Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dianka ale mi się przypomniało, co z tymi koszulkami co widziałaś u ciebie dla nas?

Nie kupiłam ich bo kasy nie mam.... :roll:

Ale one ciągle sa...jak wyłudzę trochę kasy od mamy to kupie dla nas...

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dianka,a co z chusteczkami?Mialas pod pierwszy tydzien czerwca slac a tu drugi sie juz kończy....

Wiem...ale szkołę tez mam a to jest równie ważne....a jakoś nie mam za wiele pomocy od dogomaniaków tylko ciagle zrzędzenie...szkoda, że ja nie zrzędziłam, że kasy nie wpłacają i wszystko musiała mam kupowac....

Posted

Klaudia nie się nie chwalę pozostałymi maluszkami bo nie sa wystawiane niestety....a z tego miotu wszystkie oprócz jednego mogłyby zrobic Championat Młodziezy tak jak Jolly..... :roll:

Strasznie szkoda i chyba następne maluchy będę sprzedawać tylko przyszłym wystawcom.....chociaz i tak właśiciele maluchów obiecywali, że psy będą wystawiane... :roll:

Posted
z tego miotu wszystkie oprócz jednego mogłyby zrobic Championat Młodziezy

no to faktycznie wielka szkoda... :-?

A jak miewa się Vegusia?Pewnie sporo czasu pochłania opieka nad dwoma psami?

Też chciałabym mieć dwójkę kolakowych urwisów :) ,nawet poważnie zastanawiałam się nad zakupem suczki...Jednak obawiam się, że nie dałabym rady pogodzić pracy,studiów i opieki nad dwoma psami :roll:

Posted

Klaudia!

No Vega rośnie jak na drożdżach i rozrabia strasznie...nie długo Limba bedzie łysa bo twen potworek wyrywa jej wszystkie kłaczki.... :lol:

Na razie nie moge z nia na dwór wychodzić(kwarantanna) więc nie ma z nia aż tak duzych problemów.Postaram się zrobic jakies zdjęcia i wkleic je na dogo.

Marta!

Dysplazja stawu biodrowego to nie wada ruchu. To wada, którą pies dziedziczy po rodzicach lub innych przodkach i jest to wada stawu biodrowego! Na czym polega to juz Ci kiedyś chyba mówiłam więc wiesz i to właśnie sprawia, ze pies ma zły ruch.

Posted

Wiecie co??? Dzisiaj własnnie wrocilam ze spacerku z Atomiciem a tu jakis dziadek mi wyskakuje ze ładny sheltie :( Ja mu mowie ze to collie a on mowi ze na tyle to na psach sie zna :( Juz drugi raz mi cos takiego sie zdazyło :(

Posted

Ludzie są goopi i niedouczeni...nic na to nie poradzisz.

Ja mam w domu charta afgańskiego, cocer spaniela i sheltie w jednej psiej osobie-Limbie... :roll:

Posted
Dianka,

Świetny ten collie na okładce?Wiesz jak sie nazywa? :wink:

Nie wiem...ale wiem jak się zwie taki świetny collie którego zdjęcie jest w środku..... :lol: