Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gameta napisał(a):
I popołudniem - tup tup :painting:.
Gordonkowi kończy się allegro - będziecie wznawiać ? Po dziesiątym mogę zasponsorować "wyróżnione", tylko napiszcie ile dokładnie to kosztuje (gdzieś czytałam, że szalone 12zł)

Wszystkie psiaki, jakie wystawiam na allegro, mają u mnie aukcje "do skutku", tzn, dopóki nie znajdą domu.

Możesz wystawić mu od siebie, nie sądzę, aby ktoś zauważył ;).

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Wszystkie psiaki, jakie wystawiam na allegro, mają u mnie aukcje "do skutku", tzn, dopóki nie znajdą domu.

Możesz wystawić mu od siebie, nie sądzę, aby ktoś zauważył ;).

Jagoda, ok, to ponów teraz, a jak mi przyjdzie wypłata na konto, to rzucę od siebie :cool3: Pozwolisz, że będę kopiować twoje allegro ?

Posted

GoWa napisał(a):
Na zdjęciu zielona trawa, teraz zima, a ty biedaku dalej bez domu....:shake:

GoWa juz nie wiem co robic,tyle ogłoszen i nic........to taki piekny pies.

Posted

Może mu podstrzyc mordkę "na teriera" ?
Taki trochę rozczochrany na zdjęciu (mnie się akurat podoba, ale może ludzie chcą bardziej w typie?...

Posted

GoWa napisał(a):
Może mu podstrzyc mordkę "na teriera" ?
Taki trochę rozczochrany na zdjęciu (mnie się akurat podoba, ale może ludzie chcą bardziej w typie?...

Pytałam,ale dziewczyny nie dadza rady,jest ich za duzo:-(nawet strach go brac na spacery,bo po powrocie inne psy moga go skrzywdzic:roll:

Posted

morisowa napisał(a):
strzyżenie - tak... ale nie zimą

A moze chociaz wyczesac go,podstrzyc mordunie i porobic nowe foty:roll:moze to cos da,sama nie wiem:shake:

Posted

gameta napisał(a):
To co? Będą nowe foty ? Bo ja mam mu obiecane to allegro, fajnie by było, żeby był w "nowszej wersji" :evil_lol:

Tez jestem ciekawa jak wyglada;)