zuzlikowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 jesteście wielkie!!!! Pani głębokie ukłony! Quote
maja602 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tak dobre wieści z domu Kleosi, to balsam na moją duszę. Oby już tylko takie były. Pozdrawiam Joannę, Magdę, Dr. Szymańską i KLEO.:laola: Quote
Lulka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ojej ojej jak mało kaski zostało, trzeba to nadrobic szybciutko, tylko kurka kurka nic mi sie nie chce na bazarku sprzedać :shake: buuuuuuuu jakby miał ktoś jakieś dary to chętnie przyjmę i wystawię żeby zebrać na dalsze leczenie Kleosi ;) Quote
Lulka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zrobilam suni cegielki na allegro, moze uda sie w ten sposob zebrac jeszcze troche pieniedzy na leczenie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=490207493 przeslijcie proszę znajomym, moze beda chcieli/mogli pomoc, chociaz drobna wpłatą :loveu: Quote
pucka69 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mój bazarek sie dziś kończy - całkiem ładnie "idzie". podbijcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/alkoholowo-bezprocentowy-bazarek-na-leczenie-obdartej-ze-skory-kleo-do-23-11-a-124911/ Quote
Lulka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 super dzieki pucka69 :loveu::loveu::loveu: Quote
fona Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Lulka napisał(a):zrobilam suni cegielki na allegro, moze uda sie w ten sposob zebrac jeszcze troche pieniedzy na leczenie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=490207493 przeslijcie proszę znajomym, moze beda chcieli/mogli pomoc, chociaz drobna wpłatą :loveu: Lulka, ja mam wielka paczke filmow na vhs dla dzieci, maskotek i gier - pewna niepowazna dogomaniaczka nie zaplacila jesli uwazasz, ze ktos chetny sie znajdzie, moge przekazac ja na razie nie mam czasu wystawiac Quote
tyciaNi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 boże jaka ta psinka jest biedna :placz: czy ktoś się interesuje nią pod kątem adopcji czy na razie za wcześnie ze względu na leczenie? a te rany to może na tle nerwowym... samoistnie powstają?:shake: czy morda ma jakieś imię? bo mi tu dogomania szwankuje i posty się mieszają:angryy: Quote
Lulka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 tyciaNi napisał(a):boże jaka ta psinka jest biedna :placz: czy ktoś się interesuje nią pod kątem adopcji czy na razie za wcześnie ze względu na leczenie? a te rany to może na tle nerwowym... samoistnie powstają?:shake: czy morda ma jakieś imię? bo mi tu dogomania szwankuje i posty się mieszają:angryy: na imie ma Kleo :loveu: po ogloszeniu w superexpresie dzwonilo sporo osob, z tym ze nie wspomnieli o tym w jakim stanie jest sunia. Przedstawiona jako mix jamnika z pekinczykiem i jako malenki piesek wzbudzila ogromne zainteresowanie. Leczenie jeszcze potrwa, nawet do 4 miesiecy, na szczescie jest coraz lepiej :multi: z tym ze mała zaczeła terroryzowac wszystkich!!!!!!! dzis dzwonil do mnie pan Wojciech Michalski z faktu, ktory znalazl aukcje na allegro z wołaniem o pomoc, Kleosia bedzie miec ogloszonko w gazecie z prośba o pomoc w leczeniu! :loveu: Serdecznie dziekujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Lulka napisał(a):na imie ma Kleo :loveu: po ogloszeniu w superexpresie dzwonilo sporo osob, z tym ze nie wspomnieli o tym w jakim stanie jest sunia. Przedstawiona jako mix jamnika z pekinczykiem i jako malenki piesek wzbudzila ogromne zainteresowanie. Leczenie jeszcze potrwa, nawet do 4 miesiecy, na szczescie jest coraz lepiej :multi: z tym ze mała zaczeła terroryzowac wszystkich!!!!!!! dzis dzwonil do mnie pan Wojciech Michalski z faktu, ktory znalazl aukcje na allegro z wołaniem o pomoc, Kleosia bedzie miec ogloszonko w gazecie z prośba o pomoc w leczeniu! :loveu: Serdecznie dziekujemy:loveu::loveu::loveu: A czyż nie tak bywa z ...poważnie poranionymi:cool3: Nim się "ustabilizują" -fizycznie i psychicznie, to... miej w opiece Panie OPIEKUNÓW!:loveu: Widać Kleosia gdzieś o tym usłyszała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głębokie ukłony dla p.Wojtka Michalskiego:loveu: Quote
agniecha82x Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 witaj Kleosiu :loveu: troszke mnie tu nie bylo, a tu takie dobre wiesci :) ranki sie ladnie goja, psinka palaszuje jedzonko i rozrabia :evil_lol: i pomocy nie brak i ogloszonko w fakcie bedzie, cudownie! :multi: trzymaj sie Kleosiu i zdrowiej nam czym predzej :loveu: Quote
tyciaNi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kleo -bardzo fajnie i oryginalnie :evil_lol: to dobrze że suczka się nie poddaje-hmm z tego co słyszę to nakazuje poddanie innym:evil_lol: super że ktoś z mediów się nią zainteresował, jest urocza zasłużyła na kochający dom i wierzę że go dostanie:lol: wyrazy uznania i szacunku dla Opiekunki Kleo, pozdrawiam Was :loveu: Quote
Lulka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 dostalysmy od Yany cudne rzeczy na bazarek :multi: stokrotne dzieki :loveu::loveu::loveu: Quote
Lulka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 doszly wplaty od AniB - bazarek - 18zł i od Danusi z Gdanska, nie bylo nika ale podejrzewam ze to menrzuś 150zł :multi::multi::multi: wielkie dzieki:loveu::loveu::loveu: Quote
pucka69 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 menrzus - adres dawaj do wysylki, jesli to za mój bazarek. A te 18 to nie jagienka czasami??? Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Te 150 to od Danusi.....ja swoje sam opłacam ;) Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Lulka napisał(a):nie, te 18 to z mojego bazarku, jak dojda te z Twojego to dam znac :p menrzuś ale sie rozszaleliscie :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Już na początku mówiłem, że mała jest na moim terenie, to trzeba się było sprężyć ;) Quote
Lulka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 pucka69 napisał(a):menrzus - adres dawaj do wysylki, jesli to za mój bazarek. A te 18 to nie jagienka czasami??? nie, te 18 to z mojego bazarku, jak dojda te z Twojego to dam znac :p menrzuś ale sie rozszaleliscie :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
agniecha82x Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mizianko poranne dla Kleosi :loveu: Quote
Lulka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Już na początku mówiłem, że mała jest na moim terenie, to trzeba się było sprężyć ;) super :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Lulka napisał(a):super :multi::multi::multi: Będzie dobrze - w koopie siła ;) Quote
Recommended Posts