Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.11.2021 o 10:10, Tyśka) napisał:

Dzielny staruszek 🙂

oj tak, dzielny, kochany staruszek, smutny troszeczkę, ale w dobrej formie jest ❤️ oby jak najdłużej mógł dreptać po łące bez bólu i cierpienia ❤️

• 2 weeks later...
Posted

Dziś pożegnaliśmy Ibiska 😞

Ostatnie 2 tygodnie przyniosły kolejne przerzuty, pojawił się duży guz na tylnej łapie, co spowodowało duże problemy z poruszaniem, brak apetytu ... wdrożyliśmy jeszcze ostatnie leczenie w postaci kilku kroplówek, leków przeciwbólowych i stan Ibiska poprawił się znacząco - do wczoraj ... 

Bardzo ciężko było mi podjąć tą decyzję. Ibis był wspaniałym psem, pełnym radości, kochającym ludzi i kochającym kopać dołki. Nigdy nie sprawiał problemów ..., czuję ogromną stratę ... 

----

Proszę o nie wpłacanie już na moje konto pieniążków. Z początkiem grudnia wstawię ostatnie rozliczenie. 

IMG_5205.jpg

• Upvote 1
Posted

Ibisku, kochany pieseczku biegaj szczęśliwy, bez bólu po łąkach za Tęczowym Mostem. Pozdrów nasze pieseczki, które już tam są. My tu będziemy wspominać i tęsknić.

652208136_zatczowym...jpg.4f58e9f4becb8e43bf762ac79bc218af.jpg

Proszę przyjąć głębokie wyrazy współczucia po stracie Ibiska.

• Pianka changed the title to Ibis już za TM(*)
Posted
Dnia 27.11.2021 o 15:01, Livka napisał:

Ibisku kochany - jesteś już w Niebie ❤️

Dziękujemy Aniu za tyle lat opieki nad Ibiskiem - u Ciebie miał DOM.

Smutno strasznie ...

powtórzę za Livką...

Ibisku (*) biegaj szczęśliwy, bez bólu i cierpienia razem z  wszystkimi naszymi kochanymi za Tęczowym Mostem.

Aniu - DZIĘKUJEMY !!! ❤️❤️❤️  

• 2 weeks later...
Posted

Mam ogromną prośbę do Darczyńców IBISKA.

Jak Ania zrobi rozliczenie (nie będzie tego wiele), ale proszę Was o zgodę, aby to,

co zostało podzielić na pół i wysłać po połowie:

- Skarpecie im. Talcott, która wiele razy pomagała Ibiskowi,

- biednemu ARGO - stareńkiemu "dogo-weteranowi" z tego wątku:

• Like 3
Posted
Dnia 13.12.2021 o 16:26, maarit napisał:

Ja też, jak najbardziej.

Chyba że u p. Ani jest jakiś dogomaniacki pies z długiem, to moja wpłata, która już poleciała, może przejść na niego. 

Przepraszam - chciałam dopytać o jakiej wpłacie piszesz i gdzie ją przesłałaś?

• 1 month later...
Posted

Hej, wybaczcie za zwłokę, ale życie leci tak szybko, że ostatnio z niczym nie nadążam ...

Wrzucam ostatnie rozliczenie :

Wpłaty w październiku : + 20zł Aga 76, +100zł Livka i Nikuś, + 145zł Monika z Katowic z dogomaniakami, + 25zł Mtf zalesie, + 120zł maarit

Wpłaty listopad + 20zł Aga 76, +100zł Livka i Nikuś, + 145zł Monika z Katowic z dogomaniakami, + 25zł Mtf zalesie

Wpłaty grudzień : + 25zl mtf zalesie - czy ktoś mógłby napisać do niej, aby już nie wpłacać do mnie dalej pieniążków ?

Wydatki hotel 2 x 300zł

Zostaje plus 1302 zł 

Proszę o info - najlepiej na messenger na fb komu przesłać pieniążki, w jakiej kwocie i na jakie konta.

Dzięki za wszystko ! 🙂