olekg89 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Bystra wie gdzie bić:diabloti:Jak czarkowi przywaliła to skowyczał jak szczenie:evil_lol:
Okamia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 olekg89 napisał(a):Darvin bo Duke szczeka 24h na dobe ,skacze po ludziach i szczeka i szczeka i szczeka i szczeka.:diabloti:Nie to co moje psy ,miła Kajusia i grzeczny Czareczek:cool3:A Czarek w dodatku jest baaaardzo łagodny:evil_lol: Czarek jest kochany :loveu: Tylko na szczury polne poluje bo Oluś mu jeść nie daje :evil_lol: A Kaja i Kelly to się kochają :loveu: więc o czym tu gadać właśnie Oluś pamiętasz tą Panią z Sierakowa spod Biedronki co Was o Kelly zaczepiła :loveu::loveu::loveu:
olekg89 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Dziś zabił 2 krety:loveu:Ale nie zjadł:crazyeye: Ta pamiętam pamiętam "A ona będzie miała szczeniaczki?":multi:
Mysia_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 olekg89 napisał(a):Darwin nie denerwuj mnie:diabloti: Oluś nienerwowo :loveu: złość piękności szkodzi :cool3: olekg89 napisał(a):Darvin bo Duke szczeka 24h na dobe ,skacze po ludziach i szczeka i szczeka i szczeka i szczeka.:diabloti:Nie to co moje psy ,miła Kajusia i grzeczny Czareczek:cool3:A Czarek w dodatku jest baaaardzo łagodny:evil_lol: Kajusia i Czarek są bardzo grzeczne i łagodne :loveu: Tylko, że Kajusia bez taty nie potrafi wytrzymać 5 sekund :lol: wiq napisał(a):Chyba Bystra musi pojechać i zrobić porządek na tym zlocie:evil_lol: czarek już przez nią płakał, to i djuczkowi pokaże, gdzie jego miejsce:evil_lol: Djuczek i tak dostawał w******* na każdym kroku :diabloti: olekg89 napisał(a):Dziś zabił 2 krety:loveu:Ale nie zjadł:crazyeye: Myszki widocznie są smaczniejsze :lol:
olekg89 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Mysia-i tak cud ,ze te 5minut leżała z Pauliną na łóżku:cool3:Czarek spał z Tobą całą noc ,tylko rano mu sie piszczenie za mną włączyło.:evil_lol:Dobrze ,że chociaż one mnie kochają hehe:)
Mysia_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 olekg89 napisał(a):Mysia-i tak cud ,ze te 5minut leżała z Pauliną na łóżku:cool3:Czarek spał z Tobą całą noc ,tylko rano mu sie piszczenie za mną włączyło.:evil_lol:Dobrze ,że chociaż one mnie kochają hehe:) Czaruś fajnie grzeje w nocy :evil_lol: :loveu: Kochają Cię napewno, nigdy nie zapomnę jak uciekałeś przed nami przez płoty, a Kaja z Czarkiem leciały za Tobą jakby to była sprawa zycia i śmierci :evil_lol: Olek przeciez masz taki liczny FC i jeszcze niby nikt Cię nie kocha? :eviltong:
Okamia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 olekg89 napisał(a):Ta pamiętam pamiętam "A ona będzie miała szczeniaczki?":multi: Nom :evil_lol: ta babka boska była szkoda że wtedy byłam w Biedronce:placz::placz::placz: Abym się naśmiała :cool3:
Asia & Ginger Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Okamia napisał(a):właśnie Oluś pamiętasz tą Panią z Sierakowa spod Biedronki co Was o Kelly zaczepiła :loveu::loveu::loveu: olekg89 napisał(a):Dziś zabił 2 krety:loveu:Ale nie zjadł:crazyeye: Ta pamiętam pamiętam "A ona będzie miała szczeniaczki?":multi: I co Oluś odpowiedziałeś? :cool3:
olekg89 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Że to kundel i że jest wysterylizowana:diabloti:
Okamia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Mysia_ napisał(a):idealna reakcja :lol::lol::lol: Nom :evil_lol: Nikt nie będzie mi tu chciał mojego kundla huskopodobnego dopuszczać :evil_lol: Gdzie ja bym to trzymała :roll:
Mysia_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 olekg89 napisał(a):Że to kundel i że jest wysterylizowana:diabloti: idealna reakcja :lol::lol::lol:
rose Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ale tu cisza:eviltong: Darvin poszedł spać i nie ma z kim pogadać:evil_lol::evil_lol:
Okamia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 rose napisał(a):Ale tu cisza:eviltong: Darvin poszedł spać i nie ma z kim pogadać:evil_lol::evil_lol: Tylko nie płacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
rose Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Okamia napisał(a):Tylko nie płacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem twarda płakać nie zamierzam:diabloti:
Okamia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 rose napisał(a):Jestem twarda płakać nie zamierzam:diabloti: To dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bogarka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dopiero zauwazyłam ze Olek nick zmienił. Wczesniej chyba nie było 89
olekg89 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Było 18:cool3:Ale teraz bynajmniej widać jaki rocznik jestem:loveu:
Mysia_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 rose napisał(a):Ale tu cisza:eviltong: Darvin poszedł spać i nie ma z kim pogadać:evil_lol::evil_lol: chyba się wystraszył :lol: bo to tej pory jeszcze go nie ma :lol:
Darvin Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Mysia_ napisał(a):chyba się wystraszył :lol: bo to tej pory jeszcze go nie ma :lol: jestem jestem :D tyle że mam teraz parę ważnych spraw na głowie ;)
Asia & Ginger Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Mysia_ napisał(a):chyba się wystraszył :lol: bo to tej pory jeszcze go nie ma :lol: Chyba jeszcze ze spaceru nie wócił z Anią, Karą i Julią. :evil_lol:
Mysia_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Darvin napisał(a):jestem jestem :D tyle że mam teraz parę ważnych spraw na głowie ;) już myślałam, że się wystraszyłeś :eviltong:
olekg89 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Umówił się z ladacznicami na spacer i nic mi nie powiedział:angryy::evil_lol:
KaRa_ Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Chyba jeszcze ze spaceru nie wócił z Anią, Karą i Julią. :evil_lol: Wrócili my, wrócili :evil_lol: troszke posiniaczona jestem od czarnego diabła tasmańskiego czytac Bajry bo dzisiaj dziewczynka nie była zbyt delikatna :shake:
rose Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='olekg89']Umówił się z ladacznicami na spacer i nic mi nie powiedział:angryy::evil_lol: zginiesz!! nie dotrwasz Nowego Roku:diabloti: A na spacerku było fajnie, prawda ?:eviltong:
Recommended Posts