Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnie ogloszenia Laciatka sa z poczatku grudnia i to bardzo malutko....
moze ktoras Cioteczka odnowilaby mu co sie tylko da.... bez wielu ogloszen jego szanse sa bardzo nikle.......

Posted

chciałam sie zabrać za allegro dla Łaciatego dziadziuńka.....ale tak naprawde bardzo mało o nim wiemy.... czy któraś Cioteczka mogłaby wziąć go na spacer i napisać jaki on jest.... przytula sie, czy nie lubi kontaktu z człowiekiem? dla jakiego właściciela?
kiedyś byłam w jego boksie i chciałam go pogłaskać ale wtedy Dropsik się rządził i przegonił Łaciulka.....

Posted

[quote name='kikou']chciałam sie zabrać za allegro dla Łaciatego dziadziuńka.....ale tak naprawde bardzo mało o nim wiemy.... czy któraś Cioteczka mogłaby wziąć go na spacer i napisać jaki on jest.... przytula sie, czy nie lubi kontaktu z człowiekiem? dla jakiego właściciela?
kiedyś byłam w jego boksie i chciałam go pogłaskać ale wtedy Dropsik się rządził i przegonił Łaciulka.....
Oj kikou.... ;) Pisałam w którymś poście niedawno, że byłam w boksie u Łaciatego i pięknie brał chrupaski z ręki, nie szarpał, zębami nie zachaczał, tylko tak, jak domowy piesek. Może tyćkę niedowidzieć, bo jak któraś spadła to nie mógł odnaleźć, ale moje palce widział, więc to nie całkowita ślepota:evil_lol: Ogólnie przefajny- na kanapę bezwzględnie!

Nie wiem, co jeszcze...? Skleć z tego, co w wątku ;)

Posted

Dorobiłam ŁACIATKOWI ogłoszenia na:
- rozgłos.net
- anonseogloszenia.pl
- najpewniej.pl
- neeon.pl
- pchlitarg.info.pl
- tablica.com
- sprzedasz.pl
- szybko-sprzedam.pl
- poszukiwane.pl
;)

Posted

o ten napis lepszy, no nie? ;)

jak nie możesz wprowadzić banerku do sygnaturki, to musisz szybko wyadoptować któregoś psiaka z sygnatury i wtedy zwolni się miejsce w sygnaturce na kolejnego ;)