lunarmermaid Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Czasem trzeba odpocząć od tych biedaków,spotykanych na każdym kroku.... Alfiku zachowuj się grzecznie!!! Quote
gonia66 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Moria napisał(a):Jaka cisza u Alfika, a gdzie Gonia jego najwierniejsza cioteczka. JA jestem i caly czas zagladam na watek..wczoraj mialam troszke spraw do zalatwienia, wiec nic nie pisalam, ale bylam tu jak najbardziej. CZekam na jakies wiescie fajowe o naszym Lobuzie..wtedy to jak zwykle skrobne "male co- nieco":eviltong::eviltong::eviltong:A może jakieś foteczki...oj...zobaczysz cioteczko co sie wtedy bedzie dzialo na watku:lol::lol::lol: Quote
Erazm Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 zagladamy ale nic madrego nie mamy do napisania;) Quote
Moria Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Alfik na razie od dwoch dni jest grzeczny, czysty załatwia potrzeby na spacerku trzy razy dziennie i może juz po mału reaguje na Alf, ale jeszcze pomału. Quote
Yana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Alfik tak trzymaj :razz: masz być grzeczny :lol: Quote
zuzlikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mój beniu w ciągu dnia jest spokojny...jednak wieczorami jest wyraźnie pobudzony...nie wiem z czego to może wynikać,ale trwa to już od początku jak u mnie jest. Może podobny...przymus występuje i u Alfika? Trzymaj się chłopiku!:loveu: Nawet jak nic nie piszę,to...jestem! Nie mogłabym zapomnieć o codziennej...alfoterapii!:evil_lol: Quote
Moria Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Będą ale u nas od wczoraj strasznie wieje i zimno wiec prosimy o cierpliwość. Quote
gonia66 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Moria napisał(a):Będą ale u nas od wczoraj strasznie wieje i zimno wiec prosimy o cierpliwość. No to czekamy czekamy niecierpliwie:roll::roll: Quote
gonia66 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 JAsne ze czyta i zagląda..tylko czekamy na fotki- wtedy nam sie rozwiążą języki:eviltong: Quote
epe Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A co tu tak cicho?:crazyeye: Czy Alfik pożarł swoją karmicielkę i pozostałe stado?:evil_lol: Quote
gonia66 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Alfiś..a co tam u Ciebie Słodziaku???:loveu::loveu::loveu:Cisza tu taka ze szok:-o...ciocia gosia na urlopie wekendowym ale i tak tu zajrzalam...ale Piesio się zaszył...i ciiiiii:razz: Quote
Moria Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pożarł nas wszystkich i czyta co o nim piszecie w internecie. Alf jest grzecznym pieskiem i niepotrzebne byly plotki na jego temat. Może juz dzisiaj damy pozniej zdjecia, bo wczoraj dziewczyny go obfotografowały. To tak narazie na zachętę Na reszte zdjec trzeba czekac jak juz wyzej wspomniane =] Quote
epe Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Moria! Żyjesz:loveu::evil_lol: Dzięki za fotki!:loveu: I relację- Alfik nie jest potworem!:multi: To teraz domek coraz bliżej,skoro taki normalny z niego psiak:lol: Quote
Ffrubka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jak miło widzieć tego małego czortka poza kratami schroniska :multi: Teraz tylko trzymam kciuki za nowy domek!! Quote
gonia66 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No i prosze..az trudno uwierzyc- ale ja od poczatku tak myslalam, ze reakcje Alfisiowo- potworkowe byly tylko reakcjami lękowymi na schronisko:roll:Przeciezz jego mordeczka wyraznie pokazuje ze jest kochany- dlatego na wieci o nim w schronie- "szczęka mi opadła"...ale jak widzimy i slyszymy- nie "taki diabel straszny..."i bardzo dobrze...cudownie wrecz...Moria..jak myslisz więc...kiedy mozemy zaczac Słodziaka ogłaszac tak "na dobre" do adopcji???? Quote
Moria Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jeszcze troche poczekajcie. przedewszystkim Alfis pomalu juz rozumie że on jest Alf. Poza tym napdl wczoraj na kure, nic nie zrobil ale na kury napada. Na koty nie. No i jest to taki brojak do bojek gotowy. Wczoraj u nas byla Bela bernardynka w przedszkolu i nasze psy w zabawie na nia szczekaja, dla Alfisia to juz burda, do ktorej trzeba sie przylączyc. No i oczywiscie jak je w jedzeniu nie mozna mu mieszac. To na tyle, dobranoc. Quote
gonia66 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Alfiś..kochany pieseczku..jestes grzeczny slyszalam...i bardzo się ciesze..przeciez na to wyglądasz w calej swojej okazałosci:lol::lol:NAjwazniejsze, ze jest Ci dobrze..ze przypomniales sobie co to życie...jeszcze troszke, a domki beda sie o Ciebie bily:lol::lol:Dobranoc Słodziaku mały piękny nasz:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moria Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Alfik jest bardzo wesolym pieskiem. potrzebuje jednak zdecydowanego właściciela. Jeżeli cos mu sie nie podoba lub cos nie jest po jego mysli, pokazuje zęby. jednak mysle, że po kastracji może sie to zmieni. Jest psem utrzymujacym czystość. Przekonal sie juz nawet do suchej karmy. Na koty nie reaguje, jednak jeżeli jest jakas afera to on jako burek musi sie wtracic, chociaz nie wie o co chodzi. Quote
gonia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Moria napisał(a):Alfik jest bardzo wesolym pieskiem. potrzebuje jednak zdecydowanego właściciela. Jeżeli cos mu sie nie podoba lub cos nie jest po jego mysli, pokazuje zęby. jednak mysle, że po kastracji może sie to zmieni. Jest psem utrzymujacym czystość. Przekonal sie juz nawet do suchej karmy. Na koty nie reaguje, jednak jeżeli jest jakas afera to on jako burek musi sie wtracic, chociaz nie wie o co chodzi. O jaaaaaaaaaaaa...toż to Moja krew!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:(tylko ni wiem co z tą kastracją bedzie...ja "swoje" przeszłam ale jakoś sie kurna nie zmieniłam)...:roll::roll::roll: śpieszę donieść, że do Alfisiowej skarpety już zaczynają napływać cioteczkowe "zaskórniaki"...cioteczki więc biednieją...Alfik się bogaci:p DZiś nasz Słodziak wzbogacił się o 26 zł:multi: wpłat już dokonaly cioteczki: lemoniada 16 zł Gonia13 10 zł Na koncie Mikruska mamy więc : 104,84 zł(pozostała kwota z marca- 78,84 zł + wpłaty z dziś- 26 zł= 104,84 zł) DZIĘKUJEMY CIOTECZKOM ZA PAMIĘĆ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jedna sklerotyczna cioteczka - mua - dziekuje za przypomnienie. zaraz wpłace 15 zł na kwiecień:oops::oops::oops::oops: Quote
gonia66 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 madcat1981 napisał(a):Jedna sklerotyczna cioteczka - mua - dziekuje za przypomnienie. zaraz wpłace 15 zł na kwiecień:oops::oops::oops::oops: nO..NIE JEDNA..NIE JEDNA..;););)ALE SPOKOJNIE KOCHANE CIOTECZKI...do kwietnia jeszcze kilka dni, a ponieważ ja sama jestem sklerotyczką do potęgi- nie musiscie się martwić.księgowości moich pieskow pilnuję jak ognia- i w razie gdyby ktoras zapomniala- przypomnę delikatnie- nie, żeby popędzac, ale żeby dać znać- wiem przecież ze jesteście zalatane...oprpcz dogo macie swoje życie..a i na dogo po kilkanaście o ile nie po kilkadziesiąt pieskow pod opieką różnoraką...to normalne, że moze się zapomnieć...JA I TAK JESEM WAM WSZYSTKIM BEZGRANICZNIE WDZIĘCZNA ZA TO, ZE TU JESTEŚCIE I POMAGACIE...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lemoniada Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Bo ja wpłacam jeszcze tego samego dnia jak zobaczę wypłatę na koncie - żeby na pewno nie zapomnieć:evil_lol: Quote
Recommended Posts