betinka24 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#0000ff][U]Ludzie!!! to jest wołanie o pomoc!!![/U][/COLOR] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Blagam o pomoc w imieniu tego bialo rudego przerazoneg pieska.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyblakal sie do domu czlowieka ktory nie moze mu pomoc ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Piesek cierpi i jest bezradny!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]blagamy o dom staly , tymczasowy badz pomoc finansowa na hotel..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]On dluzej tego nie wytrzyma :([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]oto mail od czlowieka do ktorego przyblakal sie pies[/FONT] [FONT=Book Antiqua]"Zachowuje się spokojnie. Nie szczeka, nie warczy, nie skomle, nie wydaje[/FONT] [FONT=Book Antiqua]w ogóle żadnych dźwięków. Jest chyba wystraszony i zmarznięty. Nie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]reaguje na nic. Po prostu siedzi na schodach i tyle. Jak widzi kogoś z[/FONT] [FONT=Book Antiqua]domowników, merda ogonem i się oblizuje. Chciałem w końcu nawet dać mu[/FONT] [FONT=Book Antiqua]jeść. Ale nie na schodach, tylko chciałem mu wynieść jedzenie do[/FONT] [FONT=Book Antiqua]pobliskiego zagajnika. Szedł za mną oblizując się. Ale jak tylkoZ[/FONT] [FONT=Book Antiqua]doszedłem do furtki i zorientował się, że chcę go wyprowadzić za[/FONT] [FONT=Book Antiqua]ogrodzenie, natychmiast zawrócił i znów skulił się na schodach. Nie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]chciał ze mną wyjść, chociaż spokojnie mógłby potem wrócić (przecisnąłby[/FONT] [FONT=Book Antiqua]się między prętami furtki). Trochę mi go szkoda, ale niestety nie może u[/FONT] [FONT=Book Antiqua]mnie zostać.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Olszewnica Stara jest koło Chotomowa, Chotomów jest koło Legionowa, a z[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Legionowa to już rzut beretem do Józefowa (dlatego napisałem właśnie do[/FONT] [FONT=Book Antiqua]was).[/FONT] [FONT=Times New Roman]BLAGAMY!!![/FONT] [IMG]http://img80.imageshack.us/img80/2673/nowyobrazeu5.jpg[/IMG] [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3835/zdjecie013dr4.jpg[/IMG] [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3835/zdjecie013dr4.jpg[/IMG] Quote
aganela Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 HOPPPP taki mni może da się u kogoś upchać na DT?????je pewnie jak ptaszek,wystarczy do tego podusia na spanie i kilka paluszków do pogłaskania..:-(:placz::placz: Quote
betinka24 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Serce mi pęka jak wiem że on tam siedzi, ou juz nie je i nie pije minimum trzy dni i chyba trzecia noc śpi juz na tym zimnie, zreszta na zdjęciach widąc jaki jest wymarźnięty. Pilnie potrzebny chociaż tymczas!!! Quote
Kasiek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Podnosze!!! Tak bardzo chce zeby go przygarneli ...... Quote
andzia69 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 czy ten człowiek, co sie do niego przyplatał mieszka w domku? czy naprawdę nie moze temu pieskowi dać choć odrobiny miejsca w ogródku? możnaby choc na budę się złożyć....dżizas - jedni mają miejsce to nie wezmą, a drudzy są tak zapsieni, ze nie wcisną...paranoja:shake: Quote
ida47 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :shake:ciotki , czy nikt nie moze go wziac na noc , ogrzac , nakarmic , on taki malutki :-( Quote
ida47 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='ida47']:shake:ciotki , czy nikt nie moze go wziac na noc , ogrzac , nakarmic , on taki malutki :-([/quote]a tymczas nawet u mnie Quote
malagos Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ida, a skad jesteś Dobra Duszko? wzięłabyś go choć na tymczas?... :roll: Quote
ida47 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wyglada na to ze psiaczek spedzi 4 noc na schodach bez jedzenia i picia , taki malutki:-( Quote
ida47 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 jestem z Legnicy , mam katualnie 5 psiakow , oczekuje przyjazdu na dniach Lucjuszka na wozeczku , watek na dogo ,bardzo mi szkoda psiaczka , co z dzisiajsza noca Quote
malagos Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 mam nadzieję,ze jeszcze betinka tu zajrzy :cool1: Quote
PapryczkaChili Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ida, jesteś wspaniała, w takim razie trzeba tylko psiaka przetransportować do Ciebie. strasznie mi szkoda maleństwa, jest już naprawdę zimno, a widać, że psiunia przerażona, skoro boi się ruszyć z miejsca nawet za cenę jedzenia... :-(:shake: matko, ile tych biedactw jest... :-( :-( :-( Quote
aganela Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Jego kolejna..zimna noc...:placz::placz::placz::placz: Quote
jola od jadzi Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ida po raz kolejny pokazuje swoje wielkie serce, przygarnia i daje najwspanialszą opiekę najbardziej poszkodowanym i potrzebującym psiakom. Prawie rok temu dała dom Tymkowi,znalezionemu przeze mnie staremu i bardzo, bardzo schorowanemu psiakowi, Ida jest naszą dobrą wróżka, u niej psy dochodzą do siebie wiedząc, że są kochane. Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 czy w tamtej okolicy naprawde nie ma nikogo kto by go przygarnal, on taki malutki , i caly czas bez jedzenia Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='jola od jadzi']Ida po raz kolejny pokazuje swoje wielkie serce, przygarnia i daje najwspanialszą opiekę najbardziej poszkodowanym i potrzebującym psiakom. Prawie rok temu dała dom Tymkowi,znalezionemu przeze mnie staremu i bardzo, bardzo schorowanemu psiakowi, Ida jest naszą dobrą wróżka, u niej psy dochodzą do siebie wiedząc, że są kochane.[/quote] oczekuje niedlugo przyjazdu kalekiego Lucjuszka na wozeczku ,, watek na dogo , wiec naprawde musze juz mierzyc sily na zamiary Quote
viverna Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 biedaczek, a gdzie to jest? blisko jakiego dużego miasta? może lepiej zawieźć psiaka do schronu i stamtąd mu szukać DT/DS??? Quote
ida47 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 w okolicach Legionowa , na 1 stronie pisze , Quote
AlinaS Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Nie wiem czy schronisko jest dobrym pomysłem? Psy giną tam w tłumie innych i szanse na adopcje bardzo maleją. Dogomaniacy może powiedzą iż psiak jest w jakiś sposób zabezpieczony ale to zależy do jakiego schroniska trafi? Czy nie będzie zagryziony bądź pogryziony przez inne psy? Do mi\nie na DT przyjeżdżają we wtorek 2 właśnie przykłady tego niby rozwiązania [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/5lat-w-schronisku-notorycznie-gryziony-jego-cialko-tonie-w-ranach-124158-new/]5 lat w schron jego CIAŁKO tonie W RANACH-potrzebny transp Ruda Śl-W-wa - Strona 5 - Dogomania Forum[/url] [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/sky-terier-staruszka-nie-widzi-za-czuje-chce-zyc-124219-new/]SKY TERIER STARUSZKA -nie widzi,ALE ZA TO CZUJE,chce ŻYĆ !!! - Strona 4 - Dogomania Forum[/url] Quote
Recommended Posts