Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
Darvin bo Duke szczeka 24h na dobe ,skacze po ludziach i szczeka i szczeka i szczeka i szczeka.:diabloti:Nie to co moje psy ,miła Kajusia i grzeczny Czareczek:cool3:A Czarek w dodatku jest baaaardzo łagodny:evil_lol:

Czarek jest kochany :loveu: Tylko na szczury polne poluje bo Oluś mu jeść nie daje :evil_lol: A Kaja i Kelly to się kochają :loveu: więc o czym tu gadać

właśnie Oluś pamiętasz tą Panią z Sierakowa spod Biedronki co Was o Kelly zaczepiła :loveu::loveu::loveu:

Posted

olekg89 napisał(a):
Darwin nie denerwuj mnie:diabloti:

Oluś nienerwowo :loveu: złość piękności szkodzi :cool3:

olekg89 napisał(a):
Darvin bo Duke szczeka 24h na dobe ,skacze po ludziach i szczeka i szczeka i szczeka i szczeka.:diabloti:Nie to co moje psy ,miła Kajusia i grzeczny Czareczek:cool3:A Czarek w dodatku jest baaaardzo łagodny:evil_lol:

Kajusia i Czarek są bardzo grzeczne i łagodne :loveu: Tylko, że Kajusia bez taty nie potrafi wytrzymać 5 sekund :lol:

wiq napisał(a):
Chyba Bystra musi pojechać i zrobić porządek na tym zlocie:evil_lol:
czarek już przez nią płakał, to i djuczkowi pokaże, gdzie jego miejsce:evil_lol:

Djuczek i tak dostawał w******* na każdym kroku :diabloti:

olekg89 napisał(a):
Dziś zabił 2 krety:loveu:Ale nie zjadł:crazyeye:

Myszki widocznie są smaczniejsze :lol:

Posted

Mysia-i tak cud ,ze te 5minut leżała z Pauliną na łóżku:cool3:Czarek spał z Tobą całą noc ,tylko rano mu sie piszczenie za mną włączyło.:evil_lol:Dobrze ,że chociaż one mnie kochają hehe:)

Posted

olekg89 napisał(a):
Mysia-i tak cud ,ze te 5minut leżała z Pauliną na łóżku:cool3:Czarek spał z Tobą całą noc ,tylko rano mu sie piszczenie za mną włączyło.:evil_lol:Dobrze ,że chociaż one mnie kochają hehe:)

Czaruś fajnie grzeje w nocy :evil_lol: :loveu:

Kochają Cię napewno, nigdy nie zapomnę jak uciekałeś przed nami przez płoty, a Kaja z Czarkiem leciały za Tobą jakby to była sprawa zycia i śmierci :evil_lol:
Olek przeciez masz taki liczny FC i jeszcze niby nikt Cię nie kocha? :eviltong:

Posted

olekg89 napisał(a):
Ta pamiętam pamiętam "A ona będzie miała szczeniaczki?":multi:

Nom :evil_lol: ta babka boska była szkoda że wtedy byłam w Biedronce:placz::placz::placz:
Abym się naśmiała :cool3:

Posted

Okamia napisał(a):
właśnie Oluś pamiętasz tą Panią z Sierakowa spod Biedronki co Was o Kelly zaczepiła :loveu::loveu::loveu:

olekg89 napisał(a):
Dziś zabił 2 krety:loveu:Ale nie zjadł:crazyeye:
Ta pamiętam pamiętam "A ona będzie miała szczeniaczki?":multi:

I co Oluś odpowiedziałeś? :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
idealna reakcja :lol::lol::lol:

Nom :evil_lol: Nikt nie będzie mi tu chciał mojego kundla huskopodobnego dopuszczać :evil_lol: Gdzie ja bym to trzymała :roll:

Posted

rose napisał(a):
Ale tu cisza:eviltong: Darvin poszedł spać i nie ma z kim pogadać:evil_lol::evil_lol:

Tylko nie płacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Ale tu cisza:eviltong: Darvin poszedł spać i nie ma z kim pogadać:evil_lol::evil_lol:

chyba się wystraszył :lol: bo to tej pory jeszcze go nie ma :lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
chyba się wystraszył :lol: bo to tej pory jeszcze go nie ma :lol:

jestem jestem :D tyle że mam teraz parę ważnych spraw na głowie ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Chyba jeszcze ze spaceru nie wócił z Anią, Karą i Julią. :evil_lol:

Wrócili my, wrócili :evil_lol: troszke posiniaczona jestem od czarnego diabła tasmańskiego czytac Bajry bo dzisiaj dziewczynka nie była zbyt delikatna :shake:

Posted

[quote name='olekg89']Umówił się z ladacznicami na spacer i nic mi nie powiedział:angryy::evil_lol:

zginiesz!! nie dotrwasz Nowego Roku:diabloti:

A na spacerku było fajnie, prawda ?:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...