Genesis Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witajcie dogomaniacy i sympatycy. Przedstawiam wam czarnulkę Kenię w typie labradora. Ma 6-7 miesięcy, zdrowa, energiczna, śmiała. W Łodzi na ogródkach działkowych znalazła ją i przygarnęła na tymczas Ola (Kotbezoka z molosów). Ja w marcu adoptowałam od Oli również sunię w typie z tych samych działek. Jeśli możecie, to pomóżcie znaleźć domek. Wklejam na razie dwa zdjęcia - sunia nie jest dobrze widoczna, bo była zafascynowana gościem w domu:lol:. Jak dostanę następne, to zaraz wkleję. Pozdrawiam. Telefon do Oli podam, jak ktoś będzie chciał zadzwonić do niej. Quote
katya Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Edit: Właścicielka znalazła psiakowi inny dom. ------------------------------------------------------------------------------ *Psiak poszukuje nowego domu z powodu trudnej sytuacji rodzinnej swojej właścicielki. Lucky jest 4-letnim czarnym labradorem. Jest zdrowy, wesoły, bardzo energiczny, otwarty na ludzi. Psiak nie przepada za innymi psami, w związku z tym szukamy mu domu, w którym będzie psim jedynakiem. Lucky uwielbia natomiast dzieci. Potrafi sam zostawać w domu, nie niszczy. Na spacerach jest przyzwyczajony do chodzenia na smyczy i w kagańcu. Jest zaszczepiony, a przed adopcją zostanie wykastrowany. Zainteresowanych adopcją Luckiego, prosimy o kontakt z Fundacją: tel. 604 172 405 [email protected] Quote
Genesis Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ech, nikt nie zagląda... Lili jest śliczna, pewnie szybko znajdzie dom. Chyba taki młody z niej szczenior? Quote
Basia i Barni Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ja przeglam - :razz: mała labka jest boska - popytam może na labradorach ,ktoś szuka Quote
Diegula Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 u mnie czasu brak na wszystko ale czasem też zaglądam/ Tyle pięknych labów w potrzebie i zamiast ubywać to ich coraz więcej przybywa Quote
fridaoo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Diegula napisał(a): Tyle pięknych labów w potrzebie i zamiast ubywać to ich coraz więcej przybywa moda...moda...jeszcze raz moda. Szkoda tylko, że dzięki tej "modzie" cierpi tyle psów, naprawdę:placz::placz: Quote
tanitka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 i jest taki piękny, prawdziwy labrador w schronisku w Celestynowie k. Warszawy ok 3-4 letni pies, czarny labrador. Jest bardzo miły i spokojny, wogóle nie szczeka. Jest bardzo kochany. Jest w boksie nr 44. Quote
Genesis Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jej, jakie spojrzenie ma ten "Celestyn". Jakby wypatrywał kogoś:-( Wygląda zupełnie jak starszy brat mojej Kenii. Taki z oblicza podobny... Quote
Ewa i flatki Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/labek-ponti-po-wypadku-cierpi-bez-pomocy-w-schronisku-128889/ Quote
Genesis Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 I nic? I cicho? Bierzcie labeczki!!! Pozdrawiam miłośników Quote
Basia i Barni Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 czy ta mała czarna sunia labradora jest do wziecia? Quote
Fundacja Medor Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 lili znalazła dzis nowy dom w rzgowie woj łodzie panstwo wypatrzyli ja na stronie medora w tej chwili w medorze mamy 2 l czarnego labradora jest juz wykastrowany jak tylko będą fotki to wrzuce Quote
deathgs Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Przedstawiam cudo natury w postaci labradoro jamnika. Takiego cuda nie ma nikt i nigdzie :crazyeye: Sami zobaczcie. Szukamy domku dla suni Finki, bardzo młodziutkiej, spokojnej suńki. Prześlijcie jej fotki komuś kto ma fiołka na punkcie takich psiaków bo niestety źle znosi schronisko. Zresztą widać delikatne to dziewcze: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przepiekna-finka-strasznie-znosi-zime-chudziutka-krotkowlosa-mlodziutka-129092/#post11591760 Quote
Genesis Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Na szczęście dobre wieści! sunia z poprzedniej strony - Kenia pojechała dziś do nowego domku. Nadeszły nowe zdjęcia i od razu lepiej:multi: Oby tak dalej. A ta sunia Finka to rzeczywiście piękny zwierzak - taka smukła, długoucha czarnulka. Quote
phistaszka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dodam trochę linków do mniej lub bardziej okrutnych wieści z ale.gratka.pl tu będzie o wysłużonych towarzyszach życia... likwidacja? labradorów za jedyne 400 pln!!!! Likwidacja labradorow likwidacja hodowli Labradory Dorosłe Quote
