Diana14 Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 SLiczne fotki :) Vega rozkoszna ... :) Mam nadzieje ze w Sopocie na miedzynarodowce sie widzimy :) Niestety sie nie widzimy....bo mama zaplanowała za mnie moje wakacje.... :roll: teraz jade do Lublina, a póxniej do Torunia... Quote
tunio Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 nooo przeciez pisze ze sie waham :wink: 8)Umialby mnie moze ktos przekonac ze powinnam sie zglosic ? :wink: Proszę się tu nie wahać, bo to niezdrowo :wink: :lol: Szybciutko zgłaszać Maluszka :D Spotkasz się znowu z dogomaniakami, tym razem pójdziemy może na pifko :D :wink: dobra,przekonalas mnie :wink: Jutro wysle zgloszenie :lol: Quote
nice_girl Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Justynka!Jak widzisz sesję specjalnie dla Ciebie piesek miał.Właścicielka jego przesymapatyczna po prostu!Niestety nie chciał uszek postawic bo był troszkę wystaraszony, ale i tak jak na 1 wystawe było extra!!! Jeszcze raz dziękuję za te foty.Postaram sie odwdzięczyć :wink: Jak właścicielka zareagowała na jego sesję :lol: :lol: W konću rodzeństwo klio zaczyna się pokazywać na ringach, siostra Klio mieszkająca na Litwie wygrała młodzież na łotewskiej wystawie :wink: Quote
Diana14 Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 No nie powiem, ze Pancia pieska była zadowolona z sesji :lol: Oczywiście opowiedziała mi tez o wspaniałym rodzeństwie. A ten piesek który wygrał był naprawdę śliczny więc nie ma co sie martwić, ze Milord miał sreberko.Jak dla mnie wolę przegrywac z lepszymi niz z takimi sobie... Quote
nice_girl Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Dianka, Ja tego psa co wygrał znam, spotkałam go w Łodzi.Ale on jest dużo gorszy od Milorda :roll: Jest bardzo taki "lichutki" i cieniutki :roll: Od hodowczyni dowiedziałam się, ze Milord dostał piękny opis, miał m.in napisane"efektowny pies", a jego włascicielka miała poczucie niedosytu i równiez była zdanie, ze Milord był ładniejszy :roll: A jak ona go prezentowała?Moze to dlatego przegrał... To co ona Ci opowiadała o rodzeństwie?W sumie odbierała swojego jako ostatniego z miotu... :hmmmm: Quote
Atomic Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Diana jaka szkoda ze na Sopot nie jedziesz :( Ale na Toruniu ja bede na 100 % :) Quote
Mona Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Atomic-a do do Torunia jedziesz z Atomem czy Uranosem?A moze z obydwoma? Quote
Diana14 Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Justynka! Wiem, ze ta pani odbierała go jako ostatniego, ale doskonale wiedziała gdzie meszka pozostałe rodzeństwo.... A wystawiać go starała się jak najlepiej, ale cudów nie zdziałasz na pierwszej wystawie.... :roll: Quote
Atomic Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Atomic-a do do Torunia jedziesz z Atomem czy Uranosem?A moze z obydwoma? Jade tylko z Uranosem :) Atomica nie biore, bo sensu nie ma go porazywac ;( Ale oczywiscie na klubowke z nim jade :) A teraz mam cos dla Nice_girl :) Quote
nice_girl Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Atomic, Świetne zdjęcie :wink: Aczkolwiek wolę corgi z troche dłuższym włosem :wink:Moja ma fajniejsze portki Skąd wytrzasnęłas tą fotę? :D Dianka, Oj tak.Pamietam i pewnie Ty pamietasz jak Klio "pięknie" biegała po ringu w Rzeszowie.Podczas oceny przebiegła kawałek i usiadła, dalej już się nie ruszyła.W Łodzi ogólnie była bardzo niegrzeczna, natomiast w Kielcach to naprawdę swietnie się wystawiała :D Ciebie czeka pewnie teraz dużo pracy z małą :wink: Quote
Atomic Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Nice_girl to zdjęcie mam z jakiejs strony, ale trudno mi powiedziec jakiej! A teraz cos dla colliemaniaków :) Quote
