rita60 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='gameta']Taaaaa jesli ponad rok to szybko :shake: Zdecydowanie za długo:-( Pokochaj i daj domek temu psu,prosze:-(:-(:-( Quote
rita60 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 morisowa napisał(a):Gordonowi przynajmniej polepszyły się warunki. Podziębił się ostatnio i wyglądał tak żałośnie, że trafił na szpital (tak zwany zakaźny). Ma tam ciepło i czysto, stosunkowo cicho i spokojnie. Dostał antybiotyk, ale nie jest bardzo chory. W sumie dobrze się stało, bo tam odżyje. Ma też obiecane strzyżenie (i po zostaje w ciepłym budynku). Bardzo sie ciesze,ze Gordon ma sie dobrze i odzyje w ciepłym pomieszczeniu,teraz czekam na foty po ostrzyzeniu,z gory dziekuje:multi: Quote
morisowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Gordonowi przynajmniej polepszyły się warunki. Podziębił się ostatnio i wyglądał tak żałośnie, że trafił na szpital (tak zwany zakaźny). Ma tam ciepło i czysto, stosunkowo cicho i spokojnie. Dostał antybiotyk, ale nie jest bardzo chory. W sumie dobrze się stało, bo tam odżyje. Ma też obiecane strzyżenie (i po zostaje w ciepłym budynku). Quote
gameta Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 morisowa napisał(a):Gordonowi przynajmniej polepszyły się warunki. Podziębił się ostatnio i wyglądał tak żałośnie, że trafił na szpital (tak zwany zakaźny). Ma tam ciepło i czysto, stosunkowo cicho i spokojnie. Dostał antybiotyk, ale nie jest bardzo chory. W sumie dobrze się stało, bo tam odżyje. Ma też obiecane strzyżenie (i po zostaje w ciepłym budynku). Cieszę się bardzo, że choć trochę jest mu lepiej, szkoda, że wciąż nie w domku :shake: Quote
rita60 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='gameta'] prosze........ Quote
rita60 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='samoglow']Allegro to on jeszcze ma?[/quote] Ma takie do skutku/chyba:oops:bo juz sie pogubiłam/. Quote
rita60 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Witaj malenki,czy juz reszte zycia spedzisz w tym schronie:-(bez domu,spacerkow,trawki,zabaw:placz: Quote
Qeeriefire Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wiem , ale w najbliszyszym czasie powinien znalesc:lol: Quote
rita60 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Collie']Wiem , ale w najbliszyszym czasie powinien znalesc:lol:[/quote] Collie czy ty cos wiesz:roll:napisz prosze:modla::modla::modla: Quote
gameta Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jakieś wieści czy tylko podpucha :roll: Quote
rita60 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='gameta']Jakieś wieści czy tylko podpucha :roll: Jesli tak,to bardzo smieszne:angryy: Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek malenki:-( Quote
morisowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 widziałam dziś ogolonego Gordona, śmieszny jest teraz; postaram się wreszcie zrobić mu nowe zdjęcia... Quote
Olga132 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a czy to troszkę nie za zimno na strzyzenie? Quote
morisowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Olga132 napisał(a):a czy to troszkę nie za zimno na strzyzenie? to nie był mój pomysl; ja bym poczekała na koniec zimy... Quote
rita60 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Czekam na foty gołego Gordonka:razz:mysle,ze nie bedzie mu zimno:roll:pisałas,ze jest w ogrzewanym pomieszczeniu,a przede wszystkim nie wychodzi na spacery..... Quote
morisowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 miał zostać w cieplutkim szpitalu zakaźnym, ale wrócił na pawilon - ogrzewany w środku i z wybiegiem; tragedii nie ma, ale ja i tak nie jestem za goleniem psów zimą. W zakażnym bez spacerów - ok, ale na ciągach już nie. Quote
rita60 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 morisowa napisał(a):miał zostać w cieplutkim szpitalu zakaźnym, ale wrócił na pawilon - ogrzewany w środku i z wybiegiem; tragedii nie ma, ale ja i tak nie jestem za goleniem psów zimą. W zakażnym bez spacerów - ok, ale na ciągach już nie. Trzeba wszystkiego probowac,moze taki ogolony wpadnie komus w oko,tak sobie marze:roll: Quote
rita60 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Pokazuj sie erdelku na gorze........ Quote
idusiek Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 kurde i nikt go nie wypatrzył w schronie???? Quote
rita60 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 idusiek napisał(a):kurde i nikt go nie wypatrzył w schronie???? Chyba nie:shake:bo morisowa by cos napisała:roll: Quote
Recommended Posts