Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
Kara ma MACIUSIA i nie ma czasu na głupoty:diabloti:

yyyy:razz:

Spoko jutro wezmę się za pełną aktualizację ;) dzisiaj w połowie mi posta głupi komputer zgasł :angryy: więc przełożyłam to na jutro bo sporo pisania:evil_lol:

Posted

Darvin napisał(a):
czyli widać w sylwestra zabawa była przednia :evil_lol: a co do tego obozu latem to do kiedy musicie mieć dograną datę ?

ojjj... działo się działo :diabloti::diabloti::diabloti: fotki już nawet są na dogo :lol:

chyba datę już mamy? :cool3::evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ale tam jeszcze nie ma wstawionych zdjęć z Canona. Chyba,że ja coś źle zrozumiałam:evil_lol:

widać go tam na paru zdjęciach więc tak a'popos dodałem że jest dobry :p

Posted

Darvin napisał(a):
fotki obadane :evil_lol: widać że było wesoło ;) i chciałbym tylko dodać że bardzo dobry ten canon 400d :p

Ale tam jeszcze nie ma wstawionych zdjęć z Canona. Chyba,że ja coś źle zrozumiałam:evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
Znaczy mają tak samo strome schody??

nie wiem jak dokładnie w Morsku było, ale pewnie podobnie... Schody są strome, ale przecież można sobie poradzić ;)

Posted

KaRa_ napisał(a):

Spoko jutro wezmę się za pełną aktualizację ;) dzisiaj w połowie mi posta głupi komputer zgasł :angryy: więc przełożyłam to na jutro bo sporo pisania:evil_lol:

juz jest jutro:evil_lol::eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
Schody są masakryczne, moje psy nie umiały schodzić, ciągle ktoś znosił. A w nocy Szyszka spadłą z góry na dół :( Są tragiczne. Ale da się przeżyć :evil_lol:

nie są takie straszne :eviltong:

Posted

Schody są masakryczne, moje psy nie umiały schodzić, ciągle ktoś znosił. A w nocy Szyszka spadłą z góry na dół :( Są tragiczne. Ale da się przeżyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']juz jest jutro:evil_lol::eviltong:
aktualizacji nie ma bo nie ma co aktualizować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
no chyba, że można dopisać ze ja jadę bez zapchleńca :p

Posted

[quote name='Rinuś']aktualizacji nie ma bo nie ma co aktualizować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
no chyba, że można dopisać ze ja jadę bez zapchleńca :p

jak nie?:eviltong: miało byc napisane że ośrodek wybrany i coś tam jeszcze:evil_lol:
czemu nie bierzesz Brutusa??

Posted

Jak to nie ma co?
Skład domu numer 2 można wpisać :evil_lol: Domku numer 14 chyba też (pamiętacie domek na odludziu? :evil_lol: )
Można dopisać datę zlotu, opłaty, miejsce zlotu :roll:
Ale dajcie czas, nie każdy siedzi cały dzień przy kompie.

Posted

Domek na odludziu będzie dla dzieci nikt po 22 nie będzie budził naszej kochanej słitaśki :loveu: :diabloti: A domek nr.2 jest dla składu ekipy sylwestrowej(Esti,Mysia,Komarek:loveu::loveu::loveu:,Asia,Ania,Basia,Eliza?,i Kary)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...