scarlet Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 oktawia, martyna moje przemyslenia macie na pw Quote
maarit Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Serce mi się kraje jak na to wszystko patrzę:-(:-(:-( Quote
oktawia6 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 scarlet napisał(a): oktawia, martyna moje przemyslenia macie na pw dziękuję Scarlet!:cool1: Quote
MartynaP Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jesli beda zdjecia calego schronu warunkow tam panujacych takie bardziej dokladne i opis kogos kto tam byl przesylam do tego dziennikarza i on działa ;) Quote
oktawia6 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 MartynaP napisał(a): jesli beda zdjecia calego schronu warunkow tam panujacych takie bardziej dokladne i opis kogos kto tam byl przesylam do tego dziennikarza i on działa ;) "bardziej dokładne" nikt wcześniej nawet na dogo nie słyszał o tym miejscu-nie było ani jednego zdjęcia-teraz są- "bardziej dokładne"? proszę niech ktoś zrobi lepsze Quote
scarlet Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 MartynaP napisał(a):jesli beda zdjecia calego schronu warunkow tam panujacych takie bardziej dokladne i opis kogos kto tam byl przesylam do tego dziennikarza i on działa ;) Martyna Oktawia wszystko opisała na wątku - sprecyzuj co jeszcze więcej chciałabys wiedzieć Quote
malagos Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 to ja tymczasem podniosę, bo sie boje, że wąteczek pójdzie w niebyt :cool1: Quote
MartynaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 oktawia6 napisał(a):"bardziej dokładne" nikt wcześniej nawet na dogo nie słyszał o tym miejscu-nie było ani jednego zdjęcia-teraz są- "bardziej dokładne"? proszę niech ktoś zrobi lepsze oktawia spokojnie.Tak napisal ten gość ze potrzebuje zdjec na ktorych idac stan tego schronu oczywiscie przesle mu te ktore sa i opis tego co jest tutaj Quote
scarlet Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 MartynaP napisał(a):oktawia spokojnie.Tak napisal ten gość ze potrzebuje zdjec na ktorych idac stan tego schronu oczywiscie przesle mu te ktore sa i opis tego co jest tutaj super filmiki też przeslij i opisz wszystko tak jak na watku Quote
scarlet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 fizia napisał(a):Do góry!!!! to kiedy jeszcze raz bedziemy szukać im nowych domków? Quote
oktawia6 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Z Psiego Anioła: na podstawie informacji publicznej jakiej udzielily urzędy gmin, schroniska i Inspekcja Weterynaryjna: Dane ze schronisk woj. łódzkiego Quote
maggiejan Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mogę wziąć na tymczas jednego małego szczeniaczka, ale potrzebowałabym klatkę, bo mam już dwa psy i dwa koty i musiałby być zamykany na czas mojej nieobecności, żeby mu niechcący nie zrobiły krzywdy. Mieszkam w Poznaniu, mogę dołożyć się do transportu. Mój nr 665 715 196 Quote
Jaaga Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dziewczyny na wątku ratlerkowym z tego schronu organizują transport do Wrocławia. Może ktoś też zdecyduje sie na jakiegoś psiaka lub dołoży do transportu, żeby udało się zrobić kolejną akcję ratującą chociaż kilka psów z tego piekła? Quote
scarlet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jaaga napisał(a):Dziewczyny na wątku ratlerkowym z tego schronu organizują transport do Wrocławia. Może ktoś też zdecyduje sie na jakiegoś psiaka lub dołoży do transportu, żeby udało się zrobić kolejną akcję ratującą chociaż kilka psów z tego piekła? i tak sobie myslę, że gdyby ktoś ze sląska wziął takiego biednego szczeniorka, to moznaby go zgłosić na scc w grudniu Quote
malagos Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dobry pomysł, a tym bardziej, ze za jednym zamachem mozna zabrac kilka bidulek... Quote
scarlet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 malagos napisał(a):Dobry pomysł, a tym bardziej, ze za jednym zamachem mozna zabrac kilka bidulek... no dokładnie :D Quote
xmartix Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jaaga napisał(a):Dziewczyny na wątku ratlerkowym z tego schronu organizują transport do Wrocławia. Może ktoś też zdecyduje sie na jakiegoś psiaka lub dołoży do transportu, żeby udało się zrobić kolejną akcję ratującą chociaż kilka psów z tego piekła? daj Jaaga linka a czy ktoś zgłosił warunki w tym schronie w końcu? Quote
Jaaga Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Na początku każdego wątku z tego schronu Oktawia chyba podawała linki do pozostałych, ale z tego co widzę, to często ludzie nie wiedzą o innych. Tutaj jest ratlerkowy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-w-depresji-schron-kotliska-przed-kutnem-pilnie-transport-pomocy-124519/ Pewnie nikt nie zgłosił nigdzie tego, co tam się dzieje. Wydaje mi się, ze trzeba by jakoś zgrać między wątkami ewentualne zabranie z tego schronu psów. Nikomu tam nie jest po drodze, nikt z pobliża sie nie interesuje, więc może gdyby zrobić jakąś wspólną akcję wypadową, zbierać pieniądze na wykup czy transport, to udawałoby się ratować choć cząstkę tych zwierząt. DT dla 3 ratlerków jest, ale znowu wszystko rozbija sie o kasę i brak mozliwości :shake:. Ja miałam miejsce dla kolejnej suczki, ale już znowu trafiła do mnie inna z pobliskiego schronu. Jeśli wydam którąś, to z chęcią wziełabym następną kotliskową bidę. Quote
malagos Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ja dam, bo mam go pod ręką http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-w-depresji-schron-kotliska-przed-kutnem-pilnie-transport-pomocy-124519/ ostatnie posty Quote
xmartix Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no ale ten facet dalej bedzie mial psy bo mu sie beda rodzic naprawde uwazacie ze nikt nie moze tego tam zglosic co sie dzieje? Quote
MartynaP Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 moze poprostu do TOZ-u ? choc niewiem czy to cos da. Ja przekazalam wszystko o tym schronie temu dziennikarzowi powiedzial ze pomoze-ale...tez niewiem czy to cos da. Moze jest ktos blisko tego "schroniska" kto mogłby tam podjechac zobaczyc czy psiakow ubyło-przybyło chociaz z tego co wiem to bez oktawi chyba nie wpuszcza. Quote
Recommended Posts