Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynka , do Rzeszowa nie jedziemy :( . Sunia jest za mała , a poza tym kwarantanna , a Jollego nie będziemy już wystawiać w kl. młodzieży , poczekamy aż dorośnie do pośredniej :D

Posted

No to jeszcze poczekacie...zdjęcia będą pewnie w poniedziałek.Ja jutro wyjeżdżam na dwa dni.Jeszcze chciałam zrobić relacje z wystawy w Bratysławie....ehhh....wszystko w swoim czasie ;)

Posted

Mam kilka nowych zdjęć Vegi zrobionych w sobotę na Zlocie Dogomaniaków.Niestety nie są zbyt dobre bo Vega non stop się przemieszczała i trudno było zrobić zdjęcie ;) Dzisiaj na spacerku popróbujemy coś jeszcze "wymodlić" :lol:

Tutaj Vega z PaYooKiem

_321345_n.jpg

Vega przywiązana do siatki :evilbat: ....za wyżeranie haszczakom jedzenia ;)

_321762_n.jpg

TAJRAGA z Vegą

_321765_n.jpg

Vega i Azja

_321766_n.jpg

Vega przy aucie

_321768_n.jpg

Vega szczurek :lol:

_321767_n.jpg

Kuniec

Posted

Super zdjęcia :wink: Vegusia jest przepiękna,po prostu miodzio :D No i ma piękne futerko jak na swój wiek...a właśnie,ile ona ma-5 m-cy?

Dianka,mówiłaś,że masz zdjęcia i wyniki collie z Bratysławy...wstawisz je tutaj w wolnej chwili?

Posted

Klaudia dziękuję :lol:

Nom mnie się Vegunia podoba...zresztą co mi się nie podoba....hehehe

Futerko teraz lichutkie bo piesek wyliniał... :roll: 5 września będzie 5 miechów :lol:

Wyniki z Bratysławy mam tylko z międzynarodowej i zdjecia też.Wstawię (jak brat mi nie wlezie na kompa :evilbat: ) dzisiaj jak wrócę z psami.Idę zdjęcia robić :P

Posted

Dianka,

Vega jest cudowna :D Ostatnio coraz bardziej interesuję sie ekterierem collie i mogę Ci stwierdzic, że Mała ma bardzo fajne kąty.Ja jestem jeszcze przeczulona na pukncie podstawiania łap(także w corgi), a Vega jak widać nie ma do tego skłonności :D

Posted

Justynka...będe z Vegą i Limbą na klubówce.Jutro jadę je zgłosić :lol:

Aggunia i Marta dzięki wielkie :lol:

Mona a co to za zwierzatko o którym mówisz :o ???

Posted

A do Kielc zawitasz w listopadzie? :wink: Ale na pewno spotkamy się w Łodzi na międzynarodówce, w przyszłym roku :wink:

Posted

A do Kielc zawitasz w listopadzie? :wink: Ale na pewno spotkamy się w Łodzi na międzynarodówce, w przyszłym roku :wink:

Do Kielc raczej się nie wybieram :roll:

Jadę jeszcze tylko z Vegą do Poznania w tym roku.Limby chyba już nie będę wystawiać...zastanawiam się właśnie czy ją zgłosić na klubówkę...