phistaszka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 i jeszcze trochę beznadziejnych wiadomości... nie czytajcie wszystkiego naraz bo się zapłaczecie albo przestaniecie wierzyć w ludzi... to są ogłoszenia z ostatnich 2 tygodni... to takie trochę dziwne... sliczna 8miesieczna suczka labradora szkolenie gratis.... nie komentuje... LABRADORY-LABRADOR piękna odchowana czarna suczka 4 miesiąc kolejny niepotrzebny... lablador 2-miesięczny czarny ,pies ,Okazja,bez rodowodu, i kolejny... Labrador-labradory-Pies nie powinnam komentować, ale się zastanawiam, czy ta cena, to za oduczenie psa załatwiać się w domu... LABRADORY-LABRADOR piękny piesek biszkoptowy 4 miesięczny "rodzice są prześwietlone" LABRADORY-LABRADOR PIĘKNA SUCZKA CZARNA 4miesięczna -ŚLĄSK Labrador pies 9 miesięcy sprzedam to też jakieś dziwne... Labrador biszkoptowy 11-ście miesięcy ech.... szkoda słów... LABRADOR -DOROSA SUKA. i kolejny oddam labradora 7-mio miesiecznego za 100 zl pilnie Sprzedam Suczke Labradora i jeszcze, to trochę starsze.. Labrador Labradory zamienię psa na suke tej rasy lub beagle mam nadzieję, że wszystkie udało mi się "odłowić".... i że chociaż jednemu da się pomóc... Quote
andzia69 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 phistaszka - nie wklejaj tu psiaków na sprzedaż...to nie to forum:shake: jeśli szukają domu, za darmo - to tak... Quote
suchy1506 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witam, sory ale jestem tu nowy i jeszcze nie bardzo się orientuje się w tym wszystkim. Chodzi o to że bardzo chętnie zaadoptował bym szczeniaka labradora biszkoptowego. Najlepiej z okolic Włocławka jeśli była by możliwość. Quote
evebeve Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jak wyglada sytuacja labradorkow? Czy znalazly juz kochany domek:roll:? Quote
evebeve Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 suchy1506 napisał(a):Chodzi o to że bardzo chętnie zaadoptował bym szczeniaka labradora biszkoptowego. Jak widac do adopcji ida pieski w wiekszosci odchowane:lol::lol: Moze, ktoregos ze starszych? Jest tyle tych bidulek :shake::shake::shake: Quote
andzia69 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 w sprawie starachowickiego Psuja vel Freda odezwał się jeden "pan" -- podesłałam mu linki do forum labradorów do kilku psiaków - wybrał sobie biszkoptowego psiaka z ok. Wałbrzycha i...tu się zaczęło: 19.01 napisał, że jest nim zainteresowany więc ja odp., ze jak dostanę jakieś namiary - albo ktoś napisze, do kogo się zwrócić - to mu przekażę ... 20.01 - jego odp.do Majii, która mi go podesłała (tego typka oczywiscie) " 20-01-2009 o godz. 13:54 <[email protected]> napisał(a): > witam, > poadla Pani moj adres kolezance, ktora napisala do mnie i jestem > zainteresowany pieskiem z WAŁBRZYCHA biszkoptowy. Napisalem do niej > meila ale nie odpowiada chcialbym wziąć tego pieska. Czy jest" > mozliwosc uzyskania numeru tel. do koleżanki?? pozdrawiam ponieważ nic dalej nie wiedziałam, była też przerwa techniczna to i nic mu nie poisałam... kolejne e-maile 21.09 13 z minutami " witam, jezeli to moliwe to prosze o szybkie odeslanie numeru poniewaz spodobal mie sie ten piesek." ok. 13.59 " witam ponownie pisalem wczesniej w sprawie labradora z Walbrzycha chcalbym go zaadoptowac. prosze o kontakt pozdrawiam." 14.04 " Czyli ten piesek jest juz oddany?? Dlaczego Pani nie odpisala na moja wiadomosc chcalem go wziac. Prosze o jakies ogloszenie z podobnum pieskiem okolice woj. lubuskiego, dolnoslaskiego, wielkopolskiego. pozdro" pozdrawiam wtedy się juz wkurzyłam i napisałam, ze przecież podałam mu link do forum - może sobie sam poszukać psiaka, ze to nie tak od razu, ze on chce i będzie miał, tylko najpierw jest wizyta itd - no to dostała odpowiedź:angryy: " Droga Pani w takim razie to ja dziękuję za taką pomoc. Człowiek chciałby pomóc dla zwierząt a tu jakieś spotkania itd. ŚMIECH na sali. O jakich problemach Pani mi tu mówi? pisałem na Pani meila a nie na jakimś forum gdzie strona nie działa, ale OK niech tak będzie, że były problemy techniczne. Szkoda mi tych zwierzakow jak pomzsle, ze takie osoby niby im pomagaja. Mam nadzieje, ze nie bede mial juz przzjemnosci z Pania korespondowac, zegnam i dzekuje" tak więc uważajcie na tego typka - szkoda czasu:shake: za pomoc! Quote
Recommended Posts