Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ponad 10 dni ani żywej duszy u Skarbeczka......

Zważywszy na ten "niesłychany" odzew na Łaciatkowe ogłoszenia..... wepchnęłam go prawie na siłe Pani która wzięła kilka innych biedaczków bez szans, na dt z naszego schroniska.....

Niestety Łaciatek jako jedyny z 7 psich pasażerów okropnie źle zniósł podróż...
przed wyjazdem był bardzo zdenerwowany, może nie przyzwyczajony do samochodu, nawet próbował "gryznąć" Morelka.....w związku z tym dostał troszke środka uspokajającego....w podróży drzemał ale po przyjeździe poczuł się marnie....mocno wymiotował i źle wyglądał....naprawde mu zaszkodziło.... okropnie sie o niego martwie...

Posted

troche mi smutno, że ten psiak tak dalece nikogo nie obchodził....że tylko viverna w ogóle zauważyła, że coś się u nigo zmieniło:shake::shake:

psiunio jeszcze w piątek bardzo podle się czuł...najprawdopodobiej po tym środku uspokajającym, który dostał na podróż...dopiero wczoraj wieczorem w końcu przestał wymiotować i już troche z nim lepiej...

Posted

I tu się kikou ogromnie mylisz, kochaniutka!:mad: Też odnotowałam, że ŁACIATKOWI się miejsce pobytu zmieniło, ale czy zaraz zmuszę sobie post kliknąć...?:roll:

Ucieszyłam się niesamowicie! PRZECIEŻ CHYBA CAŁĄ SZESNASTKĘ WYWIOZŁAŚ DO LEPSZEGO ŚWIATA - jeszcze żywego!!!!:multi:

Posted

ooo ciesze sie że jednak Jesteście.....to taki biedny, nijaki bureczek....
nawet nie był zbyt miły, taki burkliwy maluch....
myślałam, że wszyscy o nim zapomnieli....:oops:

• 1 month later...
Posted

Teraz dopiero odnalazłam wątek Łatka. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie Łatek przebywa,czy jeszcze szuka domu. Pytam się ,bo nie wiem czy przedłużać dalej jego ogłoszenia?