Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

winter7 napisał(a):
uzupełniłam wpłaty na pierwszej.
Czy robimy mu jeszcze ogłoszenie w Metrze?
Może bliżej marca?
Faktura za ogłoszenie w Metrze (123zł) przyjdzie pocztą. Wkleję skan na wątek. Sponsorem tego ogłoszenia jest mój TZ.- DZIĘKUJEMY!

DZIĘKUJEMY!!!!! buziaki Kostusiu:)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

winter7 napisał(a):
uzupełniłam wpłaty na pierwszej.
Czy robimy mu jeszcze ogłoszenie w Metrze?
Może bliżej marca?
Faktura za ogłoszenie w Metrze (123zł) przyjdzie pocztą. Wkleję skan na wątek. Sponsorem tego ogłoszenia jest mój TZ.- DZIĘKUJEMY!

Ech, ja też ostatnio ogłosiłam naszą 12-letnią Maksi i też nie było ani jednego telefonu. Chyba jak nie ma rubryki adopcyjnej w gazecie, to już ludzie nie zwracają uwagi na takie ogłoszenia (one ustawione są jako zwykła reklama - wśród innych reklam). Czy jak dostaniesz gazetę Metro, to wkleisz u zdjęcia tego ogłoszenia? Jestem ciekawa gdzie je umieścili.

Ogłoszenie Maksi wyglądało tak:

Posted

Kocurek napisał(a):
Kurcze,a czy moje 5 euro nie dotarlo?.....

Czasem przelewy zagraniczne idą dość długo.
Myślę, ze teraz jest głupi czas na adopcje. Ledwo po feriach, po ostrym ataku mrozów. Większy "ruch" zaczyna się na wiosnę. Na szczęście Kostuś jest bezpieczny i w dobrych rękach. A mrozy mu nie straszne, bo mieszka w swoim pokoiku.

Posted

Przepraszam serdecznie Wszystkich na wątku oraz Kostkowego Psa za zaniedbanie. Ja niektórzy już wiedzą ostatni tydzień upłynął mi pod znakiem walki o prawo do życia pewnego owczarkowatego czworonoga.
Ale teraz już wszystko nadrabiam. Uzupełniam wpłaty, wysyłam swoją deklarację, zapytanie do hotelu - co tam w trawie piszczy :)
Nie wiem co Wy na to, ale chyba bym poczekała jeszcze do marca i dopiero wtedy zrobić jeszcze raz ogłoszenie w Metrze. Mam również nadzieję, że Bonsai znajdzie trochę czasu i wyczaruje jakiś super plakat.
Na Tablicę było ponad 3200 wejść na ogłoszenie Kostka i 52 razy odkrywano numer telefonu. Ale nikt niestety nie wykręcił tego numeru........ :(

Posted

Tak na szybciora, bo w pracy jestem :)

Witam, Kostuś przez cały czas mrozów był w domku i wygląda jak foczka.
Zdrówko i apetyt mu dopisuje.
Na zajęciach myśli tylko o jedzeniu. Jest kochany.
Pozdrawiam

Nowych zdjęć jeszcze nie mam.