nice_girl Posted July 27, 2004 Posted July 27, 2004 Klaudia, Podobno tran jest dobry na porost włosa :wink: Quote
Klaudia i Dino Posted July 27, 2004 Posted July 27, 2004 nice_girl Dawałam kiedyś Dinowi tran z wątroby dorsza,ale nie zauważyłam żadnego efektu,więc przestałam podawać... :roll: Quote
Klaudia i Dino Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Szkoda,że nikt mi nie odpisał-liczyłam na Waszą pomoc... :cry: :cry: trudno,będę sama eksperymentować. Dianka,widzę,że wróciłaś :wink: więc poproszę o kolejną porcje zdjęć Twoich psinek :lol: Quote
Diana14 Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Klaudia! Musisz troszkę poczekać ale za kilka dni zrobię jakies foty bo do hodowczyni tez musze wysłać :D Ja nie wiem co na sierść Ci poradzić....w tej chwili Limba jest łysa....ale mnie sie podoba...nagle jakby schudła z 5 kilo.....hehehe Quote
Noelani Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Klaudia sprobuj Gammolen albo Omegan, ja podawalam Kirysowi kiedys i wydaje mi sie ze siersc stala sie bardziej blyszczaca i "miesista". Oba preparaty maja podobny sklad (glownie wielonienasycone kwasy tluszczowe), ale w dawkowaniu duzo taniej wychodzi Gammolen. Teraz sama musze sie rozejrzec za jakims dobrym preparatem bo wykapalam psy i brodze w kudlach po kolana :-? Chyba zloze zamowienie o brata zeby mi przywiozl Gammolen z Polski ;) Quote
Diana14 Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 A tu takie rysunki które zostały wykonane przez naszych znajomych. Serdecznie dziękujemy!!! Rysunki ze strony www.dogart.prv.pl Quote
Jolly Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Sunia dotarła do naszego domu :) więcej zdjęć na naszej stronce Quote
nice_girl Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Jolly, Mała jest przepiękna :D Jak się Jollusiowi podoba? :wink: Quote
Jolly Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Jollaskowi sunia przypadła do gustu :) .Broni przed nią tylko swoich zabawek i posłania :D Quote
Diana14 Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Monika...ja Wam chyba ją skubnę na wystawie w Łodzi :P Aaaa....chciałam zgrać stronkę na serwer...żebyś mogła ją w końcu zobaczyc ale nasze darmowe konto w Neostradzie nie działa :evilbat: Dziwnym trafem już od kilku dni próbujemy i nic...Daniel nawet dzwonił na infolinię to oczywiście odsyłali z jednego numeru na drugi.....a ja potrzebuję 50 MG na stronkę bo inaczej nie ruszy.....ehhhh Quote
nice_girl Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Dianka jakie 50 MB :o Moja strona zajmuje chyba z 16 MB :D Quote
Klaudia i Dino Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Diana,zobacz na www.friko.pl możesz tam założyć darmowe konto o pojemności chyba 200 MB - tylko,że trzeba umieścić na swojej stronie link zwrotny do friko.pl Kiedyś miałam tam założone konto i było ok,ale miałam dokonać jakiś zmian przez początkiem 2004 r.-nie zrobiłam tego bo nie umiałam i konto przepadło :oops: :o :lol: Quote
Klaudia i Dino Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Wróciłam po tygodniowej "przeprowadzce" na działkę :lol: Pogoda byla super-upał 30 st.(no może za wyjątkiem wtorku bo trochę kropiło),Dino w siódmym niebie :D :D Dzisiaj byłam z Dinem i Dżekim (spanielek siostry) nad jeziorem kierskim, żeby psiaki zażyły kąpieli :lol: ,więc wklejam 3 zdjęcia-niestety złej jakości :cry: Quote
Diana14 Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Justynka w tym problem, że na mniejszym niż 50 MG się nie zmieści :] Klaudia...już patrzyłam ale tam nie można zamieszczac filmików avi ani innych animacji...a zgadnij co tyle wazy na tej mojej stronce??? Będzie ok 250 zdjęć, z 7 filmików i kilka animacji :D Jak ja coś wymyślę....ehhhh...... Quote
nice_girl Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Dianka, To nie możesz zdjeć poupychac w róznych internetowych albumach?Jedynie dac miniaturki na serwer :wink: Na pewno wiele miejsca w ten sposób zaoszczędzisz :D U mnie jest coraz mniej miejsca, ale w miarę potrzeby kasuje różne rzeczy bratu, to jakieś piosenki , to pliki 8) Quote
Mona Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Dianka,na piwko.pl jest 100 megowy darmowy serwer-sama zamierzam przeniesc tam moja stronke kiedyś:) Quote
Klaudia i Dino Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Super zdjęcia :D Jolly psiaki tworzą przepiękny duecik :D :D Quote
Jolly Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 To prawda są słodkie :) ale spokój jest tylko wtedy gdy Jessie śpi ,bo tak to Jolly co chwila jest zapraszany do zabawy. Quote
Martyna_Vercio Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Ostatnio z Verciem uczestniczylismy w paru wystawach i jestesmy bardzo szczęśliwi :) Nowy Sącz, Zakopane - CWC, NPwR i BOB ! W Ustroniu Vercio była na II lokacie :) Zdjecia z wystawy dostepne na stronce naszej http://vercio.webpark.pl . Gratulacje dla Dartusia za zdobycie Zw.Mł. w Ustroniu. :wink: Quote
Noelani Posted August 14, 2004 Posted August 14, 2004 Gdyby ktos byl zainteresowany to wstawiam kilka dzisiejszych zdjec moich ":angel:"-ow: I portreciki: PS. To czarne na zebach to nie dziury tylko ziemia w pysku bo Kirys jest z tych co lubia sie okopywac :lol: Quote
Klaudia i Dino Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Martyna Vercio , witamy Cię na Dogomanii :angel: Noelani , jak zwykle super zdjęcia :D Quote
Klaudia i Dino Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 A to dzisiejsze zdjęcia Dinulka :D Quote
Diana14 Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Ale sliczne fotaski!! Monika...Ty nie ucz tak szybko małej bo będziesz lepsza ode mnie :p hehehehe Quote
Jolly Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Muszę ją uczyć szybko , bo zostało mało czasu do Klubówki :D A zdjęcia wszystkich kolaczków są cudne :) Quote
Recommended Posts