Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A JA ZNALAZLAM NA STR:
[B][SIZE=2]WROCŁAW Opieka nad sukami[/SIZE][/B]

Opiekunka - Barbara Ziemkiewicz. Opiekuję się, od lat, wyłącznie sukami, nie w okresie cieczki. Suki przebywają ze mną w mieszkaniu. Zapewnia spacery i staranną pielęgnację.
[B]Adres[/B]
Piłsudskiego 12/3
51-152 Wrocław
Tel.:(071) 325 32 32A ZRESZTA WKLEJE TU LINK DO WYKAZU HOTELI:[url=http://www.toz.wroclaw.pl/298.xml]Towarzystwo opieki nad zwierzętami Wrocław - ty też możesz pom

Posted

[quote name='GoskaGoska']A JA ZNALAZLAM NA STR:
[B][SIZE=2]WROCŁAW Opieka nad sukami[/SIZE][/B]

Opiekunka - Barbara Ziemkiewicz. Opiekuję się, od lat, wyłącznie sukami, nie w okresie cieczki. Suki przebywają ze mną w mieszkaniu. Zapewnia spacery i staranną pielęgnację.
[B]Adres[/B]
Piłsudskiego 12/3
51-152 Wrocław
Tel.:(071) 325 32 32A ZRESZTA WKLEJE TU LINK DO WYKAZU HOTELI:[url=http://www.toz.wroclaw.pl/298.xml]Towarzystwo opieki nad zwierzętami Wrocław - ty też możesz pom[/quote]

:-oto byloby dobre,moze ktos tam zadzwonic i spytac?
jestem ciekawa co czarodziejka odpowie:roll:

Posted

[quote name='marysia55']pomoc dla tych suniek jest potrzebna bardzo szybko... przecież zima nadchodzi[/quote]
Podejrzewam, że to ich nie pierwsza zima w tym miejscu. Poza tym mają ciepłe lokum (jak widzę na zdjęciach stellak się postarała ;)) i ludzi, którzy przynoszą im jedzenie. NIE JEST TAK ŹLE!

Oczywiście mogłoby być lepiej, ale nie przesadzajmy... ;)

Posted

[quote name='Koperek']Podejrzewam, że to ich nie pierwsza zima w tym miejscu. Poza tym mają ciepłe lokum (jak widzę na zdjęciach stellak się postarała ;)) i ludzi, którzy przynoszą im jedzenie. NIE JEST TAK ŹLE!

Oczywiście mogłoby być lepiej, ale nie przesadzajmy... ;)[/quote]

tylko najgorsze jak sunie sa szczenne:shake:

Posted

Straż dla zwierząt odwiezie je jedynie do schroniska :-( Sama nie wiem, ale coś mi się wydaje że to ostateczność, długo tam nie pożyją, tylko dodatkowo zestresują obcymi ludzmi i zwierzętami. Dzisiaj u nich byliśmy więc mają co jeść. Widzieliśmy tylko Kuleczkę, Ruda gdzieś się schowała. Kulka była też jakaś zlękniona, może je coś wystraszyło. Tam chyba sporo zbieraczy śmieci się kręci.
Mam pytanie, czy można im w jedzeniu podać środek na odrobaczenie czy ewentualna ciąża jest przeciwwskazaniem?

Posted

I mam jeszcze jedno pytanie - prośbę, jak pisalam niedługo się przeprowadzamy dlatego chcielibyśmy znaleść kogoś go z nami mogłby zaglądać do suń i dowozić im jedzenie. Moglibyśmy ustalić jakiś grafik żeby przynajmniej raz na dwa - trzy dni ktoś do nich zaglądał, do czasu aż się uda zorganizować dla nich jakies miejsce. Wiem że to kłopotliwe ale jak ktoś może chociaż raz w tygodniu to bardzo prosimy...

Posted

[quote name='stellak']I mam jeszcze jedno pytanie - prośbę, jak pisalam niedługo się przeprowadzamy dlatego chcielibyśmy znaleść kogoś go z nami mogłby zaglądać do suń i dowozić im jedzenie. Moglibyśmy ustalić jakiś grafik żeby przynajmniej raz na dwa - trzy dni ktoś do nich zaglądał, do czasu aż się uda zorganizować dla nich jakies miejsce. Wiem że to kłopotliwe ale jak ktoś może chociaż raz w tygodniu to bardzo prosimy...[/quote]
Ja pisałam, że raz w tyg. mogę, ale to mało. Poza tym jeszcze nie wiem, w który dokładnie dzień to by mogło być...

Posted

Witam!
Nie jestem ekspertem ale moim zdaniem nie są szczenne, raczej mają takie wzdęte brzuszki, może są też zarobaczone, w koncu już od dawna nikt o nie nie dba. Co do osób które mogły by podjąć się dokarmiania zwierząt potrzebujemy konkretów trzeba by ustalić jakiś grafik. Tymczasem widać wątek umiera a na dworze coraz zimniej :-(
Gdyby dla chociaż jednej suni znalazł sie pewny(!) dom, druga ewentualnie mogłaby trafić do nas na tymczas. Ale nie można jednej tam zostawić!

Posted

dt jest ogromnie trudno niestety :-( jesli mozesz jedną wziąśc do siebie to drugą moza by bylo umiesci w jakims miejscu za ok 200zl miesięcznie.
deklaracji jest o ile pamiętam 100zl . wiec tak naprawde brakuje 100zl i wtedy moza by bylo cos dzialac