Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='EVA2406']Gonia, dzięki za przypomnienie, kasa wysłana ;).
Jakby co to przypominaj, bo ja już w tym wieku, ze skleroza jest dopuszczalna :evil_lol:[/quote]
Oczywiście cioteczko- masz jak w banku:loveu::loveu:A co do sklerozy- wiem coś o tym z własnego podwórka...za "chiny" nie wiem komu już wplacilam, komu nie...i czy w ogole wplacilam...:oops::oops::oops:dlatego sama tez oczekuje zawsze przypomnienia- inaczej" leżę i kwiczę":eviltong::eviltong::oops:
A za pieniązki już dziękuje bardzo w imieniu Alficzka i wszystkich alfisiowych cioteczek:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduje sie posłusznie na zakonczenie dnia na Alfisiowym wątku i donoszę uprzejmie, że wpłynęła kolejna kwota do Alfikowej skarpetki- od cioteczki [B]EVA- 20 zł [/B]i nie pamiętam juz, czy wpisywałam też obiecaną wpłatę cioteczki [B]Granuli- 8 zł[/B]. BArdzo gorąco dziekujemy kochanym przyjaciólkom Słodziaka:loveu::loveu::loveu::loveu:. NA koncie Alfika na dziś mamy [COLOR=Red][B]72,84zł[/B][/COLOR]:lol:
A swoją drogą ciekawe jak nasz bohater się miewa bez klejnotów????:roll::roll::roll:

Posted

[url]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/g1.jpg[/url]

Warto dać to zdjęcie do ogłoszeń, przecież nikt nie zauważy, że to nie sznaucerek :eviltong:

Teraz czekamy na fotki po metamorfozie, jak mu śliczna szatka odrośnie.

Posted

Alfis jest bardzo przyjemnym pieskiem. Sierść pomalutku mu odrasta i po kastracji to taki przymiłek bedzie bo juz sie robi. Jeszcze ma swoje sympatie i antypatie bo np.nie lubi Gufiego.

Posted

Może wie dlaczego nie lubi Gufiego,a Ty nie:eviltong: Może się brzydko do niego wyrażał?:evil_lol:
Super wieści,że Alfik robi się przymilny- szybciej domek znajdzie,nie wszyscy lubią zadziorne pieski;)

Posted

[quote name='Moria']Alfis jest bardzo przyjemnym pieskiem. Sierść pomalutku mu odrasta i po kastracji to taki przymiłek bedzie bo juz sie robi. Jeszcze ma swoje sympatie i antypatie bo np.nie lubi Gufiego.[/quote]
Super wieści:loveu::loveu::loveu:A Gufi...coż...kazdy ma swoje sympatie i antypatie- to normalne:lol: Chcialabym już zobaczyć Słodziaka na jekichś foteczkach- a Wy cioteczki kochane też- prawda???:eviltong:

Posted

A...no a ja przed spankiem zamelduje jeszcze, że właśnie do skarpeteczki Alfika naszego wpłynęła sumka (niemała:lol::lol:) [B]od cioteczki AbAgniesi- 64 zł[/B]:loveu::loveu::loveu::loveu:BArdzo bardzo dziękujemy Kochanej cioteczce :loveu::loveu:
Obecnie więc na koncie farciarza jest zgromadzona kwota:[COLOR=Red][B]136,84 zł[/B][/COLOR]:lol::lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']dzięki za info :eviltong:

będę upierdliwa, a le czy ktoś wie, na kótrych stronach są fotki alfika (oprócz pierwszej, of kors)?[/quote]

Najlepiej wejdź na forum fundacji AFN - bardzo mało stron i na każdej dużo zdjęć!

[url=http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=490&postdays=0&postorder=asc&highlight=alf&start=0]FORUM FUNDACJI AFN :: Zobacz temat - Alf - psiak "nie od kompletu". Zabierz go do domu![/url]

Posted

[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Z004.jpg[/IMG]

[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Z002.jpg[/IMG]

[IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Z003.jpg[/IMG]

Co do kontaktow z innymi psami. Ciezko powiedziec kogo toleruje a kogo nie... zalezy od humoru wiec trzeba zawsze uwazac =]

Posted

Teraz Alfik jest przedstawicielem dziwnej rasy:evil_lol:
O ty słodziaczku cudny:loveu: Dla mnie jesteś piękny,nawet wygolony!
Weszłam w podany we wcześniejszym poście link do zdjęć Alfika na stronie AFN- najbardziej rozśmieszył mnie wpis jednej z wolontariuszek,której Alfik nie lubił!:evil_lol:
To faktycznie facet z fochami- taki Jaruś:evil_lol: Tego lubię,a tamtego nie!

Posted

No to ja też weszłam na tą podaną stronkę...i bardzo sie wzruszyłam...wiedziałam, że Alfik jest piękny..ale tam mnóstwo fotek i niektóre z nich to istne cudeńka...To jest extra super hiper piękny psiak z naszego chłopaka..no i charakterny jest niemożebnie:eviltong::eviltong:Nie polubił jednej dziewczyny- i koniec...:roll:
A i jeszcxze coś...to schronisko w Ostródzie, gdzie przebywał Alfis po przeczytaniu tych wpisów- wydaje sie być bardzo przyjazne zwierzętom- mnostwo wolontariuszek...i wszystkie zakochane w psiakach, psiaki wyspacerowane....naprawde aż miło było to czytać:loveu::loveu:

Posted

Tak, tak, zdjęć na forum AFN jest pełno i to przeróżnych ostródzkich psiaków :) Jestem wirtualną opiekunką jednego z nich, a ostródzkie schronisko, a przede wszystkim fundacja AFN najbliższa mojemu sercu jest, bo to dzięki ich stronie zaczęła się moja przygoda z niesieniem pomocy psiakom poprzez Internet :-)

Posted

Witam cioteczki, witam Alfika kochanego:loveu:Uprzejmie donoszę, że wpłynęł kolejne wpłaty na konto Słodziaka:lol:
[B]malicja - 10 zł
gonia13 10 zł[/B]
DZiękujemy kochanym cioteczkom za pamięć:loveu::loveu:
STan konta naszego bohatera na dziś wynosi-[COLOR=Red][B] 182, 84[/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak madcat- wpłaciłaś 27.04 wpłynęła opłata- i o ile sobie przypominam, pisałam o tym na wątku, ale faktycznie nie pami etam gdzie...:oops:W każdym razie mozesz być spokojna- jakby co- ja zawsze przypominam:roll:

[quote name='madcat1981']Ja mam juz po prostu za dużo psów... wirtualnie:D[/quote]
Hihihi...wiem cos o tym...nie musisz jakby co sie martwić- ja wszystko skrupulatnie notuję w swoim zeszyciku- jakby co- na pewno przypomnę i nawet jeśli tu na wątku zapomnę dopisać- na 100% te pieniążki mam wynotowane i doliczane sa systematycznie do skarpetki.
Dziś właśnie [B]wpłynęła kwota od cioteczki Frubki- 20 z[/B]ł:loveu::loveu:
Dziękujemy z calego serca za pamięć i donosimy, ze na koncie Słodziaka mamy zgromadzone na dziś: [SIZE=3][COLOR=Red][B]202, 84zł[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu: