Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gameta napisał(a):
Zdjęcia Buby genialne :evil_lol: szczególnie to za przejściem dla pieszych :diabloti:

taa:lol: wyobraź sobie, że to prawie centrum miasta, w każdym razie okolica hipermarketu - dobrze, że sobota i ciepło i większość ludzików wybyło gdzieś na działki:lol:

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Karilka napisał(a):
Pilnie do zabrania jest 2 letni Buldog Angielski.
Zaniedbany ale bardzo ładny pies. Mam zdjęcia. Kontakt na PW.
Możecie pomóc?:shake:

a on jest w Łodzi?

Posted

skąd jest dom : Warszawa
jakie są warunki :
dwupokojowe mieszkanie
czy są inne zwierzęta i jakie :
pięcioletni buldożek francuski Spajk :)
jakim buldozkiem jest dom zainteresowany
: suczka, która będzie potrafiła się dogadać z pięcioletnim kolegą
ile czasu pies spędzałby w domu sam : maksymalnie kilka godzin, przez większość czasu któraś z nas jest w domu, każdy weekend z nami, wyjazdy również
od kiedy dom może zaadoptować buldożka :
od zaraz
kiedy może odbyć się wizyta przedadopcyjna :
w każdej chwili

jesteśmy na forum nowe - przeczytałam prawie cały wątek i mam nadzieję, że ktoś się odezwie na PW w sprawie adopcji.

Pozdrawiamy

Posted

informujemy, że ten watek jest tylko wątkiem informacyjnym - na tym wątku nie są i nie będa zbierane pieniądze na buldożki

każdy z buldożków z pierwszego postu ma, lub będzie wkrótce miał swój własny wątek na dogomanii

bazarki na dogomanii prosimy zakładać na konkretne psy i linkować ich wątki w bazarku i vice versa

koordynatorem bazarkowym na dogo z ramienia adopcji buldożków jest Kasiek0502, do niej proszę się zgłaszać jeśli chcecie pomóc buldożkom przez zrobienie dla nich bazarku

dziękujemy

adopcje buldożków

Posted

Aarionne napisał(a):
Tak, to jest Kuleczka, facet nie zdjął ogłoszenia...

podejrzewam, że mój Iorgu jest z tej pseudohodowli. 2 lata temu kupiłam go w rzeszowie, od faceta, nie chciał się spotkać "u siebie" w okolicach leżajska, ten sam kod pocztowy.
wtedy mówił że nie ma innych psów...

czy jest jakiś numer konta gdzie można dokonywać wpłat na leczenie bulwy?

Posted

Witajcie cioteczki buldożkowe.
W białostockim schronie siedzi takie buldożkopodobne cuś - chłopaczek. Ktoś przywiązał go do drzewa i zostawił. Kończy mu się kwarantanna , chłopaka nikt nie szuka i trzeba go ratować przed pseudo.

Jest jakaś szansa na pomoc dla chłopaka?

Posted

Mam pytanko- czemu Pixie i Dixie szukaja domkow bez innych zwierzat?
I czy pogryziony Kubus ma swoj watek? Nie moglam znalezc przez wyszukiwarke, a chcialabym sie troche wiecej o nim dowiedziec...

Posted

Pixie i Dixie są na kwarantannie i stąd rygorystyczne wymogi dotyczące nowego domu. Kubuś chyba nie ma wątku na dogo. Więcej o nim dowiesz się pod numerem: 666 015 143 :)

Posted

Najlepiej jak najmlodsza, ale jestem zainteresowana wszystkimi propozycjami
I Chcialam dowiedziec sie co sie dzieje z PIXIE I DIXI.
W razie czegoś prosze kontaktować sie mailwo, czekam na zdjecia i wiecej wiadomosci [email protected]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...