gagata Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Pati, mam odzew w sprawie Pigułki, przekazuję namiar na Ciebie...Staraj się a ja trzymam kciuki... Quote
t_kasiek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ale by bylo pieknie gdyby mogla świeta spedzic w swoim wlasnym domku :-( ale chyba nie ma na co liczyc Quote
Poker Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czy Misiunia jest odważnym pieskiem czy płochliwym? Czy nie boi się mężczyzn i większych psów. Te pytania są na razie niezobowiązujące,ale odpowiedź jak najbardziej pożądana :evil_lol: Quote
pati Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Poker']czy Misiunia jest odważnym pieskiem czy płochliwym? Czy nie boi się mężczyzn i większych psów. Te pytania są na razie niezobowiązujące,ale odpowiedź jak najbardziej pożądana :evil_lol:[/QUOTE] czy jest odważna mysle ze ona jest tak po srodku ani nie odważna ani nie płochliwa. Do męzczyzn nic nie ma, dużych psow tez sie nie boji chyba ze ja gonią i chca zjeść :evil_lol: Quote
Poker Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 dzięki za odpowiedź,zobaczymy co dalej :roll: Quote
Tola Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 I jak mają się sprawy z domkiem Misi:cool3: Quote
t_kasiek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Tola']I jak mają się sprawy z domkiem Misi:cool3:[/quote] ponawiamy pytanko ...... Quote
Agata69 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 taka śliczna sunia, nic nie rozumiem. Wysłałam ją do kilku zainteresowanych domów, my slałam , ze się bęą bili, a tu cisza..... Quote
Tola Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Jo37']Do mnie niestety nikt się nie odezwał .[/quote] :roll: Co się dzieje? Czy to taki czas, ze trudno o dom dla małej suni, czy nasza maleńka nie podoba się? Misiulka - trzymam kciuki; domek musi sie znależć. Quote
Tola Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 No nic, trzeba czekac dalej:roll: A jak tam Misia pod koniec roku:cool3: Quote
hop! Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Proszę o szczegółowe informacje na temat Misi. Wysłałam w nocy maila do pati, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Czekam... Mam wstępnie zainteresowany suczką dom - rodzina z 12-letnią córką, mieszkają w bloku na dużym osiedlu w centrum Warszawy. Dom nie jest jeszcze sprawdzony, ale jest zgoda na wizytę przed/poadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
Joodith Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :multi: Trzymamy kciuki za domek. Jakich informacji potrzebujesz Hopku? Wszystkie znane nam, a dotyczące zachowania i aktualnego położenia suni znajdują się w tym poście. Czy chodzi o to, by zebrać je w spójną całość czy też interesują Cię szczegółowe kwestie? Jeżeli tak, obawiam się, że trzeba poczekać na maila od Pati, która jako obecna opiekunka Misi, jest najbardziej w tym temacie zorientowana. Quote
Jo37 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Podałam Hop namiary na siebie .Telefon i mail . Quote
hop! Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Zadzwoniłam do pati. ;) Przed chwilą wysłałam informacje o Misi. Czekam na odpowiedź. Quote
hop! Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Podałam osobie zainteresowanej telefon i maila pati. Ma się z nią skontaktować. Co dalej? Zobaczymy. Pozostaje mi trzymać kciuki. W razie czego Jo37 chce osobiście sprawdzić dom, ale to już ustalicie między sobą. Quote
Tola Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Misiulka - życzę domku w Nowym Roku!!! Quote
Recommended Posts