Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A ja mam bardzo, bardzo podobnego ! :lol: Tylko mój ma ładniej sierść zrobioną... 8)

Kupiłam go w Białymstoku w centrum za 20 zł

No, do tego z aukcji to cena jest konkurencyjna! A jak jeszcze jest ładniejszy to muszę go poszukać :D . Mam nadzieję, że jeszcze są...

Posted
A ja mam bardzo, bardzo podobnego ! :lol: Tylko mój ma ładniej sierść zrobioną... 8)

Kupiłam go w Białymstoku w centrum za 20 zł

No, do tego z aukcji to cena jest konkurencyjna! A jak jeszcze jest ładniejszy to muszę go poszukać :D . Mam nadzieję, że jeszcze są...

Sklep (z rzeczami dla dzieci) jest na prawo od Delikatesów, blisko tego rozwidlenia, gdzie sie zaczyna Lipowa. :D

W witrynie mieli ponad półmetrowego haszczaka-pluszaka ! :o Biało-kremowy, siedzący - śliczny ! Może tego sobie kupisz...? 8) :wink:

Posted

Mam świra ale pozytywnego, od malenkości miałam psy. Teraz jestem posiadaczką m-ca haski i labradora (jej tatkiem miał być ow niemiecki ale okazałao się, że bywał tam też młody labradorek. no i moja Milka jest mieszanką ale charakter ma syberyjski :) :lol:

Właśnie wybieram się z nią do Sobótki. Na styczeń "zamówiłam" malamutkę. Zobaczymy jak będzie!!

Pozdrawiam wszystkich zakręconych maniaków.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

W sklepach reserved jest dla dzieci kolekcja ubrań husky team :D Kupilam mlodemu świetną bluzę - każde ubranie z kolekcji na taką naszywkę z przodu z psią łapką i napisem husky cośtam, a ta bluza na plecach ma psi zaprzęg, góry śnieg itp. :lol: :lol: :lol:

Są czapki, szaliki, rękawiczki z tej kolekcji - z naszytą małą psią łapką, cienkie bluzy bawełniane z głową wilka i fajnymi napisami.... ech.... tylko rozmiarówka kończy się na 146.... :-?

Posted
mozesz zrobic zdj. bluzy ktora kupilas i wkleic? chetnie bym zobaczyla

Tajraga chętnie to zrobę, jak młody wreszcie ją z siebie zdjemie :wink: :lol:

Ale najlepiej się przejść do sklepu i pooglądać.

Posted

Ja zbeiram wszytskie możliwe wycinki z gazet o wilkach, husky i innych psach, oraz o sporcie zaprzęgowym. Pocztówkę też kiedys mialam z przecudnym szczeniakiem husky, ale chyba zgubiłam :cry: natomiast jeszcze neidawno ściągałam sobie na dysk wszelkie zdjęcia z haszczakami, malkami, samkami, lajkami, wilkami i wilczakami :D ale skasowały mi się i nie chcę od nowa szukać...

:Pozdro! :D