Diana14 Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Dianka,Co Ty tej małej bidulce robisz? :o :o Uważaj, bo jeszcze TOZ na Ciebie naślę 8) Buhahahaha.....Justynka...toć Ty sama tym młotkiem tłukłaś....:P Quote
nice_girl Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Ja?Lisicę?Kurcze, coś sobie nie przypominam.Ale musiałam w być wtedy w nienajlepszym stanie 8)A co ja jej tym młotkiem robiłam? :hmmmm: Quote
Noelani Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Poszlismy dzisiaj z Nesia do parku i pocykalismy troche zdjec, coby bylo czym strone uaktualniac 8) Kilka wstawiam tutaj, wiecej bedzie na stronie, ale to dopiero jutro bo dzisiaj juz mi sie nie chce :oops: Quote
nice_girl Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Noelani, Bardzo fajne zdjecia. :wink: Na drugiej focie swietny ten "globus" :D Quote
Diana14 Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Noelani...śliczne te zdjęcia Nesi!jak dla mnie pierwsze rewelacja!!!Po prostu super. Justynka...ja nie wnikam czy to Lisice młotkiem tłukłas czy cos innego..... :roll: Quote
Klaudia i Dino Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Super zdjęcia :) Kasiu, Nesia przytyła czy to tylko złudzenie?A jak się miewa Kirys? Diana, Vega jest cudowna :lol: Quote
Noelani Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 O tak, Nesia troche przytyla :roll: Zjada mniej niz zjadala, ruchu ma tyle samo, a po cieczce jakos jej sie upaslo :oops: Gdyby ktos chcial obejrzec to dodalam dzisiaj wiecej zdjec Nesi na jej strone i troche Kirysowych na jego. Kirys niestety ciezko znosi tutejszy upal i duchote, caly dzien spedza w klimatyzowanym pokoju, wychodzi tylko na siku do ogrodka i na dwa krotkie spacery na kupe. Wiecej nie daje rady :( Starosc nie radosc :cry: Quote
Klaudia i Dino Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Byłam na stronie Noelani i Kirysa-super zdjęcia :lol: Kirysek jak na swoje latka super się trzyma,nie widać po nim jego wieku... :wink: A upał chyba każdemu daje się we znaki,chociaż Dino dość dobrze je znosi :roll: Pozdrawiam Quote
Klaudia i Dino Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Wstawiam 2 nowe zdjęcia Dinka: Na weekend pojechałam na działkę,zrobiłam trochę zdjęć-niestety wstawiam tylko 2 bo zbankrutuje przez te MMS-y :evilbat: Był straszny upał,w cieniu 35 st.,Dinek był w siódmym niebie bo mógł do woli szaleć na dworze i kąpać się w swoim baseniku.. :D Quote
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Dinek wyszedł naprawdę bardzo ładnie :D Cos tutaj w kregach nas brytyjczyjkarzy ostatnio się zrobiło pusto :( Pochwalę się, że skończyłam ze swoją w ubiegłą niedziele młodzieżowy championat :drinking: Quote
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 My też się chwalimy , niedługo przybędzie do nas sunia :D Quote
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 My też się chwalimy , niedługo przybędzie do nas sunia :D Oooo, co to za sunia, z jakiej hodowli, po kim etc? 8) Quote
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Sunia ma dziś 5 tygodni, no oczywiście owczarek szkocki z Ko-To-Ry. Quote
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Sunia wygląda świetnie :D Po jakich jest rodzicach?Czyli odbieracie ją pod koniec sierpnia? :wink: Zdjecia nie da rady wkleić, poniewaz jest zapisane jako mapa bitowa :wink: Quote
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Rodzice suni to : LADY LOENA KoToRa i Old Golden Gates Vis-a- Vis. Odbieramy ją jak skończy 7 tygodni :D Quote
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Ooo, tatusia suni kojarze.Prawdziwa pięknosć!!!Ciekawe jak sie Jollusiowi spodoba koleżanka. :D Juz planujecie z nią jakies wystawy? :wink: Quote
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Wybieramy się z Jollaskiem na klubówkę do Łodzi , a w związku z tym i sunia od razu zaliczy swoją pierwszą wystawę ( w kl. baby ) :D Quote
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 To bardzo fajnie :D Imie dla niej macie juz wymyślone? :D Quote
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Tak - imię wymyśliliśmy wspólnie z Xeną ( Asia) od Dartka . Będziemy na nią wołać Jessie, a więc będzie u nas Jolly i Jessie :D Wybierasz się do Łodzi na klubówkę ?? Quote
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Imię bardzo ładne :wink: Nie, nie wybieram się na klubówke do Łodzi.Troche za daleko aby jechac tylko pooglądac pieski :( BTW, wysle Wam takie cosik podobne do bannerka, jesli bedzie sie Wam podobac to dacie na swoją stronkę :wink: Quote
Atomic Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Śliczne malenstwo:) Imie tez ładne:) Do mnie tez przybyl jeszcze jeden pies :) Wsumie sunia;) Quote
Mona Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Atomic u ciebie to się zmienia jak w kalejdoskopie :) Jaka to sunia do ciebie przybyła? Quote
Klaudia i Dino Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Gratuluje ukończenia Młodzieżowego Championatu :D Widzę, że coraz więcej osób decyduje się na drugiego collie... :) Mam do Was pytanie...Jakich preparatów używacie(najlepiej w płynie lub tabletkach) na szybki porost włosa?Kąpałam Dina na początku czerwca-minęło 1,5 miesiąca,a on do tej pory strasznie kłaczy...podszerstka już prawie w ogóle nie ma a i włos okrywowy też się "sypie".Za każdym razem ,gdy go czeszę,wyrzucam całą siatkę siersci :roll: Może i na zdjęciach tego nie widać,ale niedługo pies chyba będzie łysy :o Dianka kiedyś poleciła mi tabletki Dermatex-były dobre,ale sierść moim zdaniem za długo odrastała :( Proszę,doradźcie mi coś... Pozdrawiam Quote
Atomic Posted July 27, 2004 Posted July 27, 2004 :) Nie mam sie czym pochwalic .... :) Ta moja ukochana jedyna psica :) to kundelka :) Mieszanka ONka i kundelka :) Ale mimo ze bez papierow to jest bardzo kochana !!! Quote
Recommended Posts