kikou Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 tak trzeba zrobić jak mówisz..... psiaczki gdzie wasze domki? Quote
viverna Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Łaciatku potrzeba Ci ogłoszeń na nowy rok? Quote
viverna Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Łaciatek do góry! Bo zapomnieli o Tobie...:-( Quote
Rahl Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 w górę malenki ... Wow, banerek świetny :cool: Quote
Koperek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 viverna napisał(a):Łaciatek do góry! Bo zapomnieli o Tobie...:-( Nie zapomnieli!:mad: Zrobili ogłoszenia, a teraz czekają na odzew! Quote
kikou Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 ponad 10 dni ani żywej duszy u Skarbeczka...... Zważywszy na ten "niesłychany" odzew na Łaciatkowe ogłoszenia..... wepchnęłam go prawie na siłe Pani która wzięła kilka innych biedaczków bez szans, na dt z naszego schroniska..... Niestety Łaciatek jako jedyny z 7 psich pasażerów okropnie źle zniósł podróż... przed wyjazdem był bardzo zdenerwowany, może nie przyzwyczajony do samochodu, nawet próbował "gryznąć" Morelka.....w związku z tym dostał troszke środka uspokajającego....w podróży drzemał ale po przyjeździe poczuł się marnie....mocno wymiotował i źle wyglądał....naprawde mu zaszkodziło.... okropnie sie o niego martwie... Quote
viverna Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 może to tylko stres i choroba lokomocyjna, będzie mu lepiej! Quote
kikou Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 troche mi smutno, że ten psiak tak dalece nikogo nie obchodził....że tylko viverna w ogóle zauważyła, że coś się u nigo zmieniło:shake::shake: psiunio jeszcze w piątek bardzo podle się czuł...najprawdopodobiej po tym środku uspokajającym, który dostał na podróż...dopiero wczoraj wieczorem w końcu przestał wymiotować i już troche z nim lepiej... Quote
GoskaGoska Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ja przeczytalam , ucieszylam sie i zastanwaiam sie gdzie ty kikou te psiaki zawiozlas, aczkolwiek nie odnotowalam swej radosci:roll: Quote
Koperek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 I tu się kikou ogromnie mylisz, kochaniutka!:mad: Też odnotowałam, że ŁACIATKOWI się miejsce pobytu zmieniło, ale czy zaraz zmuszę sobie post kliknąć...?:roll: Ucieszyłam się niesamowicie! PRZECIEŻ CHYBA CAŁĄ SZESNASTKĘ WYWIOZŁAŚ DO LEPSZEGO ŚWIATA - jeszcze żywego!!!!:multi: Quote
kikou Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 ooo ciesze sie że jednak Jesteście.....to taki biedny, nijaki bureczek.... nawet nie był zbyt miły, taki burkliwy maluch.... myślałam, że wszyscy o nim zapomnieli....:oops: Quote
Wet-siostra Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Śledzę wątek regularnie... Tylko od jakoegoś czasu jakoś nie śpieszno mi do pisania postów...:oops: Trzymam kciuki za psiaka...:loveu: Quote
mgie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Teraz dopiero odnalazłam wątek Łatka. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie Łatek przebywa,czy jeszcze szuka domu. Pytam się ,bo nie wiem czy przedłużać dalej jego ogłoszenia? Quote
Recommended Posts