Jump to content
Dogomania

Oskalpowana sunia-najnowsze zdjęcia-post 434- zostaje w najspanialszym dt :-)

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej ojej jak mało kaski zostało, trzeba to nadrobic szybciutko, tylko kurka kurka nic mi sie nie chce na bazarku sprzedać :shake: buuuuuuuu

jakby miał ktoś jakieś dary to chętnie przyjmę i wystawię żeby zebrać na dalsze leczenie Kleosi ;)

Posted

Lulka napisał(a):
zrobilam suni cegielki na allegro, moze uda sie w ten sposob zebrac jeszcze troche pieniedzy na leczenie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=490207493

przeslijcie proszę znajomym, moze beda chcieli/mogli pomoc, chociaz drobna wpłatą :loveu:

Lulka, ja mam wielka paczke filmow na vhs dla dzieci, maskotek i gier - pewna niepowazna dogomaniaczka nie zaplacila
jesli uwazasz, ze ktos chetny sie znajdzie, moge przekazac
ja na razie nie mam czasu wystawiac

Posted

boże jaka ta psinka jest biedna :placz:
czy ktoś się interesuje nią pod kątem adopcji czy na razie za wcześnie ze względu na leczenie?

a te rany to może na tle nerwowym... samoistnie powstają?:shake:

czy morda ma jakieś imię? bo mi tu dogomania szwankuje i posty się mieszają:angryy:

Posted

tyciaNi napisał(a):
boże jaka ta psinka jest biedna :placz:
czy ktoś się interesuje nią pod kątem adopcji czy na razie za wcześnie ze względu na leczenie?

a te rany to może na tle nerwowym... samoistnie powstają?:shake:

czy morda ma jakieś imię? bo mi tu dogomania szwankuje i posty się mieszają:angryy:

na imie ma Kleo :loveu:

po ogloszeniu w superexpresie dzwonilo sporo osob, z tym ze nie wspomnieli o tym w jakim stanie jest sunia. Przedstawiona jako mix jamnika z pekinczykiem i jako malenki piesek wzbudzila ogromne zainteresowanie.

Leczenie jeszcze potrwa, nawet do 4 miesiecy, na szczescie jest coraz lepiej :multi: z tym ze mała zaczeła terroryzowac wszystkich!!!!!!!

dzis dzwonil do mnie pan Wojciech Michalski z faktu, ktory znalazl aukcje na allegro z wołaniem o pomoc, Kleosia bedzie miec ogloszonko w gazecie z prośba o pomoc w leczeniu! :loveu:
Serdecznie dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Lulka napisał(a):
na imie ma Kleo :loveu:

po ogloszeniu w superexpresie dzwonilo sporo osob, z tym ze nie wspomnieli o tym w jakim stanie jest sunia. Przedstawiona jako mix jamnika z pekinczykiem i jako malenki piesek wzbudzila ogromne zainteresowanie.

Leczenie jeszcze potrwa, nawet do 4 miesiecy, na szczescie jest coraz lepiej :multi: z tym ze mała zaczeła terroryzowac wszystkich!!!!!!!

dzis dzwonil do mnie pan Wojciech Michalski z faktu, ktory znalazl aukcje na allegro z wołaniem o pomoc, Kleosia bedzie miec ogloszonko w gazecie z prośba o pomoc w leczeniu! :loveu:
Serdecznie dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

A czyż nie tak bywa z ...poważnie poranionymi:cool3:
Nim się "ustabilizują" -fizycznie i psychicznie, to... miej w opiece Panie OPIEKUNÓW!:loveu:
Widać Kleosia gdzieś o tym usłyszała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Głębokie ukłony dla p.Wojtka Michalskiego:loveu:

Posted

witaj Kleosiu :loveu: troszke mnie tu nie bylo, a tu takie dobre wiesci :) ranki sie ladnie goja, psinka palaszuje jedzonko i rozrabia :evil_lol: i pomocy nie brak i ogloszonko w fakcie bedzie, cudownie! :multi:
trzymaj sie Kleosiu i zdrowiej nam czym predzej :loveu:

Posted

Kleo -bardzo fajnie i oryginalnie :evil_lol:
to dobrze że suczka się nie poddaje-hmm z tego co słyszę to nakazuje poddanie innym:evil_lol:
super że ktoś z mediów się nią zainteresował, jest urocza zasłużyła na kochający dom i wierzę że go dostanie:lol:
wyrazy uznania i szacunku dla Opiekunki Kleo, pozdrawiam Was :loveu:

Posted

doszly wplaty od AniB - bazarek - 18zł i od Danusi z Gdanska, nie bylo nika ale podejrzewam ze to menrzuś 150zł :multi::multi::multi:
wielkie dzieki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Lulka napisał(a):
nie, te 18 to z mojego bazarku, jak dojda te z Twojego to dam znac :p

menrzuś ale sie rozszaleliscie :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:

Już na początku mówiłem, że mała jest na moim terenie, to trzeba się było sprężyć ;)

Posted

pucka69 napisał(a):
menrzus - adres dawaj do wysylki, jesli to za mój bazarek. A te 18 to nie jagienka czasami???

nie, te 18 to z mojego bazarku, jak dojda te z Twojego to dam znac :p

menrzuś ale sie rozszaleliscie :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: