pucka69 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Lulka']Jagienka wplacila jako pierwsza, pisalam ze 2 strony wczesniej ;) Buuuuuu ... nie pisałaś .... buuuu ps. albo jestem ślepawa. To wysyłam. Jagienko wybacz :roll: edit - Lulko - pisałas na tamtym watku,wybacz :modla::modla::modla: buuu czyli jednak jestem ślepawa .... Quote
agniecha82x Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 poranne mizianka dla Kleosi - dzielnej sunieczki :loveu: Quote
Lulka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 odzew jest niesamowity, tylu ludzi poruszyl los suni:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: jeszcze dzis telefon dzwoni bez przerwy!!!!!!! Tyle ludzi chce pomoc!!!!!!!!!!! A ja czuje sie jak w matrixie he he telefon rozgrzany do czerwonosci Quote
agniecha82x Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Lulka']odzew jest niesamowity, tylu ludzi poruszyl los suni:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: jeszcze dzis telefon dzwoni bez przerwy!!!!!!! Tyle ludzi chce pomoc!!!!!!!!!!! A ja czuje sie jak w matrixie he he telefon rozgrzany do czerwonosci fajnie ze jest taki odzew :multi: chociaz przypomina mi sie historia jak to pewien piesek mial reportaz w TV i nagle wszyscy chcieli go adoptowac, a jak wolontariusz mowil, ze jest tyle jeszcze innych pieskow, ktore czekaja na swoje domki, to nikt innego nie chcial, chcieli tylko i wylacznie tego z telewizji... sila mediow! Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935 Quote
agniecha82x Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a co to taka cisza u Kleosi sie zrobila? :-o mizianka weekendowe Kleosiu :loveu: Quote
Nika_88 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Co tam u Kleosi? Pewnie rana coraz mniejsza a mała coraz bardziej rozrabia :loveu: Quote
Lulka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kleoska coraz lepiej sie czuje i rzeczywiscie rana coraz mniejsza, choc nadal to kazawl ciałka bez skóry :-( ponizej fotki rany: http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01506.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01505.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01504.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01501.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01502.jpg Quote
taodtosi Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Witajcie, Kochani! Rzadko się odzywamy, ponieważ robota nas dopadła, a poza tym mały rudy lotopirz, Kleosią zwany, daje nam czadu :evil_lol: Nie dość, że ma cieczkę i zaczepia wszystko, co nie zdąży przed nią uciec, to jeszcze panienka wzięła się za ściąganie bandaży!!! :razz: Doszło do tego, że musimy wymieniać opatrunki Kleosine kilka razy dziennie (na przykład wczoraj - aż 3 razy!). Mamy wprawdzie dla niej kołnierz, ale zastosujemy go w ostateczności (Kleosia już się dość wycierpiała). Jesteśmy cały czas na miejscu (pracujemy w domu), więc w sytuacjach "ekstremalnych" interweniujemy na bieżąco. Rana na grzbiecie goi się cudnie, można powiedzieć, że zarasta w oczach, z dnia na dzień jest coraz mniejsza. Rany w pachwinkach już są praktycznie tylko przykrym wspomnieniem. Kleosia pałaszuje po trzy spore miski dziennie (aż trudno uwierzyć, że jeszcze nie tak dawno trzeba było ją karmić siłą). Dokazuje jak dzika, targa patyczki na spacerach, jednym słowem - zachowuje się, jak całkiem zdrowy, radosny psiak. Do lecznicy jeździmy tylko raz w tygodniu na kontrolę, wszystko jest na dobrej drodze do całkowitego wyleczenia. Aha, gdzieś tak w okolicach kwietnia będzie można małą wysterylizować. A to wydatki z ostatniego tygodnia: 9 grudnia - 37 zł (środki opatrunkowe), 11 grudnia - byłyśmy na kontroli u dr Małgosi Taube (nie wzięła ani grosza za wizytę), 12 grudnia - 45 zł (środki opatrunkowe). Z ostatnich rozliczeń zostało 159 zł (stan na 7 grudnia) minus wydane 82 zł, zostaje na dzień dzisiejszy 77 zł. Kleosia piękne ukłony śle, a my bardzo serdecznie Was pozdrawiamy, Joanna i Magda Quote
