Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MartynaP napisał(a):

jesli beda zdjecia calego schronu warunkow tam panujacych takie bardziej dokladne i opis kogos kto tam byl przesylam do tego dziennikarza i on działa ;)

"bardziej dokładne" nikt wcześniej nawet na dogo nie słyszał o tym miejscu-nie było ani jednego zdjęcia-teraz są-
"bardziej dokładne"? proszę niech ktoś zrobi lepsze

Posted

MartynaP napisał(a):
jesli beda zdjecia calego schronu warunkow tam panujacych takie bardziej dokladne i opis kogos kto tam byl przesylam do tego dziennikarza i on działa ;)

Martyna Oktawia wszystko opisała na wątku - sprecyzuj co jeszcze więcej chciałabys wiedzieć

Posted

oktawia6 napisał(a):
"bardziej dokładne" nikt wcześniej nawet na dogo nie słyszał o tym miejscu-nie było ani jednego zdjęcia-teraz są-
"bardziej dokładne"? proszę niech ktoś zrobi lepsze

oktawia spokojnie.Tak napisal ten gość ze potrzebuje zdjec na ktorych idac stan tego schronu oczywiscie przesle mu te ktore sa i opis tego co jest tutaj

Posted

MartynaP napisał(a):
oktawia spokojnie.Tak napisal ten gość ze potrzebuje zdjec na ktorych idac stan tego schronu oczywiscie przesle mu te ktore sa i opis tego co jest tutaj

super filmiki też przeslij i opisz wszystko tak jak na watku

Posted

Mogę wziąć na tymczas jednego małego szczeniaczka, ale potrzebowałabym klatkę, bo mam już dwa psy i dwa koty i musiałby być zamykany na czas mojej nieobecności, żeby mu niechcący nie zrobiły krzywdy. Mieszkam w Poznaniu, mogę dołożyć się do transportu.
Mój nr 665 715 196

Posted

Dziewczyny na wątku ratlerkowym z tego schronu organizują transport do Wrocławia. Może ktoś też zdecyduje sie na jakiegoś psiaka lub dołoży do transportu, żeby udało się zrobić kolejną akcję ratującą chociaż kilka psów z tego piekła?

Posted

Jaaga napisał(a):
Dziewczyny na wątku ratlerkowym z tego schronu organizują transport do Wrocławia. Może ktoś też zdecyduje sie na jakiegoś psiaka lub dołoży do transportu, żeby udało się zrobić kolejną akcję ratującą chociaż kilka psów z tego piekła?

i tak sobie myslę, że gdyby ktoś ze sląska wziął takiego biednego szczeniorka, to moznaby go zgłosić na scc w grudniu

Posted

Jaaga napisał(a):

daj Jaaga linka

a czy ktoś zgłosił warunki w tym schronie w końcu?

Posted

Na początku każdego wątku z tego schronu Oktawia chyba podawała linki do pozostałych, ale z tego co widzę, to często ludzie nie wiedzą o innych.
Tutaj jest ratlerkowy:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-w-depresji-schron-kotliska-przed-kutnem-pilnie-transport-pomocy-124519/

Pewnie nikt nie zgłosił nigdzie tego, co tam się dzieje. Wydaje mi się, ze trzeba by jakoś zgrać między wątkami ewentualne zabranie z tego schronu psów. Nikomu tam nie jest po drodze, nikt z pobliża sie nie interesuje, więc może gdyby zrobić jakąś wspólną akcję wypadową, zbierać pieniądze na wykup czy transport, to udawałoby się ratować choć cząstkę tych zwierząt. DT dla 3 ratlerków jest, ale znowu wszystko rozbija sie o kasę i brak mozliwości :shake:.
Ja miałam miejsce dla kolejnej suczki, ale już znowu trafiła do mnie inna z pobliskiego schronu. Jeśli wydam którąś, to z chęcią wziełabym następną kotliskową bidę.

Posted

moze poprostu do TOZ-u ? choc niewiem czy to cos da.
Ja przekazalam wszystko o tym schronie temu dziennikarzowi powiedzial ze pomoze-ale...tez niewiem czy to cos da.
Moze jest ktos blisko tego "schroniska" kto mogłby tam podjechac zobaczyc czy psiakow ubyło-przybyło chociaz z tego co wiem to bez oktawi chyba nie wpuszcza.