gonia66 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='EVA2406']Gonia, dzięki za przypomnienie, kasa wysłana ;). Jakby co to przypominaj, bo ja już w tym wieku, ze skleroza jest dopuszczalna :evil_lol:[/quote] Oczywiście cioteczko- masz jak w banku:loveu::loveu:A co do sklerozy- wiem coś o tym z własnego podwórka...za "chiny" nie wiem komu już wplacilam, komu nie...i czy w ogole wplacilam...:oops::oops::oops:dlatego sama tez oczekuje zawsze przypomnienia- inaczej" leżę i kwiczę":eviltong::eviltong::oops: A za pieniązki już dziękuje bardzo w imieniu Alficzka i wszystkich alfisiowych cioteczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Melduje sie posłusznie na zakonczenie dnia na Alfisiowym wątku i donoszę uprzejmie, że wpłynęła kolejna kwota do Alfikowej skarpetki- od cioteczki [B]EVA- 20 zł [/B]i nie pamiętam juz, czy wpisywałam też obiecaną wpłatę cioteczki [B]Granuli- 8 zł[/B]. BArdzo gorąco dziekujemy kochanym przyjaciólkom Słodziaka:loveu::loveu::loveu::loveu:. NA koncie Alfika na dziś mamy [COLOR=Red][B]72,84zł[/B][/COLOR]:lol: A swoją drogą ciekawe jak nasz bohater się miewa bez klejnotów????:roll::roll::roll: Quote
Evra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [url]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/g1.jpg[/url] Warto dać to zdjęcie do ogłoszeń, przecież nikt nie zauważy, że to nie sznaucerek :eviltong: Teraz czekamy na fotki po metamorfozie, jak mu śliczna szatka odrośnie. Quote
Moria Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Alfis jest bardzo przyjemnym pieskiem. Sierść pomalutku mu odrasta i po kastracji to taki przymiłek bedzie bo juz sie robi. Jeszcze ma swoje sympatie i antypatie bo np.nie lubi Gufiego. Quote
epe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Może wie dlaczego nie lubi Gufiego,a Ty nie:eviltong: Może się brzydko do niego wyrażał?:evil_lol: Super wieści,że Alfik robi się przymilny- szybciej domek znajdzie,nie wszyscy lubią zadziorne pieski;) Quote
gonia66 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Moria']Alfis jest bardzo przyjemnym pieskiem. Sierść pomalutku mu odrasta i po kastracji to taki przymiłek bedzie bo juz sie robi. Jeszcze ma swoje sympatie i antypatie bo np.nie lubi Gufiego.[/quote] Super wieści:loveu::loveu::loveu:A Gufi...coż...kazdy ma swoje sympatie i antypatie- to normalne:lol: Chcialabym już zobaczyć Słodziaka na jekichś foteczkach- a Wy cioteczki kochane też- prawda???:eviltong: Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pytanie?Pewnie,że tak...fotek się nam chce:multi: Quote
gonia66 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A...no a ja przed spankiem zamelduje jeszcze, że właśnie do skarpeteczki Alfika naszego wpłynęła sumka (niemała:lol::lol:) [B]od cioteczki AbAgniesi- 64 zł[/B]:loveu::loveu::loveu::loveu:BArdzo bardzo dziękujemy Kochanej cioteczce :loveu::loveu: Obecnie więc na koncie farciarza jest zgromadzona kwota:[COLOR=Red][B]136,84 zł[/B][/COLOR]:lol::lol: Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 nie przeskocze całego wątku - w jakim wieku jest alfik, czy już wiadomo mniej więcej? niski jest, prawda? Quote
epe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Na str.5 Lidka park pisze,że Alfik ma 4-5 lat;) Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='epe']Na str.5 Lidka park pisze,że Alfik ma 4-5 lat;)[/quote] dzięki za info :eviltong: będę upierdliwa, a le czy ktoś wie, na kótrych stronach są fotki alfika (oprócz pierwszej, of kors)? Quote
MyrkurDagur Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='sleepingbyday']dzięki za info :eviltong: będę upierdliwa, a le czy ktoś wie, na kótrych stronach są fotki alfika (oprócz pierwszej, of kors)?[/quote] Najlepiej wejdź na forum fundacji AFN - bardzo mało stron i na każdej dużo zdjęć! [url=http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=490&postdays=0&postorder=asc&highlight=alf&start=0]FORUM FUNDACJI AFN :: Zobacz temat - Alf - psiak "nie od kompletu". Zabierz go do domu![/url] Quote
