Diana14 Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Dianka ale mi się przypomniało, co z tymi koszulkami co widziałaś u ciebie dla nas? Nie kupiłam ich bo kasy nie mam.... :roll: Ale one ciągle sa...jak wyłudzę trochę kasy od mamy to kupie dla nas... Quote
Mona Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Dianka,a co z chusteczkami?Mialas pod pierwszy tydzien czerwca slac a tu drugi sie juz kończy.... Quote
Diana14 Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Dianka,a co z chusteczkami?Mialas pod pierwszy tydzien czerwca slac a tu drugi sie juz kończy.... Wiem...ale szkołę tez mam a to jest równie ważne....a jakoś nie mam za wiele pomocy od dogomaniaków tylko ciagle zrzędzenie...szkoda, że ja nie zrzędziłam, że kasy nie wpłacają i wszystko musiała mam kupowac.... Quote
Klaudia i Dino Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Diana gratulacje dla Limby i Jollaska :D Nic się nie chwalisz jak radzą sobie na wystawach pozostałe szczeniaki... :roll: Bardzo ładne zdjęcia...masz jakieś nowe fotki Vegi ? Pozdrawiam Quote
Atomic Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 A ja mam 2 nowe zdjecia Atomica :) co prawda zrobione rok temu, ale dopiero mi je przysłano :) Atomic Atomic, ja i Angelica (siostra Atomica) Quote
Mona Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Atomic:)- Atomic robi się śliczny:)Kiedy pojawią sie jego jakies aktualne foteczki? :D Quote
Atomic Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Mona Twoj numer GG mi sie skasował :( Wez mi wiadomosc przeslij!!! Atkualne... lepiej zapytaj kiedy skaner sie naprawi :( Quote
Diana14 Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Klaudia nie się nie chwalę pozostałymi maluszkami bo nie sa wystawiane niestety....a z tego miotu wszystkie oprócz jednego mogłyby zrobic Championat Młodziezy tak jak Jolly..... :roll: Strasznie szkoda i chyba następne maluchy będę sprzedawać tylko przyszłym wystawcom.....chociaz i tak właśiciele maluchów obiecywali, że psy będą wystawiane... :roll: Quote
nice_girl Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Dianka, Foty z wystawy super.Bardzo sie ciesze z tego championatu Jollaska :wink: Atomic, Twoj psiak rowniez sliczny :wink: Quote
Atomic Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Dzieki, szkoda tylko ze ma powarzną wade ruchu :cry: Quote
nice_girl Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Atomic, Szkoda.A na czym polega ta wada ruchu? :roll: Ale psiak ma ładną głowę :wink: Quote
Klaudia i Dino Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 z tego miotu wszystkie oprócz jednego mogłyby zrobic Championat Młodziezy no to faktycznie wielka szkoda... :-? A jak miewa się Vegusia?Pewnie sporo czasu pochłania opieka nad dwoma psami? Też chciałabym mieć dwójkę kolakowych urwisów :) ,nawet poważnie zastanawiałam się nad zakupem suczki...Jednak obawiam się, że nie dałabym rady pogodzić pracy,studiów i opieki nad dwoma psami :roll: Quote
Diana14 Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Klaudia! No Vega rośnie jak na drożdżach i rozrabia strasznie...nie długo Limba bedzie łysa bo twen potworek wyrywa jej wszystkie kłaczki.... :lol: Na razie nie moge z nia na dwór wychodzić(kwarantanna) więc nie ma z nia aż tak duzych problemów.Postaram się zrobic jakies zdjęcia i wkleic je na dogo. Marta! Dysplazja stawu biodrowego to nie wada ruchu. To wada, którą pies dziedziczy po rodzicach lub innych przodkach i jest to wada stawu biodrowego! Na czym polega to juz Ci kiedyś chyba mówiłam więc wiesz i to właśnie sprawia, ze pies ma zły ruch. Quote
Diana14 Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Mona mam coś dla Ciebie.Przez przypadek znalzłam stronkę z kolakami w typie ameryakńskim. Hodowla dosyć dobra, nazywa się Luv Echo.Mają pieski krótko i długowłose.Daję linka http://www.geocities.com/luvechocollies/ Quote
Atomic Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Wiecie co??? Dzisiaj własnnie wrocilam ze spacerku z Atomiciem a tu jakis dziadek mi wyskakuje ze ładny sheltie :( Ja mu mowie ze to collie a on mowi ze na tyle to na psach sie zna :( Juz drugi raz mi cos takiego sie zdazyło :( Quote
Diana14 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Ludzie są goopi i niedouczeni...nic na to nie poradzisz. Ja mam w domu charta afgańskiego, cocer spaniela i sheltie w jednej psiej osobie-Limbie... :roll: Quote
nice_girl Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Ja gdbym wiierzyła w to co ludzie mówią miałabym pekińczyka :lol: :lol: Quote
Diana14 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Monika czy to jest ta nowa książka którą Pani Radwan pisała??? Quote
nice_girl Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Dianka, Świetny ten collie na okładce?Wiesz jak sie nazywa? :wink: Quote
Diana14 Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Dianka,Świetny ten collie na okładce?Wiesz jak sie nazywa? :wink: Nie wiem...ale wiem jak się zwie taki świetny collie którego zdjęcie jest w środku..... :lol: Quote
Recommended Posts