Lionees Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 A domku ani widu,ani słychu...:shake: Quote
kikou Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 ostatnie ogloszenia Laciatka sa z poczatku grudnia i to bardzo malutko.... moze ktoras Cioteczka odnowilaby mu co sie tylko da.... bez wielu ogloszen jego szanse sa bardzo nikle....... Quote
viverna Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 banerek był na 1 stronie, ale zrobiłam konkurencyjny (przepraszam), szkoda, że nie ma więcej zdjęć... Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ŁACIATEK ma dzisiaj ode mnie: - bono-polska.pl - pajęczyna.pl - pineska.pl - petworld.pl - vetmozga.com - autogiełda.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl Quote
kikou Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :multi:ale super, dziekujemy!!!!:multi: Quote
kikou Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 chciałam sie zabrać za allegro dla Łaciatego dziadziuńka.....ale tak naprawde bardzo mało o nim wiemy.... czy któraś Cioteczka mogłaby wziąć go na spacer i napisać jaki on jest.... przytula sie, czy nie lubi kontaktu z człowiekiem? dla jakiego właściciela? kiedyś byłam w jego boksie i chciałam go pogłaskać ale wtedy Dropsik się rządził i przegonił Łaciulka..... Quote
kikou Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 zrobiłam takie średnio-kulawe allegro..... Łaciatek NIE MOŻE UMRZEĆ ZAPOMNIANY!!! (517529394) - Aukcje internetowe Allegro jak sie pojawią jakieś wiadomości to poprawie... no i gdzie ja mam jakieś zdięcia tego biedaka.....:hmmmm::niewiem: Quote
Koperek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='kikou']chciałam sie zabrać za allegro dla Łaciatego dziadziuńka.....ale tak naprawde bardzo mało o nim wiemy.... czy któraś Cioteczka mogłaby wziąć go na spacer i napisać jaki on jest.... przytula sie, czy nie lubi kontaktu z człowiekiem? dla jakiego właściciela? kiedyś byłam w jego boksie i chciałam go pogłaskać ale wtedy Dropsik się rządził i przegonił Łaciulka..... Oj kikou.... ;) Pisałam w którymś poście niedawno, że byłam w boksie u Łaciatego i pięknie brał chrupaski z ręki, nie szarpał, zębami nie zachaczał, tylko tak, jak domowy piesek. Może tyćkę niedowidzieć, bo jak któraś spadła to nie mógł odnaleźć, ale moje palce widział, więc to nie całkowita ślepota:evil_lol: Ogólnie przefajny- na kanapę bezwzględnie! Nie wiem, co jeszcze...? Skleć z tego, co w wątku ;) Quote
Koperek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Śliczne te fotki!:multi: Ale się z niego kluska rzeczywiście zrobiła- myślałam, że to tylko mi się tak wydaje...:p Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dorobiłam ŁACIATKOWI ogłoszenia na: - rozgłos.net - anonseogloszenia.pl - najpewniej.pl - neeon.pl - pchlitarg.info.pl - tablica.com - sprzedasz.pl - szybko-sprzedam.pl - poszukiwane.pl ;) Quote
mgie Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Piesek ma kolejne ogłoszenia na: alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl:cool3: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='mgie']Piesek ma kolejne ogłoszenia na: alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl:cool3: haha SUPER mgie!:multi: Quote
kikou Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 teraz musi sie cos ruszyc.....:mad::mad: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 kikou napisał(a):teraz musi sie cos ruszyc.....:mad::mad: ...albo dostaniemy po łepetynach, że ogłoszenia kiepskie :evil_lol::evil_lol: Quote
kikou Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 kto ma nam dac w lep, ze ogloszenia kiepskie....?:lol: jak beda kiepskie to psiunio nie znajdzie domu...... Quote
Bjuta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dodałam na szarik.pl. ale jeszcze go nie widać. W górę łatku! Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Bjuta']Dodałam na szarik.pl. ale jeszcze go nie widać. W górę łatku! Baaaardzo mocno ŁATEK dziękuje cioteczce Bjuta!:loveu::loveu::loveu: Quote
kikou Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 o coraz ladniejsze banerki!!! a ja nie moge juz kolejnego wprowadzic, ciagle mi pokazuje ze mam zbyt duzo znakow w podpisie..... co zrobic? Quote
viverna Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 o ten napis lepszy, no nie? ;) jak nie możesz wprowadzić banerku do sygnaturki, to musisz szybko wyadoptować któregoś psiaka z sygnatury i wtedy zwolni się miejsce w sygnaturce na kolejnego ;) Quote
Recommended Posts