nice_girl Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Rewelacyjne foty :wink: Dwa pierwsze najbardziej mi sie podobaja, byćmoze dlatego, ze uwielbiam marmurki :D Quote
Diana14 Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 A ja mam cos dla takich jak ja....czyli maników gadżetowych :lol: :lol: To dla Justynki I cos dla colliemaniaków....szkoda tylko, ze piesek nie za ciekawy bo koszulki extra!!! No i jeszcze moja kochana rasa....czyli Juzaczki :lol: No i w sumie projekt koszulki ładny....tylko te zdjęcia jakieś.... :-? Quote
Diana14 Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 A jeszcze tutaj pare koszulek(właściwie to same nadruki...) Parasol Podkładka pod myszkę.... Kubeczek...hehe i dla Justynki oczywiscie.... To mi sie podoba...heheh Quote
nice_girl Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Te gadżety świetne.Zawsze patrzyłam na wystawach za jakimiś z corgi, ale nigdy nie było.Szkoda, ze na polskich sklepach internetowych ich nie ma :( Brat jedzie do USA w to lato i kazałam mu kupić takie rózne rzeczy :D Quote
Diana14 Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Te gadżety świetne.Zawsze patrzyłam na wystawach za jakimiś z corgi, ale nigdy nie było.Szkoda, ze na polskich sklepach internetowych ich nie ma :( Brat jedzie do USA w to lato i kazałam mu kupić takie rózne rzeczy :D A to masz farta......a w Polsce tez są....tylko collie nie ma.... Quote
nice_girl Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Jeśli collie nie ma to corgi tym bardziej :( Jeszcze znalazłam coś takiego: Z zabaweczek: collie: http://images.amazon.com/images/P/B0000649CS.01.LZZZZZZZ.jpg corgi: Dianka, Gdzie się wybierasz na wystawę?W Lublinie niestety nie zobaczymy się :( Quote
Diana14 Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Ja na wystawę do Lublina no a później w sierpniu do Torunia, we wrześniu na łódzka klubówkę i dalej to nie wiem jeszcze..... :roll: Quote
nice_girl Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 No to na razie sie nie spotkamy. ponieważ ja mam Kraków, Krosno, Nowy Sącz, Rzeszów,Pruszków(klubowa) a potem pewnie tylko Kielce w tym roku :roll: Quote
Ajrisz Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 tylko collie nie ma Sa, sa. Na wystawie - stoisko Bialy Pudel. Byly pojedyncze nadruki, oraz koszulki z nadrukiem. Jak najbardziej z owczarkiem collie. Odnosnie koszulek, ktore zaprezentowalas. Mozna je zamowic przez internet, czasem takie "sklepy" prowadza sprzedaz wysylkowa "swiatowa", i paczka moze przyleciec do Polski. Na wystawach w USA rowniez mozna dostac podobne, niemniej jednak ceny kosmiczne. (najczesciej sprzedawane sa tylko nadruki) Poza tym popularnoscia ciesza sie samochodowe naklejki. U mnie na bagazniku ostatnio pojawil sie sympatyczny border collie. A juz niedlugo kolekcje powieksze o: Napisy sa rozne: Quote
Mona Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 A ja znalazłam jeszcze troche gadzetow z colikami... cos dla nice_girl :D ... Quote
Diana14 Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 A teraz mała relacja z niedzielnej wystawy w Lublinie :lol: Jolly dostał ocenę doskonałą, I lokatę, Najlepszy Junior w Rasie oraz juz ostatni tytuł Zwycięzca Młodzieży co dało mu tytuł Młodzieżowego Championa Polski!!!Właścicielom Jollaska gratuluję, życzę dalszych sukcesów oraz dziękuję za wszystko co zrobili dla niego i dla nas :lol: Limba również doskonała, I lokata i Najlepsza Suka w Rasie. A teraz troche zdjęć.... Mł.Ch.Pl., 3 x Zw.Mł., 2 x vice Zw.Mł., 2 x NJwR AFFINITY Lovely Dream - Jolly Jolly Jolly Jolly Najlepsza Suka w Rasie - Lublin 2004 LIMBA z Brzozowej Alei Limba Jolly i Limba All photos made by Me....hehehe Quote
sh_maniak Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Dianka ale mi się przypomniało, co z tymi koszulkami co widziałaś u ciebie dla nas? Quote
Recommended Posts