Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiesz ja bym z nia do weta zaraz poszła ale jest taki problem ze mój tata musi przy tym byc bo ona weterynarzy nie lubi(gryzie ich) :lol: a on cos ostatnio czasu nie ma...Ale w przyszłym tygodniu go zacigne tam...Poza tym mamy piekielnie drogiego weta i szukamy nowego...Moze ktos zna dobrego i mające go rozsadne ceny weta w krakowie?

Posted

Klaudia dzięki za linka:)Lecznica na Piłsudskiego to wlasnie ta moja obecna:)Ale rozejrze sie po topicu i moze cos znajde :wink:

A faktycznie strona Atomic nie dziala...

Posted

No cudne zdjęcia Dinka...a Ty się nie przejmuj uszkami bo Vedze tez stoją...hehehehe.....jeszcze po wymianie zębów jej staną....ehhhh

Posted

Dzięki,bardzo miło jest usłyszeć takie komentarze na temat swojego pupilka :lol:

Dianka kiedy wstawisz nowe zdjęcia Vegusi i Limbki?Jestem bardzo ciekawa jak teraz wygląda i nie mogę się doczekać nowych fotek... :roll:

Posted

Klaudia :) Dino jest śliczny i ma piękną, białą kryzę.

A fotki zrobione komórą nie wyszły Ci takie złe, ja kiedyś pokusiłam się na uwiecznienie komórką Hackera i był kompletnie nierozpoznawalną rudą plamą :lol:

Diana :) przyłączam się do Klaudi, czekamy na fotki małej gwiazdy :) A jak Vega dogaduje się z Limbą?

Posted

Nom z fotkami to ja trochę poczekam bo te uszka sterczące nie sa moim marzeniem ale za to komicznie wygląda.....

Wydaje mi się, ze Vega jeszcze trochę a Limbe zdominuje..... :roll:

Jeszcze nie widziałam collie z takim charakterkiem jak ona....pewna siebie, bojowa, dominantka...moja piątka takiego zamętu nie robiła.

Patt a wiesz, ze ja 11 lipca na obóz do Wrocławia jadę???Tylko chyba nam nie pozowla nigdzie wychodzić...a szkoda.... :cry:

Na klubówce będziemy z obiema suńkami więc zapraszam do obejrzenia ich "na żywo" :wink:

Posted

Patt, Hacker też jest śliczny.Masz jego nowsze zdjęcia bo stronka dawno nie była aktualizowana?Jeśli tak,to proszę o wysłanie na maila : [email protected]

Zdjęcia z komórki może i nie wyszły najgorzej, ale są strasznie niewyraźne :-? To prawda,bardzo ciężko je zrobić bo żeby jako tako wyszły pies musi stać przez dłuższą chwilę w bezruchu, co w przypadku Dina graniczy z cudem :D i trzeba dobrze "uchwycić" światło.Na wczorajszym spacerze rozładowałam baterie i zrobiłam tylko 2 zdjęcia... :wink: No, ale muszę sobie jakoś radzić dopóki nie sprawie sobie aparatu cyfrowego.

Diana, nie przejmuj się uszkami Vegi (Dino ma na stałe stojące) i proszę,zrób zdjęcia.Jeśli nie chcesz ich pokazywać "publicznie" , to poproszę o przesłanie na maila.

Pozdrawiam

Posted

Klaudia...uszka nie takie złe są ale Vega wygląda jak nietoperz :lol: ....hehehe

Postaram się dzisiaj zrobić jakies foty i wtedy wkleję :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...