drzalka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wiec i ja sie wstępnie pisze ;) drzalka - domek - pies
M&T Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 myślę, że warto zaktualizować pierwszy post :eviltong:
olekg89 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kara ma MACIUSIA i nie ma czasu na głupoty:diabloti:
KaRa_ Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 olekg89 napisał(a):Kara ma MACIUSIA i nie ma czasu na głupoty:diabloti: yyyy:razz: Spoko jutro wezmę się za pełną aktualizację ;) dzisiaj w połowie mi posta głupi komputer zgasł :angryy: więc przełożyłam to na jutro bo sporo pisania:evil_lol:
Mysia_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Darvin napisał(a):czyli widać w sylwestra zabawa była przednia :evil_lol: a co do tego obozu latem to do kiedy musicie mieć dograną datę ? ojjj... działo się działo :diabloti::diabloti::diabloti: fotki już nawet są na dogo :lol: chyba datę już mamy? :cool3::evil_lol:
Darvin Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 daj jakiś link do tych fotek to zaraz obadamy :p
Mysia_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Darvin']daj jakiś link do tych fotek to zaraz obadamy :p hehe :lol: tylko się nie wystrasz :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f1074/vipowski-sylwester-od-str-38-a-118478/index38.html
Darvin Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 fotki obadane :evil_lol: widać że było wesoło ;) i chciałbym tylko dodać że bardzo dobry ten canon 400d :p
Darvin Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 KaRa_ napisał(a):Ale tam jeszcze nie ma wstawionych zdjęć z Canona. Chyba,że ja coś źle zrozumiałam:evil_lol: widać go tam na paru zdjęciach więc tak a'popos dodałem że jest dobry :p
KaRa_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Darvin napisał(a):fotki obadane :evil_lol: widać że było wesoło ;) i chciałbym tylko dodać że bardzo dobry ten canon 400d :p Ale tam jeszcze nie ma wstawionych zdjęć z Canona. Chyba,że ja coś źle zrozumiałam:evil_lol:
olekg89 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Praktycznie identyczne.A co wybierasz się w tym roku na zlocik?:cool3:
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Patikujek napisał(a):Znaczy mają tak samo strome schody?? nie wiem jak dokładnie w Morsku było, ale pewnie podobnie... Schody są strome, ale przecież można sobie poradzić ;)
olekg89 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Są gorsze:evil_lol:Bo jeszcze tak dziwnie powycinane:eviltong:
Sweet Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 KaRa_ napisał(a): Spoko jutro wezmę się za pełną aktualizację ;) dzisiaj w połowie mi posta głupi komputer zgasł :angryy: więc przełożyłam to na jutro bo sporo pisania:evil_lol: juz jest jutro:evil_lol::eviltong:
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Estera napisał(a):Schody są masakryczne, moje psy nie umiały schodzić, ciągle ktoś znosił. A w nocy Szyszka spadłą z góry na dół :( Są tragiczne. Ale da się przeżyć :evil_lol: nie są takie straszne :eviltong:
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Schody są masakryczne, moje psy nie umiały schodzić, ciągle ktoś znosił. A w nocy Szyszka spadłą z góry na dół :( Są tragiczne. Ale da się przeżyć :evil_lol:
Rinuś Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Sweetaśna']juz jest jutro:evil_lol::eviltong: aktualizacji nie ma bo nie ma co aktualizować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: no chyba, że można dopisać ze ja jadę bez zapchleńca :p
Sweet Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Rinuś']aktualizacji nie ma bo nie ma co aktualizować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: no chyba, że można dopisać ze ja jadę bez zapchleńca :p jak nie?:eviltong: miało byc napisane że ośrodek wybrany i coś tam jeszcze:evil_lol: czemu nie bierzesz Brutusa??
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jak to nie ma co? Skład domu numer 2 można wpisać :evil_lol: Domku numer 14 chyba też (pamiętacie domek na odludziu? :evil_lol: ) Można dopisać datę zlotu, opłaty, miejsce zlotu :roll: Ale dajcie czas, nie każdy siedzi cały dzień przy kompie.
olekg89 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Domek na odludziu będzie dla dzieci nikt po 22 nie będzie budził naszej kochanej słitaśki :loveu: :diabloti: A domek nr.2 jest dla składu ekipy sylwestrowej(Esti,Mysia,Komarek:loveu::loveu::loveu:,Asia,Ania,Basia,Eliza?,i Kary)
Recommended Posts