Moria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 na stronie 70 jest link na photo w informacji od nas czyli moria, tam sa zdjecia jeszcze sprzed postrzyzyn. Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 dzięki :-) alik to jest taki większy kuzyn mojego tymczasowicza kajka. kajko tez jest taki ni przypiął ni wypiął. albo raczej - ni przypioł, ni wypioł ;-) Quote
Moria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Z004.jpg[/IMG] [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Z002.jpg[/IMG] [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Z003.jpg[/IMG] Co do kontaktow z innymi psami. Ciezko powiedziec kogo toleruje a kogo nie... zalezy od humoru wiec trzeba zawsze uwazac =] Quote
malicja Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Alfik, o ja nie moge :roflt: sorki, nie moglam sie powstrzymac :p ciotka i tak Cie uwielbia! Quote
epe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Teraz Alfik jest przedstawicielem dziwnej rasy:evil_lol: O ty słodziaczku cudny:loveu: Dla mnie jesteś piękny,nawet wygolony! Weszłam w podany we wcześniejszym poście link do zdjęć Alfika na stronie AFN- najbardziej rozśmieszył mnie wpis jednej z wolontariuszek,której Alfik nie lubił!:evil_lol: To faktycznie facet z fochami- taki Jaruś:evil_lol: Tego lubię,a tamtego nie! Quote
gonia66 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No to ja też weszłam na tą podaną stronkę...i bardzo sie wzruszyłam...wiedziałam, że Alfik jest piękny..ale tam mnóstwo fotek i niektóre z nich to istne cudeńka...To jest extra super hiper piękny psiak z naszego chłopaka..no i charakterny jest niemożebnie:eviltong::eviltong:Nie polubił jednej dziewczyny- i koniec...:roll: A i jeszcxze coś...to schronisko w Ostródzie, gdzie przebywał Alfis po przeczytaniu tych wpisów- wydaje sie być bardzo przyjazne zwierzętom- mnostwo wolontariuszek...i wszystkie zakochane w psiakach, psiaki wyspacerowane....naprawde aż miło było to czytać:loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tak, tak, zdjęć na forum AFN jest pełno i to przeróżnych ostródzkich psiaków :) Jestem wirtualną opiekunką jednego z nich, a ostródzkie schronisko, a przede wszystkim fundacja AFN najbliższa mojemu sercu jest, bo to dzięki ich stronie zaczęła się moja przygoda z niesieniem pomocy psiakom poprzez Internet :-) Quote
lidka_park Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Rozumiem, ze ten nowy image Alfisia to najnowsze trendy z Elbląga ??? :cool3: ależ on uroczo wyglada :loveu: Quote
gonia66 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Witam cioteczki, witam Alfika kochanego:loveu:Uprzejmie donoszę, że wpłynęł kolejne wpłaty na konto Słodziaka:lol: [B]malicja - 10 zł gonia13 10 zł[/B] DZiękujemy kochanym cioteczkom za pamięć:loveu::loveu: STan konta naszego bohatera na dziś wynosi-[COLOR=Red][B] 182, 84[/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nich ktoś mi przypomni, czy wpłaciłam już na maj deklarację, bo szukam tu i szukam... Quote
gonia66 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tak madcat- wpłaciłaś 27.04 wpłynęła opłata- i o ile sobie przypominam, pisałam o tym na wątku, ale faktycznie nie pami etam gdzie...:oops:W każdym razie mozesz być spokojna- jakby co- ja zawsze przypominam:roll: [quote name='madcat1981']Ja mam juz po prostu za dużo psów... wirtualnie:D[/quote] Hihihi...wiem cos o tym...nie musisz jakby co sie martwić- ja wszystko skrupulatnie notuję w swoim zeszyciku- jakby co- na pewno przypomnę i nawet jeśli tu na wątku zapomnę dopisać- na 100% te pieniążki mam wynotowane i doliczane sa systematycznie do skarpetki. Dziś właśnie [B]wpłynęła kwota od cioteczki Frubki- 20 z[/B]ł:loveu::loveu: Dziękujemy z calego serca za pamięć i donosimy, ze na koncie Słodziaka mamy zgromadzone na dziś: [SIZE=3][COLOR=Red][B]202, 84zł[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts