Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dobre wieści. Udało mi się dotrzeć do autorów tych pięknych zdjęć Kostusia. Okazało się, że szkoła dla psów Psorbona organizowała akcję STOP!KLATKA i Kup gryzaka dla zwierzaka. Właśnie podczas tej akcji wiele psów miało sesje fotograficzne, między innymi nasz Kostuś.
Skontaktowałam się z panią Kasią z Psorbony i obiecała poszukać tych zdjęć i przesłać je w maksymalnym rozmiarze.
Jeśli Kostuś ładnie uśmiechnie się do Bonsai, to może dostanie jakiś extra plakacik??? ;)

I na końcu jest znowu Kostuś - celebryta się z niego robi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5-cZ_MSYL68

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

understandme napisał(a):
A co z tym ogloszeniem w metrze? Kombinujemy cos?

No kombinujemy - tylko ja nigdy nie dawałam ogłoszenia do Metra. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia, to proszę o instrukcję.

Posted

Bardzo, bardzo prosimy o głosy na schronisko w Kaliszu w konkursie Tesco... Kiedyś ta placówka była bardzo zaniedbana i zapomniana, teraz idą zmiany na lepsze... zrobiliśmy kwarantannę, kociarnię, szczeniakarnię, geriatrię i szpitalik... ale wciąż jest wiele do zrobienia! Została ostatnia godzina głosowania!

CO NALEŻY ZROBIĆ, BY ODDAĆ WAŻNY GŁOS?
1. Wchodzimy na stronę https://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609
2. Klikamy "Oddaj głos"
3. Wybieramy województwo wielkopolskie
4. Wybieramy Schronisko dla Zwierząt w KALISZU.
5. Dopiero POTWIERDZENIE oznacza, że głosowanie jest ważne i głos zaliczony!