Mona Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Znalazłam fajne tapetki z Collie.... A tutaj coś dla miłosników Collie blue-merle...
nice_girl Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Swietne foty:D Bardzo mi sie podobaja takie maluchy kiedy jeszcze te łapeczki sa takie bielutkie :D
Diana14 Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Śliczne te tapetki...najbardziej podoba mi sie ta pierwsza... :lol:
Mona Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 To dobrze :D Ja z Wika u weta jeszcze nie byłam..........
Atomic Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Mona ! Ty bierz lepiej Wike pod pache i do weta pedz, bo jesli to cos powarznego jest :(.... A my mamy nowy adres stronki :) [email protected] :) zapraszamy :)
Mona Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 No wiesz ja bym z nia do weta zaraz poszła ale jest taki problem ze mój tata musi przy tym byc bo ona weterynarzy nie lubi(gryzie ich) :lol: a on cos ostatnio czasu nie ma...Ale w przyszłym tygodniu go zacigne tam...Poza tym mamy piekielnie drogiego weta i szukamy nowego...Moze ktos zna dobrego i mające go rozsadne ceny weta w krakowie?
Klaudia i Dino Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Atomic chyba podałaś zły adres strony... :roll: Mona tutaj znalazłam topic odnośnie wetów
Mona Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Klaudia dzięki za linka:)Lecznica na Piłsudskiego to wlasnie ta moja obecna:)Ale rozejrze sie po topicu i moze cos znajde :wink: A faktycznie strona Atomic nie dziala...
Mona Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Znalazłam troche humorku z colikami.... szkoda tylko ze jest po angielsku...
Klaudia i Dino Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Fajne :lol: Wszystkie collie z tych zdjęć mają stojące uszy,a ja się niepotrzebnie przejmowałam Dinem... :hmmmm:
Atomic Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 A mi sie te fotki nie otwierają ;/ Tak podałam zły adres :) JUz podaje dobry : http://atomicipuma.w.interia.pl
Klaudia i Dino Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Wrzucam trochę zdjęć Dinulka :lol: A te z dzisiejszego spacerku.Jakość nieciekawa,ale czego można oczekiwać po komórce... :roll:
Diana14 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 No cudne zdjęcia Dinka...a Ty się nie przejmuj uszkami bo Vedze tez stoją...hehehehe.....jeszcze po wymianie zębów jej staną....ehhhh
Klaudia i Dino Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Dzięki,bardzo miło jest usłyszeć takie komentarze na temat swojego pupilka :lol: Dianka kiedy wstawisz nowe zdjęcia Vegusi i Limbki?Jestem bardzo ciekawa jak teraz wygląda i nie mogę się doczekać nowych fotek... :roll:
Patt Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Klaudia :) Dino jest śliczny i ma piękną, białą kryzę. A fotki zrobione komórą nie wyszły Ci takie złe, ja kiedyś pokusiłam się na uwiecznienie komórką Hackera i był kompletnie nierozpoznawalną rudą plamą :lol: Diana :) przyłączam się do Klaudi, czekamy na fotki małej gwiazdy :) A jak Vega dogaduje się z Limbą?
Diana14 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Nom z fotkami to ja trochę poczekam bo te uszka sterczące nie sa moim marzeniem ale za to komicznie wygląda..... Wydaje mi się, ze Vega jeszcze trochę a Limbe zdominuje..... :roll: Jeszcze nie widziałam collie z takim charakterkiem jak ona....pewna siebie, bojowa, dominantka...moja piątka takiego zamętu nie robiła. Patt a wiesz, ze ja 11 lipca na obóz do Wrocławia jadę???Tylko chyba nam nie pozowla nigdzie wychodzić...a szkoda.... :cry: Na klubówce będziemy z obiema suńkami więc zapraszam do obejrzenia ich "na żywo" :wink:
Klaudia i Dino Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Patt, Hacker też jest śliczny.Masz jego nowsze zdjęcia bo stronka dawno nie była aktualizowana?Jeśli tak,to proszę o wysłanie na maila : [email protected] Zdjęcia z komórki może i nie wyszły najgorzej, ale są strasznie niewyraźne :-? To prawda,bardzo ciężko je zrobić bo żeby jako tako wyszły pies musi stać przez dłuższą chwilę w bezruchu, co w przypadku Dina graniczy z cudem :D i trzeba dobrze "uchwycić" światło.Na wczorajszym spacerze rozładowałam baterie i zrobiłam tylko 2 zdjęcia... :wink: No, ale muszę sobie jakoś radzić dopóki nie sprawie sobie aparatu cyfrowego. Diana, nie przejmuj się uszkami Vegi (Dino ma na stałe stojące) i proszę,zrób zdjęcia.Jeśli nie chcesz ich pokazywać "publicznie" , to poproszę o przesłanie na maila. Pozdrawiam
Diana14 Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Klaudia...uszka nie takie złe są ale Vega wygląda jak nietoperz :lol: ....hehehe Postaram się dzisiaj zrobić jakies foty i wtedy wkleję :lol:
Atomic Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 No, nie ma sie czym przejmowac! :) ja akurat mam inny problem... Atomic ma zacięzkie uszka ... :)
Klaudia i Dino Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Postaram się dzisiaj zrobić jakies foty i wtedy wkleję :lol: Super :D :D
Recommended Posts