Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana :) ty to jednak sadystka jesteś :lol: , jak widzę takie fotki jak twojej Vegi, to małe, rude i puchate zaczynają mi się śnić po nocach, a na razie nijak nie mogę sobie pozwolić na collieżankę dla hackera :(

Mała kapitalna, ma śliczną główkę.

Klaudia :) nie mam teraz aparatu, a próby robienia fotek komórą okazały się kompletną klapą, więc nie mam żadnych nowszych fotek Hackera :( Za stronę, to aż mi wstyd prawdę powiedziawszy, czasu mam jak na lekarstwo, więc każdą wolną chwilę wykorzystuję na spacery z Hackiem i niestety stronka leży odłogiem. Już nawet kiedyś zaczęłam robić całkiem nową stronę ale technicznie utknęłam w pewnym momencie i .... tak już zostało.

Posted

Mona....ani fotek nie widać ani Twoja strona nie działa :roll: ....co się dzieje???

Patt....dziękuję za te miłe słowa pod adresem Vegi :oops:

Mam nadzieję, że pojawisz się na klubówce chociaż jako widz to nareszcie byśmy się spotkały i zobaczyłabyś moje piechy(i nie tylko moje, takze te po Limbie :wink: ).

Pozdrawiam i pojawiaj się częściej.Moja nowa stronka będzie już wkrótce :lol: .Czy wie ktoś moze jak zrobić licznik na stronie :roll: ????

Posted
Dianka,

Ty lepiej kombinuj jak mi Młodą na żywo pokazać :lol: :lol:

Justynka ja nie muszę kombinowac....wystarczy, że przyjedziesz na klubówkę do Łodzi to zobaczysz ją na żywo.... :lol:

Posted
Do takiego futerka to nic tylko się przytulać !!! :D :D :D

Pozdrawiamy

Joasia&Darti

Hehehe...Dartek ma wiecej futerka :P No mnie się wydaje, że on pociemniał......mam nadzieję, ze zdażycie ukończyć Mł.Ch.Pl. to oblejemy na dogo (fiolecikiem wirtualnym oczywiście) 8)

Jutynka....uszka nie stoja bo podstępem je wzięłam 8)

Posted

Dianka sorry że pytam tutaj ale co z chusteczką?Nie chce ci truc ani przynudzac ale chciałabym wiedziec czy zobacze tą chusteczkę jeszcze w tym roku :lol:

Posted
Dianka sorry że pytam tutaj ale co z chusteczką?Nie chce ci truc ani przynudzac ale chciałbym wiedziec czy zobacze tą chusteczkę jescze w tym roku :lol:

Heheh....zerknij na topic.A chustki jutro lub w poniedziałek wysyłam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...