś 269, 75 zł Wszystkim cioteczkom bardzo dziękujemy za wpłaty:loveu::loveu: Naprawdę zbliża sie kolejna zima w zyciu Alfika- teraz jest bezpieczny u Morii, ale powinien juz miec swoj domek...kilka cioteczek deklarujacych sie wycofaló z wpłat, chocoaz nie uprzedzalo nas na watku ani na PW:shake::shake:PIsalam do Nich ale bez odzewu i bje sie, ze pewnego dnia po prostu zabraknie nam na hotelik dla Malucha...a to byloby straszne....dlatego blagam wszystkie cioteczki umiejace robic ogloszenia o pomoc no i LidkęPark o uporzadkowanie pierwszej stronki- konkretnie o aktualizacje ogłoszeń.... Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gonia jak wyglada moj stan wplat na malucha? Bo ja sie gubie:oops: A Lidke chyba wolami tu sciagniem, to jest przykre, watek zalozony, pies bezpieczny i ja odbieram jak pocalujcie mnie w.... Mysle ze wiele osob to tak moze odbierac i po prostu znikaja, co rozumie, bo nikt mnie lubi byc lekcewazony Quote
gonia66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Erazm napisał(a):Gonia jak wyglada moj stan wplat na malucha? Bo ja sie gubie:oops: A Lidke chyba wolami tu sciagniem, to jest przykre, watek zalozony, pies bezpieczny i ja odbieram jak pocalujcie mnie w.... Mysle ze wiele osob to tak moze odbierac i po prostu znikaja, co rozumie, bo nikt mnie lubi byc lekcewazony KOchana- To Twoje wpłaty ostatnie tak cudnie zasilily konto Alfika- wpłaciłaś 150, 25 zł:loveu::loveu::loveu:..deklarowałaś na Alfika sporo- bo aż 40 zł miesięcznie, a ostatnia wpłata była w czerwcu, wiec masz prawie do października zapłacone:lol::lol:BArdzo dziękujemy za wpłatę, bo konto Alfisia robiło sie pstawe..teraz mamy na kolejny miesiac, ale jeszcze kilka wplat brakuje od "pewnych" cioteczek.., ktore wiem na 100% ze wpłacą..no ale tak czy siak- Alfiś musi miec ogloszenia..to śliczny psaik i powinein juz miec domek..bo czas nie dziala akurat w tym przypadku na Jego korzyść i ujtrwala pewne nawyki..a w domku jeszcze mozna nad nim popracować.... Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Goniu, mi chodzi o jedna prosta rzecz, kazdy kto tu jest ma napewno po kilka watkow, ja zasuwam na ogloszeniach, bo nic wiecej na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie robic, ale...no, wlasnie ... mam slabosc do Alfika, ale nie mam czasu zeby przeleciec po watku i zebrac wszystko do kupy, to powinno byc obowiazkiem osoby? osob zakladajacych watek? czy mozna poprosic o opis, fotki i dane konataktowe. Wtedy wklejamy w pierwszy watek oprocz tego liste portali, dzielimy miedzy siebie gdzie kto wkleja i tyle. Bedzie jasno i prosto, a teraz se hopamy i jeczymy. W jednym poscie wszystko o jego charakterze, pare fotek, sorry ale ...no sama wiesz , przykro mi ze to wyglada jakbys Ty zbierala ciegi za wszystko, absolutnie nie o to mi chodzi... Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nareszcie coś mi się udało wyskrobać:evil_lol: ALFIK psiaczek cudaczek UNIKATOWY mix (769744637) - Aukcje internetowe Allegro dajcie znac czy może byc? co dodać co ująć?:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='ihabe']nareszcie coś mi się udało wyskrobać:evil_lol: ALFIK psiaczek cudaczek UNIKATOWY mix (769744637) - Aukcje internetowe Allegro dajcie znac czy może byc? co dodać co ująć?:loveu::loveu: Cuuuudnie!Iwonko- dziękujemy:loveu::loveu::loveu:NApisz czy ta aukcja jest wyrozniona??Jesli nie to ja moze Ci wysle pieniazki z alfisiowej skarpetki na wyroznienie???Bo z praktyki wiem ze wyroznione aukcje daja duzo więcej odbiorców....cos mi sie zdaje ze tym razem sie uda chlopaku:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 gonia66 napisał(a):Cuuuudnie!Iwonko- dziękujemy:loveu::loveu::loveu:NApisz czy ta aukcja jest wyrozniona??Jesli nie to ja moze Ci wysle pieniazki z alfisiowej skarpetki na wyroznienie???Bo z praktyki wiem ze wyroznione aukcje daja duzo więcej odbiorców....cos mi sie zdaje ze tym razem sie uda chlopaku:loveu::loveu::loveu: jest podświetlone i wyróżnione a skarpetę zostaw Alfika w spokoju:mad: To prezent od ciotki ihabe dla cudaczka:loveu: Ja nie wiedziałam, że on jest taki sliczny:loveu::loveu: Quote
lunarmermaid Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja wpłacę zaraz po wypłacie,w czwartek lub piątek. I nie wycofuję się,skoro się deklarowało to powinno się o tym pamiętać.Wiem,że bywają różne sytuacje ale można o tym chociaż poinformować...:shake: Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 lunarmermaid napisał(a):Ja wpłacę zaraz po wypłacie,w czwartek lub piątek. I nie wycofuję się,skoro się deklarowało to powinno się o tym pamiętać.Wiem,że bywają różne sytuacje ale można o tym chociaż poinformować...:shake: :loveu::loveu:KOchana cioteczko- Ty akurat nalezysz do tej 100% grupki wspaniałych:loveu::loveu:ale masz racje- mozna sie wycofac, bo sytuacje w zyciu sa rozne..nie mozna nikogo wtedy źle ocenic...ale powinno sie o tym poinformowac..tylko tyle..ale dla niektorycch AZ tyle...tym bardziej, ze się przypominalam a te osoby sa na dogo...no ale to nic- damy rade z takimi cioteczkami:loveu: Ihabe...kochana...TY to jak się sjawiasz- to "wiory lecą"...zobaczysz..to Allegro przyniesoe mu szczescie:loveu::loveu::loveu:( a jak nie to to następne:eviltong::eviltong:;))DZiękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Musi mu przynieść szczęście:loveu::loveu::loveu: Ja wiem, że mu dobrze w SPA u Morii ale inne psiaki tez chcą zasmakować w kąpielach solankowych w SPA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alfik Ty sie psiaku cudaku nie gniewaj ale czas Ci już przystojaniaku iść do swego jedynego kochającego ludzia:loveu::loveu: Jesteś cudny:loveu: Quote
Erazm Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ihabe, mozna wylkorzystac tekst z all winych ogloszeniach? Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Erazm napisał(a):Ihabe, mozna wylkorzystac tekst z all winych ogloszeniach? cały dochód z praw autorskich jest przekazany na utrzymanie Alfika:loveu::loveu::loveu: No jasne, ze można:diabloti: Quote
MyrkurDagur Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Goniu, wpłaciłam właśnie pieniążki dla Alfika. Przepraszam, że z małym opóźnieniem, ale byłam w trakcie przeprowadzi i bez dostępu do netu. A moje pieniążki za wrzesień dotarły ??? Bo nie pamiętam, abyś Goniu pisała, a wolę być pewna. Quote
Erazm Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wrzucilam malucha na Kupsprzedaj i na Kupie psa, na adopcjach czekamy na akceptacje, mam nadzieje, ze sie uda Quote
asl Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bardzo się tam Alfiś na allegro "prezentuje" :lol: Jutro (a właściwie powinnam napisać już "dziś") przeleję moją deklarację - 10 zł na październik. Quote
gonia66 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 asl napisał(a):Bardzo się tam Alfiś na allegro "prezentuje" :lol: Jutro (a właściwie powinnam napisać już "dziś") przeleję moją deklarację - 10 zł na październik. Cioteczko asl..od Ciebie to juz nawet nie mam sumienia "wołać" na Alfika kaski- zrobiłaś bazarki- a mialy byc na konto Twoich deklaracji..wpłynęło z nich "troszkę" kaski i podreperowalo budźet chlopaka...więc jeśli masz teraz krucho- to może wyslesz dopiero w nastepnym miesiacu(i tak zrobilas duzo większy zapas:loveu::loveu:)... Quote
asl Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 gonia66 napisał(a):Cioteczko asl..od Ciebie to juz nawet nie mam sumienia "wołać" na Alfika kaski- zrobiłaś bazarki- a mialy byc na konto Twoich deklaracji..wpłynęło z nich "troszkę" kaski i podreperowalo budźet chlopaka...więc jeśli masz teraz krucho- to może wyslesz dopiero w nastepnym miesiacu(i tak zrobilas duzo większy zapas:loveu::loveu:)... Ciociu Goniu nie jest tak źle :) Byłam we wrześniu przez 10 dni w pracy i coś mi tam mój pracodawca musiał wypłacić :eviltong: Na Alfisia właśnie przelałam moją drobną deklarację. No i trzymam wciąż kciuki za tego chłopaka:loveu:. Zwłaszcza teraz, gdy ma swoje allegro, może coś ruszy :) Quote
Recommended Posts