agnieszka32 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [SIZE=2]Witam. Obserwuję wątek suni od kilku tygodni, serce mi krwawiło, kiedy go przeczytałam całego:-(, ale bardzo się cieszę, że rany tak ładnie się goją:lol:. Chylę cżoło przed Wami, jesteście wspaniałe:loveu:. [SIZE=2]Poproszę o nr konta, na który można wpłacać pieniążki dla Kleosi, bo widzę, że już niewiele zostało, a koszty leczenia wciąż są duże. Przed świętami nie wspomogę dużą sumą, ale 100 zł mogę wpłacić już jutro:cool3:. Pozdrawiam :lol: Quote
Lulka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='agnieszka32'][SIZE=2]Witam. Obserwuję wątek suni od kilku tygodni, serce mi krwawiło, kiedy go przeczytałam całego:-(, ale bardzo się cieszę, że rany tak ładnie się goją:lol:. Chylę cżoło przed Wami, jesteście wspaniałe:loveu:. [SIZE=2]Poproszę o nr konta, na który można wpłacać pieniążki dla Kleosi, bo widzę, że już niewiele zostało, a koszty leczenia wciąż są duże. Przed świętami nie wspomogę dużą sumą, ale 100 zł mogę wpłacić już jutro:cool3:. Pozdrawiam :lol: kochana bardzo serdecznie dziekujemy Ci za chęć pomocy :loveu::loveu::loveu: ale okazuje sie ze Kleosia jest bardzo bogatą psinką :cool3: u mnie na koncie z wplat i bazarkow jest 604 zł (jutro zrobie dokladnie rozlicznie) a na koncie fundacji AFN jest ponad 4000 zł - Aga właśnie zrobiła rozliczenie :crazyeye: Tak wiec starczy dla Kleosi i jeszcze dla przynajmniej kilku innych bidek :multi::multi::multi: a wszystko dzięki artykułowi w FAKCIE! i przede wszystkim dzieki ludziom o wielkich serduchach, ktorych bardzo bardzo wzruszył los suni DZIEKUJEMY NAJSERDECZNIEJ :loveu::loveu::loveu: Quote
agnieszka32 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Lulka napisał(a): k ochana bardzo serdecznie dziekujemy Ci za chęć pomocy :loveu::loveu::loveu: ale okazuje sie ze Kleosia jest bardzo bogatą psinką :cool3: u mnie na koncie z wplat i bazarkow jest 604 zł (jutro zrobie dokladnie rozlicznie) a na koncie fundacji AFN jest ponad 4000 zł - Aga właśnie zrobiła rozliczenie :crazyeye: Tak wiec starczy dla Kleosi i jeszcze dla przynajmniej kilku innych bidek :multi::multi::multi: a wszystko dzięki artykułowi w FAKCIE! i przede wszystkim dzieki ludziom o wielkich serduchach, ktorych bardzo bardzo wzruszył los suni DZIEKUJEMY NAJSERDECZNIEJ :loveu::loveu::loveu: Wow, to jestem w szoku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Wspaniale:loveu::loveu::loveu:. Wobec tego poratuję inną psinkę, a sporo tu bidulek :cool3:. Pozdrawiam :lol: Quote
agniecha82x Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 w koncu dla Kleosi swieci slonce!!! :multi: za takie cierpienia nalezy jej sie juz teraz tylko wszystko co najlepsze!!! mizianka sunieczko nasza mala :loveu: Quote
Lulka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 co sie polepszy to sie popie..... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/starszy-pies-lezy-na-chodniuku-na-popieluszki-warszawa-127151/#post11429479 Quote
tyciaNi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 super wieści, pozdrowienia dla Kleosi... choć to imię pasuje bardziej do małej delikatnej usposobieniem psinki a z tego co tu czytam to jest duiabeł wcielony :evil_lol: Quote
Nika_88 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bo to imie i słodki wygląd małej to taki kamuflaż :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tyciaNi napisał(a):super wieści, pozdrowienia dla Kleosi... choć to imię pasuje bardziej do małej delikatnej usposobieniem psinki a z tego co tu czytam to jest duiabeł wcielony :evil_lol: Wcielony,ale za to jaki...słodki:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 no to poranne mizianka dla slodkiego Diabelka :evil_lol: Quote
tyciaNi Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 hm.....no tak w dzisiejszych czasach grunt to umiejętność skutecznego kamuflażu :evil_lol: ucałowania na wieczór dla diablicy :loveu: Quote
agniecha82x Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 czesc Kleosiowa Diabliczko :loveu: Quote
Lulka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ostatnie wplaty :loveu: z bazarkow Yany: lulka 30 zł maciek54 35 zł zula131 55 zł Kinga i wenka 21 zł Shetanka 40 zł Fona 50 zł kikou 15 zł z mojego bazarku ocelot 33 zł czyli u mnie jest 604 zł ;) dzieki serdeczne:loveu: Quote
Recommended Posts