Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moria napisał(a):
Jaka cisza u Alfika, a gdzie Gonia jego najwierniejsza cioteczka.

JA jestem i caly czas zagladam na watek..wczoraj mialam troszke spraw do zalatwienia, wiec nic nie pisalam, ale bylam tu jak najbardziej. CZekam na jakies wiescie fajowe o naszym Lobuzie..wtedy to jak zwykle skrobne "male co- nieco":eviltong::eviltong::eviltong:A może jakieś foteczki...oj...zobaczysz cioteczko co sie wtedy bedzie dzialo na watku:lol::lol::lol:

Posted

Alfik na razie od dwoch dni jest grzeczny, czysty załatwia potrzeby na spacerku trzy razy dziennie i może juz po mału reaguje na Alf, ale jeszcze pomału.

Posted

Mój beniu w ciągu dnia jest spokojny...jednak wieczorami jest wyraźnie pobudzony...nie wiem z czego to może wynikać,ale trwa to już od początku jak u mnie jest.
Może podobny...przymus występuje i u Alfika?

Trzymaj się chłopiku!:loveu: Nawet jak nic nie piszę,to...jestem!
Nie mogłabym zapomnieć o codziennej...alfoterapii!:evil_lol:

Posted

Alfiś..a co tam u Ciebie Słodziaku???:loveu::loveu::loveu:Cisza tu taka ze szok:-o...ciocia gosia na urlopie wekendowym ale i tak tu zajrzalam...ale Piesio się zaszył...i ciiiiii:razz:

Posted

Pożarł nas wszystkich i czyta co o nim piszecie w internecie.
Alf jest grzecznym pieskiem i niepotrzebne byly plotki na jego temat. Może juz dzisiaj damy pozniej zdjecia, bo wczoraj dziewczyny go obfotografowały.

To tak narazie na zachętę

Na reszte zdjec trzeba czekac jak juz wyzej wspomniane =]

Posted

Moria! Żyjesz:loveu::evil_lol:
Dzięki za fotki!:loveu: I relację- Alfik nie jest potworem!:multi:
To teraz domek coraz bliżej,skoro taki normalny z niego psiak:lol:

Posted

No i prosze..az trudno uwierzyc- ale ja od poczatku tak myslalam, ze reakcje Alfisiowo- potworkowe byly tylko reakcjami lękowymi na schronisko:roll:Przeciezz jego mordeczka wyraznie pokazuje ze jest kochany- dlatego na wieci o nim w schronie- "szczęka mi opadła"...ale jak widzimy i slyszymy- nie "taki diabel straszny..."i bardzo dobrze...cudownie wrecz...Moria..jak myslisz więc...kiedy mozemy zaczac Słodziaka ogłaszac tak "na dobre" do adopcji????

Posted

Jeszcze troche poczekajcie. przedewszystkim Alfis pomalu juz rozumie że on jest Alf.
Poza tym napdl wczoraj na kure, nic nie zrobil ale na kury napada. Na koty nie.
No i jest to taki brojak do bojek gotowy.
Wczoraj u nas byla Bela bernardynka w przedszkolu i nasze psy w zabawie na nia szczekaja, dla Alfisia to juz burda, do ktorej trzeba sie przylączyc.
No i oczywiscie jak je w jedzeniu nie mozna mu mieszac.
To na tyle, dobranoc.

Posted

Alfiś..kochany pieseczku..jestes grzeczny slyszalam...i bardzo się ciesze..przeciez na to wyglądasz w calej swojej okazałosci:lol::lol:NAjwazniejsze, ze jest Ci dobrze..ze przypomniales sobie co to życie...jeszcze troszke, a domki beda sie o Ciebie bily:lol::lol:Dobranoc Słodziaku mały piękny nasz:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Alfik jest bardzo wesolym pieskiem. potrzebuje jednak zdecydowanego właściciela.
Jeżeli cos mu sie nie podoba lub cos nie jest po jego mysli, pokazuje zęby.
jednak mysle, że po kastracji może sie to zmieni.
Jest psem utrzymujacym czystość. Przekonal sie juz nawet do suchej karmy.
Na koty nie reaguje, jednak jeżeli jest jakas afera to on jako burek musi sie wtracic, chociaz nie wie o co chodzi.

Posted

Moria napisał(a):
Alfik jest bardzo wesolym pieskiem. potrzebuje jednak zdecydowanego właściciela.
Jeżeli cos mu sie nie podoba lub cos nie jest po jego mysli, pokazuje zęby.
jednak mysle, że po kastracji może sie to zmieni.
Jest psem utrzymujacym czystość. Przekonal sie juz nawet do suchej karmy.
Na koty nie reaguje, jednak jeżeli jest jakas afera to on jako burek musi sie wtracic, chociaz nie wie o co chodzi.

O jaaaaaaaaaaaa...toż to Moja krew!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:(tylko ni wiem co z tą kastracją bedzie...ja "swoje" przeszłam ale jakoś sie kurna nie zmieniłam)...:roll::roll::roll:

śpieszę donieść, że do Alfisiowej skarpety już zaczynają napływać cioteczkowe "zaskórniaki"...cioteczki więc biednieją...Alfik się bogaci:p
DZiś nasz Słodziak wzbogacił się o 26 zł:multi:
wpłat już dokonaly cioteczki:
lemoniada 16 zł
Gonia13 10 zł

Na koncie Mikruska mamy więc : 104,84 zł(pozostała kwota z marca- 78,84 zł + wpłaty z dziś- 26 zł= 104,84 zł)
DZIĘKUJEMY CIOTECZKOM ZA PAMIĘĆ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Jedna sklerotyczna cioteczka - mua - dziekuje za przypomnienie. zaraz wpłace 15 zł na kwiecień:oops::oops::oops::oops:

nO..NIE JEDNA..NIE JEDNA..;););)ALE SPOKOJNIE KOCHANE CIOTECZKI...do kwietnia jeszcze kilka dni, a ponieważ ja sama jestem sklerotyczką do potęgi- nie musiscie się martwić.księgowości moich pieskow pilnuję jak ognia- i w razie gdyby ktoras zapomniala- przypomnę delikatnie- nie, żeby popędzac, ale żeby dać znać- wiem przecież ze jesteście zalatane...oprpcz dogo macie swoje życie..a i na dogo po kilkanaście o ile nie po kilkadziesiąt pieskow pod opieką różnoraką...to normalne, że moze się zapomnieć...JA I TAK JESEM WAM WSZYSTKIM BEZGRANICZNIE WDZIĘCZNA ZA TO, ZE TU JESTEŚCIE I POMAGACIE...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: