Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
SLiczne fotki :) Vega rozkoszna ... :) Mam nadzieje ze w Sopocie na miedzynarodowce sie widzimy :)

Niestety sie nie widzimy....bo mama zaplanowała za mnie moje wakacje.... :roll:

teraz jade do Lublina, a póxniej do Torunia...

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
nooo przeciez pisze ze sie waham :wink: 8)

Umialby mnie moze ktos przekonac ze powinnam sie zglosic ? :wink:

Proszę się tu nie wahać, bo to niezdrowo :wink: :lol:

Szybciutko zgłaszać Maluszka :D

Spotkasz się znowu z dogomaniakami, tym razem pójdziemy może na pifko :D :wink:

dobra,przekonalas mnie :wink:

Jutro wysle zgloszenie :lol:

Posted
Justynka!

Jak widzisz sesję specjalnie dla Ciebie piesek miał.Właścicielka jego przesymapatyczna po prostu!Niestety nie chciał uszek postawic bo był troszkę wystaraszony, ale i tak jak na 1 wystawe było extra!!!

Jeszcze raz dziękuję za te foty.Postaram sie odwdzięczyć :wink:

Jak właścicielka zareagowała na jego sesję :lol: :lol:

W konću rodzeństwo klio zaczyna się pokazywać na ringach, siostra Klio mieszkająca na Litwie wygrała młodzież na łotewskiej wystawie :wink:

Posted

No nie powiem, ze Pancia pieska była zadowolona z sesji :lol:

Oczywiście opowiedziała mi tez o wspaniałym rodzeństwie.

A ten piesek który wygrał był naprawdę śliczny więc nie ma co sie martwić, ze Milord miał sreberko.Jak dla mnie wolę przegrywac z lepszymi niz z takimi sobie...

Posted

Dianka,

Ja tego psa co wygrał znam, spotkałam go w Łodzi.Ale on jest dużo gorszy od Milorda :roll: Jest bardzo taki "lichutki" i cieniutki :roll:

Od hodowczyni dowiedziałam się, ze Milord dostał piękny opis, miał m.in napisane"efektowny pies", a jego włascicielka miała poczucie niedosytu i równiez była zdanie, ze Milord był ładniejszy :roll:

A jak ona go prezentowała?Moze to dlatego przegrał...

To co ona Ci opowiadała o rodzeństwie?W sumie odbierała swojego jako ostatniego z miotu... :hmmmm:

Posted

Justynka!

Wiem, ze ta pani odbierała go jako ostatniego, ale doskonale wiedziała gdzie meszka pozostałe rodzeństwo....

A wystawiać go starała się jak najlepiej, ale cudów nie zdziałasz na pierwszej wystawie.... :roll:

Posted
Atomic-a do do Torunia jedziesz z Atomem czy Uranosem?A moze z obydwoma?

Jade tylko z Uranosem :) Atomica nie biore, bo sensu nie ma go porazywac ;( Ale oczywiscie na klubowke z nim jade :)

A teraz mam cos dla Nice_girl :)

welsz.jpg

Posted

Atomic, Świetne zdjęcie :wink:

Aczkolwiek wolę corgi z troche dłuższym włosem :wink:Moja ma fajniejsze portki Skąd wytrzasnęłas tą fotę? :D

Dianka,

Oj tak.Pamietam i pewnie Ty pamietasz jak Klio "pięknie" biegała po ringu w Rzeszowie.Podczas oceny przebiegła kawałek i usiadła, dalej już się nie ruszyła.W Łodzi ogólnie była bardzo niegrzeczna, natomiast w Kielcach to naprawdę swietnie się wystawiała :D Ciebie czeka pewnie teraz dużo pracy z małą :wink:

Posted

A ja mam cos dla takich jak ja....czyli maników gadżetowych :lol: :lol:

To dla Justynki

welsh-corgi-pembroke.jpg

welsh-corgi-cardigan.jpg

welsh-corgi-pembroke.jpg

I cos dla colliemaniaków....szkoda tylko, ze piesek nie za ciekawy bo koszulki extra!!!

collie.jpg

collie.jpg

No i jeszcze moja kochana rasa....czyli Juzaczki :lol:

russian-sheepdog.jpg

No i w sumie projekt koszulki ładny....tylko te zdjęcia jakieś.... :-?

Posted

A jeszcze tutaj pare koszulek(właściwie to same nadruki...)

animalden_1793_75963347.jpg

animalden_1793_75926194.jpg

Parasol

animalden_1793_76175366.jpg

Podkładka pod myszkę....

animalden_1793_74277876.jpg

Kubeczek...hehe

animalden_1793_74374802.jpg

i dla Justynki oczywiscie....

animalden_1793_86059760.jpg

animalden_1793_86152861.jpg

animalden_1793_85200012.jpg

animalden_1793_84868047.jpg

To mi sie podoba...heheh

new_comfort_pup_dog_bed.jpg

Posted

Te gadżety świetne.Zawsze patrzyłam na wystawach za jakimiś z corgi, ale nigdy nie było.Szkoda, ze na polskich sklepach internetowych ich nie ma :( Brat jedzie do USA w to lato i kazałam mu kupić takie rózne rzeczy :D

Posted
Te gadżety świetne.Zawsze patrzyłam na wystawach za jakimiś z corgi, ale nigdy nie było.Szkoda, ze na polskich sklepach internetowych ich nie ma :( Brat jedzie do USA w to lato i kazałam mu kupić takie rózne rzeczy :D

A to masz farta......a w Polsce tez są....tylko collie nie ma....

AJ_143.jpg

AJ_61.jpg

Posted
tylko collie nie ma

Sa, sa.

Na wystawie - stoisko Bialy Pudel. Byly pojedyncze nadruki, oraz koszulki z nadrukiem. Jak najbardziej z owczarkiem collie.

Odnosnie koszulek, ktore zaprezentowalas. Mozna je zamowic przez internet, czasem takie "sklepy" prowadza sprzedaz wysylkowa "swiatowa", i paczka moze przyleciec do Polski. Na wystawach w USA rowniez mozna dostac podobne, niemniej jednak ceny kosmiczne. (najczesciej sprzedawane sa tylko nadruki)

Poza tym popularnoscia ciesza sie samochodowe naklejki. U mnie na bagazniku ostatnio pojawil sie sympatyczny border collie. A juz niedlugo kolekcje powieksze o:

BORDERCOLLIE.jpg

Napisy sa rozne:

corgipotato.jpg

Posted

A teraz mała relacja z niedzielnej wystawy w Lublinie :lol:

Jolly dostał ocenę doskonałą, I lokatę, Najlepszy Junior w Rasie oraz juz ostatni tytuł Zwycięzca Młodzieży co dało mu tytuł Młodzieżowego Championa Polski!!!Właścicielom Jollaska gratuluję, życzę dalszych sukcesów oraz dziękuję za wszystko co zrobili dla niego i dla nas :lol: Limba również doskonała, I lokata i Najlepsza Suka w Rasie.

A teraz troche zdjęć....

Mł.Ch.Pl., 3 x Zw.Mł., 2 x vice Zw.Mł., 2 x NJwR AFFINITY Lovely Dream - Jolly

_278068_n.jpg

Jolly

_278070_n.jpg

Jolly

_278071_n.jpg

Jolly

_278076_n.jpg

Najlepsza Suka w Rasie - Lublin 2004 LIMBA z Brzozowej Alei

_278066_n.jpg

Limba