Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

morisowa napisał(a):
Gordonowi przynajmniej polepszyły się warunki. Podziębił się ostatnio i wyglądał tak żałośnie, że trafił na szpital (tak zwany zakaźny). Ma tam ciepło i czysto, stosunkowo cicho i spokojnie. Dostał antybiotyk, ale nie jest bardzo chory. W sumie dobrze się stało, bo tam odżyje. Ma też obiecane strzyżenie (i po zostaje w ciepłym budynku).

Bardzo sie ciesze,ze Gordon ma sie dobrze i odzyje w ciepłym pomieszczeniu,teraz czekam na foty po ostrzyzeniu,z gory dziekuje:multi:

Posted

Gordonowi przynajmniej polepszyły się warunki. Podziębił się ostatnio i wyglądał tak żałośnie, że trafił na szpital (tak zwany zakaźny). Ma tam ciepło i czysto, stosunkowo cicho i spokojnie. Dostał antybiotyk, ale nie jest bardzo chory. W sumie dobrze się stało, bo tam odżyje. Ma też obiecane strzyżenie (i po zostaje w ciepłym budynku).

Posted

morisowa napisał(a):

Cieszę się bardzo, że choć trochę jest mu lepiej, szkoda, że wciąż nie w domku :shake:

Posted

Czekam na foty gołego Gordonka:razz:mysle,ze nie bedzie mu zimno:roll:pisałas,ze jest w ogrzewanym pomieszczeniu,a przede wszystkim nie wychodzi na spacery.....

Posted

miał zostać w cieplutkim szpitalu zakaźnym, ale wrócił na pawilon - ogrzewany w środku i z wybiegiem; tragedii nie ma, ale ja i tak nie jestem za goleniem psów zimą. W zakażnym bez spacerów - ok, ale na ciągach już nie.

Posted

morisowa napisał(a):
miał zostać w cieplutkim szpitalu zakaźnym, ale wrócił na pawilon - ogrzewany w środku i z wybiegiem; tragedii nie ma, ale ja i tak nie jestem za goleniem psów zimą. W zakażnym bez spacerów - ok, ale na ciągach już nie.

Trzeba wszystkiego probowac,moze taki ogolony wpadnie komus w oko,tak sobie marze:roll: