Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny ten ośrodek! :multi::multi: a jeśli chodzi o termin to błagam, żeby nie obejmował 8-9 sierpnia :modla:

Kara, szybkiego powrotu do zdrowia!

Posted

wiq napisał(a):
jak daleko, toż to pod nosem:evil_lol:

całe szczęście, może poważnie pomyślę nad uczestnictwem:evil_lol:

jak dla kogo :diabloti: ja musiałabym kombinować chyba żeby gdzieś pociąg do Wrocławia znaleźć, bo u mnie nie ma pociągów... wrr:cool1:

Posted

Tinka:) napisał(a):
jak dla kogo :diabloti: ja musiałabym kombinować chyba żeby gdzieś pociąg do Wrocławia znaleźć, bo u mnie nie ma pociągów... wrr:cool1:

Z Białegostoku bezpośredni ;)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
o ja nie moge... 14 godzin bd musiala jechac na zlot...

ja mam jakieś 4 godzinki z tego co się orientuje:) wiec nie jest źle:) w porównaniu z Sierakowem to 4 razy dłużej się jedzie ale i tak nie jest daleko:)

Posted

gordonowa napisał(a):
No cóż, rok temu ci z południa się tłukli...

z południa? 5h? chyba że masz na myśli północ, no to teraz też się trzeba tłuc. Niefortunne miejsce i tyle... powinno być coś mniej- więcej na środku, ale zdaję sobie sprawę że niełatwo coś znaleźć.

Posted

Tinka:) napisał(a):
z południa? 5h? chyba że masz na myśli północ, no to teraz też się trzeba tłuc. Niefortunne miejsce i tyle... powinno być coś mniej- więcej na środku, ale zdaję sobie sprawę że niełatwo coś znaleźć.

no właśnie :razz:

jaa się muszę tłuc 14h :shake::roll:

Posted

Justys95 napisał(a):

Chyba najgorzej to mieli ci z południowego wschodu, a teraz mają z północnego wschodu.

Właśnie w szczególności mi o nich chodziło, tylko, że nie doprecyzowałam :eviltong::eviltong::eviltong:.

Posted

gordonowa napisał(a):
No cóż, rok temu ci z południa się tłukli...
Ja jestem z południa i właściwie teraz jest troche bliżej...Ale mój wyjazd na zlot teraz stoi pod jeszcze większym znakiem zapytania, bo jakby to było koło Łodzi, Kielc to na 90% bym jechała a tak? Duuuuużo spadło - najwyżej pojade gdzie indziej ;) Chociaż ta ekipa co teraz z nią jechałam, woli jechać każdy z osobna, bo było dużo nieporozumień, no a poza tym trudno znaleźć dobry termin dla 7 osób w tym 6 pracujących :cool3:

Eh, ale się rozpisałam. xD

Chyba najgorzej to mieli ci z południowego wschodu, a teraz mają z północnego wschodu.

Posted

M&T napisał(a):
Pusiakowa, jakie 14h? Z Gdyni do Wrocławia jest ok. 8h pociągiem, a z Wrocławia do Sulistrowic jest ok. 1h ;]

no samochodem 14h bo jest taka poje... droga :roll:
chyba, ze pojade z Toba pociagiem :cool3: :diabloti: wiem.. wpraszam sie, ale zabierzesz mnie ze soba prawda? :p :diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
KaRa postaraj sie cos w sierpniu ok ? ;)

Myślimy nad lipcem.

A co do ośrodka, no sorry ale nigdy nie uda się tak zrobić by każdy miał blisko. Miejsce zostało wybrane, właścicielka ośrodka zgadza się. Nie mam zamiaru błagać Was byście jechały mimo,że daleko. Jak komuś zależy to pojedzie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...