Diana14 Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Macie foto mojego żabulca....tutaj uszy jeszcze wygladają względnie bo Vega na zdjęciu jest po masowaniu uszek...hehehehe
Mona Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Zdjecia z ringu Owczarków Collie Z wystawy w Krakowie sa wklejone na mojej stronie- www.miastocollie.republika.pl
Patt Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Diana :) ty to jednak sadystka jesteś :lol: , jak widzę takie fotki jak twojej Vegi, to małe, rude i puchate zaczynają mi się śnić po nocach, a na razie nijak nie mogę sobie pozwolić na collieżankę dla hackera :( Mała kapitalna, ma śliczną główkę. Klaudia :) nie mam teraz aparatu, a próby robienia fotek komórą okazały się kompletną klapą, więc nie mam żadnych nowszych fotek Hackera :( Za stronę, to aż mi wstyd prawdę powiedziawszy, czasu mam jak na lekarstwo, więc każdą wolną chwilę wykorzystuję na spacery z Hackiem i niestety stronka leży odłogiem. Już nawet kiedyś zaczęłam robić całkiem nową stronę ale technicznie utknęłam w pewnym momencie i .... tak już zostało.
Diana14 Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Mona....ani fotek nie widać ani Twoja strona nie działa :roll: ....co się dzieje??? Patt....dziękuję za te miłe słowa pod adresem Vegi :oops: Mam nadzieję, że pojawisz się na klubówce chociaż jako widz to nareszcie byśmy się spotkały i zobaczyłabyś moje piechy(i nie tylko moje, takze te po Limbie :wink: ). Pozdrawiam i pojawiaj się częściej.Moja nowa stronka będzie już wkrótce :lol: .Czy wie ktoś moze jak zrobić licznik na stronie :roll: ????
nice_girl Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Mona, Ja niestety fotek nie widze :( Dianka,Mała jest swietna :wink:
nice_girl Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Dianka, Ty lepiej kombinuj jak mi Młodą na żywo pokazać :lol: :lol:
Diana14 Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Dianka,Ty lepiej kombinuj jak mi Młodą na żywo pokazać :lol: :lol: Justynka ja nie muszę kombinowac....wystarczy, że przyjedziesz na klubówkę do Łodzi to zobaczysz ją na żywo.... :lol:
Atomic Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Mona mi sie tez fotki nie pokazują.... A Dianki Vega jest cudna!!!
Diana14 Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Atomic....Mona powiedziała, że zdjęcia wklei później bo teraz ma chyba jakies problemy z serwerem.
Xena Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Do takiego futerka to nic tylko się przytulać !!! :D :D :D Pozdrawiamy Joasia&Darti
nice_girl Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Widze, ze uszka już tak nie stoją :D A mała jest po prostu rewelacyjna!!!Coś mi się zdaje , ze poszalejesz z nią na ringach :wink:
Diana14 Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Do takiego futerka to nic tylko się przytulać !!! :D :D :D Pozdrawiamy Joasia&Darti Hehehe...Dartek ma wiecej futerka :P No mnie się wydaje, że on pociemniał......mam nadzieję, ze zdażycie ukończyć Mł.Ch.Pl. to oblejemy na dogo (fiolecikiem wirtualnym oczywiście) 8) Jutynka....uszka nie stoja bo podstępem je wzięłam 8)
Mona Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Dianka sorry że pytam tutaj ale co z chusteczką?Nie chce ci truc ani przynudzac ale chciałabym wiedziec czy zobacze tą chusteczkę jeszcze w tym roku :lol:
Diana14 Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Dianka sorry że pytam tutaj ale co z chusteczką?Nie chce ci truc ani przynudzac ale chciałbym wiedziec czy zobacze tą chusteczkę jescze w tym roku :lol: Heheh....zerknij na topic.A chustki jutro lub w poniedziałek wysyłam.
nice_girl Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Dianka, No tak z uszami nie ma co sie cackać :wink:
Diana14 Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Dianka,No tak z uszami nie ma co sie cackać :wink: No a jak...młotkiem je!młotkiem je! :lol: 8)
nice_girl Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Dianka, Co Ty tej małej bidulce robisz? :o :o Uważaj, bo jeszcze TOZ na Ciebie naślę 8)
Recommended Posts